Kendi tasarımım benim güzel evim

Ben diğer konuna salonun için yorumlarımı yazmıştım.. :)

Oturma odası grubunda koltuğun kenarında içeri doğru raf var ya o çok iyiymiş hoşuma gitti baya (anlatabildim umarım) ve duvardaki tablo da çok güzel

Mutfak dolapların ve mutfak lambası da çok güzel. :)

Banyo dolaplarınla çamaşır makinan bir bütün gibi durmuş beyaz olması iyi olmuş ayrıca fayanslar da çok güzel.. :) Diğer tuvalet de çok şık banyo gibi şık olmuş. :)

Yatak odanız da çok şeker canım.. :)

Güle güle oturun :nazar::nazar:

Ben diğer konuna salonun için yorumlarımı yazmıştım.. :)

Oturma odası grubunda koltuğun kenarında içeri doğru raf var ya o çok iyiymiş hoşuma gitti baya (anlatabildim umarım) ve duvardaki tablo da çok güzel

Mutfak dolapların ve mutfak lambası da çok güzel. :)

Banyo dolaplarınla çamaşır makinan bir bütün gibi durmuş beyaz olması iyi olmuş ayrıca fayanslar da çok güzel.. :) Diğer tuvalet de çok şık banyo gibi şık olmuş. :)

Yatak odanız da çok şeker canım.. :)

Güle güle oturun :nazar::nazar:

öncelikle çok çok teşekkür ederim.beğenmene sevindim. :16:
koltuğun içindeki raf kısmını çok iyi anladım canım :) herşeyş beğenmişsin daha ne olsun ki :21:

Eminim çok kafa yormuşsundur..:) ileride Allah nasip ederse bende kendi evimi dekore etmek istiyorum :)

evet ya kafayı yicektim :) bir de ben kararsız biriyim.sadece dolapların modelini çizmek,desenlerini belirlemek iki haftamı aldı.kaldı ki,musluğundan tut elektrik prizine,lavabosundan kapak kulplarına kadar herşeyi beğenmekte zorlandım.zaten görünürde olanları asma tavan,laminant,fayans falan onları hiç saymayayım..iyi ya da kötü ama çocukluğumdan beri olan hayalimi gerçekleştirdim. Çok şükür Allah'a..
inşallah Allah sana da nasip eder de bu duyguyu yaşarsın.ama aile evin de çok güzel..tarz bi ev,ferah ve asil.

Güle güle oturun.En çok - kahverenginin tonlarını seven biri olarak- oturma odanı beğendim ve yerdeki halına bayıldım.:nazar::nazar:

Çok güzel olmuş,bayıldııım.Özellikle yatak odası süper olmuş. :)
Bir tek mutfakta ki halıyı sevmedim o kadar. :)

çok beğendim canım ya müthiş zevklisin siyah beyaz zaten süregelen bir ikili uyumu ki siyah ve beyaz her eve her dekorasyona uymaz ama senin evine çok yakışmış güzel kullanmışsın yatak odana bayıldım pembeli huzurla aşkla mutlulukla otur içinde herşeyin güzel :17:

çok beğendim canım ya müthiş zevklisin siyah beyaz zaten süregelen bir ikili uyumu ki siyah ve beyaz her eve her dekorasyona uymaz ama senin evine çok yakışmış güzel kullanmışsın yatak odana bayıldım pembeli huzurla aşkla mutlulukla otur içinde herşeyin güzel :17:

çok çok teşekkür ederim canım güzel yorumun ve güzel dileklerin için..Allah sana da evinde mutlulukla,huzurla yaşamayı nasip etsin..

Herşey çokkk güzell bayıldımmm
Koltukların bende de kahve-kremi var
Yatak odasında yerdeki postlar nerdeeeennnn
Hemen bulmalıyım onlardan bayıldımmm :nazar:

çok zevkliymişsiniz. ama özellikle banyoya BİTTİM, BAYILDIM, gördüğüm en güzzel banyo. ben orda 24 saat sudan çıkmam. ben de yeni evime taşınacağım ama böyle seçip yaptırma imkanım olmadı, müteahhitin zevki de idare eder işte:) bir de şu anki banyomdan hamam böcekleri çıktığını hesaba katarsak....
,allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsiin inşallah...

Back
X