Kendi tasarımım benim güzel evim

Bende nacizane fikirlerimi sölemek istiyorum, sanırım sendede siyah beyaz hastalığı var bende kahve krem tonları salonum banyom :) Yani bana pek hitap etmiyor siyah beyaz ama yinede güzel tavan detayı özelliklede :) Bu arada salondaki kağıt çok kötü bence göz alıyor göz yoruyor.
Birde ben oturma odanı çok beğendim çok sade ve hoş. Ayrıca mutfak dolaplarını çok beğendim halıyı uygun bulmadım o şık dolaplara. Yatak odana bakınca uykum geldi müthişşşşş! huzurlu uykular diliyorum orda sana ve eşine :)))

Bu arada bi arkadaşta sölemiş hep olumlu eleştiri övgü bekliyorsun eleştirilere açık değilsin. Yanlış bence cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsun. En azından aslında evet ölede olabilirdi yada ne bileyim bana güzel geldi ama sağol eleştirin için diyebilirsin.

herşey çok güzel evin gerçekten şık olmuş benim tek abartılı bulduğum nokta yemek masasının ordaki duvar kağıdı olmamış sandalyelerin deseni ile fazla karışmış iyi günlerde oturun..

Salonun oturma odan ve diğerleri.. Hepsi harika. Güle güle kullanın:nazar:
Küçük bir önerim var: antredeki dekoratif aynayı salona alabilirsin.
Salon biraz küçük, derinlik katar. Hem de çok tarz durur.
Zevkiniz de çok güzelmiş bu arada

canım evin çok hoş ama siyah ve beyaz birsüre sonra göz yoruyor

güzel bir ikili ama kullanışlı mı onu merak ettim

güle güle kullanın:34:

çok emek verilmiş kafa yorulmuş ve epey masraf yapılmış ama sonucunda çok hoş bir ev çıkmış... Allah ağız tadınızla oturmayı nasip etsin...

haddim değil fikir vermek sonuçta zevkler ve renkler tartışılmazmış fakat eksik birşeyler hissettim salonda...
tv ünitesinin yanında ki ayaklı vazonuza 1-2 tane pempe / fuşya renklerinde çiçek ekleyerek, tv ünitesi, kenarda ki zigon sehpa ve masaya da bu tonlarda obje koyarsanız hem duvardaki tablo ile uyum sağlanmış olur hemde siyahla beyaz rengin verdiği soğukluğu kırmış olursunuz... birdeee tüllerin üzerine takılan sarkıtlar oluyor taşlı maşlı, yine fuşya tonunda bir sarkıt alıp tüllerinizin ortasına koymanız da çok hoş olur..

dediğim gibi nacizane bir fikir. sakın yanlış anlamayın..

güle güle oturun...

Son düzenleme:
çok emek verilmiş kafa yorulmuş ve epey masraf yapılmış ama sonucunda çok hoş bir ev çıkmış... Allah ağız tadınızla oturmayı nasip etsin...

haddim değil fikir vermek sonuçta zevkler ve renkler tartışılmazmış fakat eksik birşeyler hissettim salonda...
tv ünitesinin yanında ki ayaklı vazonuza 1-2 tane pempe / fuşya renklerinde çiçek ekleyerek, tv ünitesi, kenarda ki zigon sehpa ve masaya da bu tonlarda obje koyarsanız hem duvardaki tablo ile uyum sağlanmış olur hemde siyahla beyaz rengin verdiği soğukluğu kırmış olursunuz... birdeee tüllerin üzerine takılan sarkıtlar oluyor taşlı maşlı, yine fuşya tonunda bir sarkıt alıp tüllerinizin ortasına koymanız da çok hoş olur..

dediğim gibi nacizane bir fikir. sakın yanlış anlamayın..

güle güle oturun...

güzel fikirler..teşekkür ederim canım

bayıldım evine çok güzelmiş.benim de hayalim siyah beyaz salondu ama annem sağolsun her konuda olduğu gibi o neymiş öyle dedi ve etkiledi beni.maşallah suphanallah.huzurla yaşa evinde.

güle oturun, allah mesut bahtiyar keyfini sürmeyi nasip etsn. aslında siz beğendiğinize göre söylenecek bişey yok ama burada paylaşığınıza göre yorumlara açıksınız.

salonunuz hariç eviniz güzel, salonunuz bana bir evin salonundansa bir düğün salonunun havasını verdi. kendimi içerisinde rahatça oturuken hayal edemedim. ama siz beğeniyor ve rahat ediyorsanız mesele yok tabii ki.

ben evlerin rahat ve sade olması taraftarıyımdır.

mutfağınızı çok beğendim. parlak olması sorun oluyor mu sizin için. parmak izi vs. konusunda

salon da bir ev sicakligi hissedemedim apayri bir dunya olmus :) siyah beya asla tercih etmem. bu arada banyonuzu da maalesef hic begenmedim. hele o klozet kapagi aman allahim :/ evinizde bayildigim tek yer azcik gozuken yatak odaniz. anladigim kadariyla beya mobilyalar ve pembelerle sahane olmus.

belli çok emek ,çaba ve para harcanmış...güle güle oturun...özellikle banyoyu beğendim ve bir de yatak odası avizesini..siyah beyazıçok sevdiğiniz belli..

Back
X