Kendi tasarımım benim güzel evim

Çok beğendim evini... bizde ev aldık farklı birseyler yaptırıyoruz kafamızda olan şeyler var asma tavanda bunlardan biri..... sizin salonu çok beğendim bu açıdan örnek alacağım =) sizde güle güle oturun :16:

maşallah tatlım çok zevklisin. herşeyin harika olmuş. Huzulu, mutlu bir şekilde güle güle otur inşallah :16:

Çok beğendim evini... bizde ev aldık farklı birseyler yaptırıyoruz kafamızda olan şeyler var asma tavanda bunlardan biri..... sizin salonu çok beğendim bu açıdan örnek alacağım =) sizde güle güle oturun :16:

çok teşşekkür ederim canım.kendi zevkine göre ev yaptırmak yorucu olmasına rağmen çok da zevkli bişey.yardımcı olabileceğim şeyler olursa yaz bana canım.:16:

ÇooOOkkk güzel bir salonunuz var............yaaa bayıldım resmen.....
hayalimdeki salondan bile daha güzel..........
Yatak odanızda çookkk hoş pespembe...............tam benim rengim...

evin çok güzel güle güle otur cnm.bende fırınımı degiştircem. bosh tan memnunmusun yazarsan çok sevinirim

maşallah nazar değmesin çok hoş ferah tertemiz.güzel dizayn ermişsin.Allah ağız tadıyla sevgiyle huzurla otyrmayı nasip etsin.yatak odasındaki avizene bayıldım.

[SUP]size gelebilir miyim :1: çok hoşuma gitti salon ve yatak odası
ışıl ışıl yaaa ne güzel, milenyum gibi hehehhe :1:[/SUP]

siyah beyaz dekorasyonlu evleri sevmiyorum çok kasıntı geliyor bana kusura bakmayın ama gece kulübü gibi olmuş ya da ne bileyim ya sevmiorum insanın evi mis gibi çiçek kokmalı açık renk olmalı göz yormamalı bence salonunuzu biraz renklendirin derim çiçek falan koyun renkli mumlar koyabilirsiniz duvar kağıdını kesinlikle kaldırın çok alakasız olmuş :( pembe yatak odanızı çok beğendim hele avizenize bayıldım nerden aldınız?güle güle oturun allah içinize sindirsin inş:16:

Son düzenleme:
Ferah,tertemiz,düzenli bir ev...Güle güle oturun...Sadece mutfak halısı biraz gözüme battı..diğer her şey mükemmel görünüyor.

herkesin kendi evi kendine güzel gelir, zaten begenmesen burda paylaşmazdın
ama olumsuz eleştirilere neden tavırlısın anlamadım, güzel yazanlara sağol şekerim, Allah daha iyisini versin vs demissiniz, eleştirenlere , begenmeyenlere daha farklı davranmıssınız hatta bazılarının yorumlarına cevap bile vermemişssiniz.

siz begenıyorsanız bence sorun yoktur, ama buraya her konulan eve bayılmak mecburiyeti de yok değil mi.

genel olarak benım zevkime hitap eden tek yer oturma odası oldu. oturma odanızı begendım, diğer odalara göre daha sade.

fakat bir şey dikkatimi çekti, tuvalette klozetın oturma yerıne de mi paspas örttünüz? yoksa o bir kılıf mı ben yanlış da görmüş olabilirim, eger paspas ise hijyenik olmadığını düşünüyorum.

benım görüşlerim bu kadar. güle güle huzurla oturun.

Ferah,tertemiz,düzenli bir ev...Güle güle oturun...Sadece mutfak halısı biraz gözüme battı..diğer her şey mükemmel görünüyor.

çok sağol canım beğenmene sevindim.mutfak halısı konusunda haklısın.o çok aceleye gelmişti :)) daha iyileri sizlerin olsun..:16:

Back
X