Kendi tasarımım benim güzel evim

çok zevkliymişsiniz. ama özellikle banyoya BİTTİM, BAYILDIM, gördüğüm en güzzel banyo. ben orda 24 saat sudan çıkmam. ben de yeni evime taşınacağım ama böyle seçip yaptırma imkanım olmadı, müteahhitin zevki de idare eder işte:) bir de şu anki banyomdan hamam böcekleri çıktığını hesaba katarsak....
,allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsiin inşallah...

teşekkürler canım.demek özellikle banyomu beğendin :) bu da güzel.inşallah sen de yeni evinden huzurla,sorunsuz bi şekilde yaşarsın..:16:

resimlere bir daha baktım da evin harika olmuş cidden. yani iç mimar falan yapsa belki bu kadar güzel olmazdı, hem de en önemlisi kendi zevkin olması. harika olmuş.

çok çok teşekkürler..ufak tefek hatalar yapsam da içime çok sindi herşey..özenle,zevkle seçtim her bir detayı.yoruldum ama tatlı bir yorgunluktu.şimdi oturup baktığımda kendi zevkime daha da güvenir oldum.

canımevin çok güzel ince bir zevkin ürünü oduğu belli Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah oturma odandaki köşe takımını nereden aldın markası ne??

salonun ışıklandırmasına bayıldım gece kulübü gibi bir havası var ama olsun değişik bir ayrıntı :) sadece banyo farklı bir renk olabilridi belki çünkü ev genel itibariyle siyah beyaz güle güle otur.

nedense enn çok banyoyu sevdim ben,
bizim burada çok lüks bi pastane var,aynı onun lavobosu gibi siyah beyaz,çok modern durmuş :)))

ve tabii lambalar...çılgın kişiliğini yansıtmışsın tüm evde,inşallah evin gibi renkli güzel günlerde oturursun :nazar::nazar:

her şey çok güzel allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah.yatak odandaki renkli postları nerden aldın söyler misin bende koyu mürdüm olanını arıyorum da..

öncelıkle maşallah agız tadıyla oturun evınızde ....rabbım bızede nasıp etsın inşsallahh....evin harıka canımmmm
herşeyi mükemmel...

her şey çok güzel allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah.yatak odandaki renkli postları nerden aldın söyler misin bende koyu mürdüm olanını arıyorum da..

amin canım çok sağol.onlar internetten satın aldım.sanırım evmanyadan.sen kanvas tablo satan sitelerden bulabilirsin canım

Zevkle döşenmiş bir ev...:nazar: Antredeki halı gerçekten çok güzel...
Sağlıkla mutlulukla güle güle oturun inşallah :16:

siyah beyazdan pembiş yatak odasına geçiş.. çok tatlı olmuş güle güle oturun.aydınlatmalar da çok hoş

Back
X