mutfağınızı çok beğendim güle güle kullanın :)
çok teşekkürler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutfağınızı çok beğendim güle güle kullanın :)
Amin canım.güzel yorumun için çok sağol..Allah huzurla oturmayı nasip etsin, gerçekten ferah ve çok temiz bir ev...
Tekrar Merhaba Arkadaşlar! Daha önce salonumun fotoğraflarını koymuştum.Tüm evimi merak eden arkadaşlarım vardı.Şimdi de tüm evimin fotoğraflarını koyuyorum.Umarım beğenirsinizha bu arada laminanttan,asma tavana,fayanslardan,lavaboya,dolaplardan dış kapıya kadar herşey benim zevkim.Dairemi kendim tasarladım.
Eki Görüntüle 441364 Eki Görüntüle 441367 Eki Görüntüle 441368 Eki Görüntüle 441365 Eki Görüntüle 441374 Eki Görüntüle 441375 Eki Görüntüle 441376 Eki Görüntüle 441377 Eki Görüntüle 441378 Eki Görüntüle 441379 Eki Görüntüle 441380 Eki Görüntüle 441372 Eki Görüntüle 441382 Eki Görüntüle 441383 Eki Görüntüle 441388 Eki Görüntüle 441381 Eki Görüntüle 441390 Eki Görüntüle 441392 Eki Görüntüle 441391 Eki Görüntüle 441393 Eki Görüntüle 441394 Eki Görüntüle 441395 Eki Görüntüle 441396 Eki Görüntüle 441397 Eki Görüntüle 441398 Eki Görüntüle 441399 Eki Görüntüle 441401 Eki Görüntüle 441402 Eki Görüntüle 441403 Eki Görüntüle 441404 Eki Görüntüle 441405 Eki Görüntüle 441406 Eki Görüntüle 441407 Eki Görüntüle 441408
Ççok ferah geniş bir ev iyi günlerde oturun herşey çok güzel özellikle oturma odasındaki halı bayıldım ayrıca avizelerde çok güzeldi.paylaşım için sağol,konu açılala 2,5 ,3 ay kadar olmuş kullanımına başladınız sanırım temizlik açısından zorluyormu merak ettim bende beyaz tonlarında mobilya ve koltuk almayı düşünüyorumda bu yüzden soruyorum teşekkürler.sağlıcakla kalın.
Merhaba eviniz gerçekten çok güzel. Yalnız benim dikkatimi çeken halılar oldu. Soran oldu mu bilmiyorum ama halıların markası ne? Özellikle oturma odasındakinin
çook güzel olmuş emeğine sağlık güle güle otur bencede darısı bizlere inşaallah:)
banyo ve wc çok güzel. ben siyah beyaz uyumunu çok severim ancak keşke bir 3. renk katsaydınız. portmanto çok demode durmuş. mutfak halısı uymamış.yine de genel olarak şık bir ev. güle güle oturun.
hakikaten harika görünüyor, bir iç mimardan destek aldın mı. mobilyana bayıldım diyebilirm
arkadaşlar kırıcı olmak istemem fakat ben bir MİMAR olarak şunu söylemek istiyorum ki bilinçsiz yorum yapmak kadar kötüsü olamaz... arkadaşımız beğenerek evini yaptırmış fakat bizimle paylaştı ise bizim üstümüze düşen dürüstçe ve en azından anladığımız kadarıyla yorum yapmaktır. bu arada çok yapıcı ve güzel yorumlar okudum ama sanırım en bilinçsiz olanı alıntı yapmış olduğumdur. bırakın bir mimarı, iç mimarı bu sektörde hiç yapılmayacak bir sürü yanlışlar mevcut.
1-bir mekanın tasarlanması o mekanın içine beğenilen her şeyin tıkıştırılması değildir,
2-bir mekanın tasarlanması o mekanın her tarafının bir şeylerle süslenmesi değildir,
3- ışıklandırma hem sağlık açısından hem de kullanışlılık bakımından önemlidir fakat o iş de böyle olmaz......
4- renk uyumu, kontrastı, harmonisi ya da adına her ne derseniz deyin fakat sakın ama sakın bu şekilde uygulamayın çünkü sadece kendinizi kandırmış olursunuz...
5- o tavanlara zaten hiç bir şey söyleyemiyorum çünkü kesin bu gece rüyama girecekler, ayrıca allah korusun orta büyüklükteki bir depremde tehlike oluşturabilirler.
6-bir de lütfen o klozetin kapagını ve önündeki paspası kaldırın çünkü bakteri yuvası oluyorlar.
biraz kırıcı bulabilirsiniz fakat gerçekler bunlar..........
buraya evinizin fotoğraflarını koyduysanız olumlu ya da olumsuz her türlü eleştiriye açıksınız demektir o yüzden şimdiden söyleyeyim lütfen kırılmayın..
o kadar uğraşmışsınız çizmişsiniz emeğinize sağlık ama ben evinizle ilgili hiçbir ayrıntıyı beğenmedim.
insan salona girince şöyle bi huzur bulsun rahatlasın dinlensin ister ama ben sizin salonunuzu görünce huzur bulmaktan çok kendimi gece kulübünde, pavyonda sandım. ışıklar, renkler, o duvardaki alakasız tablolar, o duvar saati, tabaktaki mumlar, perdedeki garip desenler hele o yemek takımının arkasındaki duvar kağıdı aman allahım çoooook göz yorucu ve karman çorman. her şey siyah-beyaz fazla renk yok diye o oda uyumludur diyemeyiz. yani ben misafir olarak bile orada oturmaya yarım saatten fazla tahammül edemem kusura bakmayın..
evinizin diğer odaları da genel olarak malesef uyumsuz ve göze batıyor lütfen alınmayın ve de kusura bakmayın biraz ağır olacak ama bence bir daha ev tasarlamayın
canımmm çok çok sağol yorumların için.ama inan ki ben evimi çok ama çok seviyorum![]()
bence ev 10 numara güle güle kullan canım.para var huzur var ...[/QUO
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.daha güzeli senin olsun.