Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey çok güzel evin gerçekten şık olmuş benim tek abartılı bulduğum nokta yemek masasının ordaki duvar kağıdı olmamış sandalyelerin deseni ile fazla karışmış iyi günlerde oturun..
çok emek verilmiş kafa yorulmuş ve epey masraf yapılmış ama sonucunda çok hoş bir ev çıkmış... Allah ağız tadınızla oturmayı nasip etsin...
haddim değil fikir vermek sonuçta zevkler ve renkler tartışılmazmış fakat eksik birşeyler hissettim salonda...
tv ünitesinin yanında ki ayaklı vazonuza 1-2 tane pempe / fuşya renklerinde çiçek ekleyerek, tv ünitesi, kenarda ki zigon sehpa ve masaya da bu tonlarda obje koyarsanız hem duvardaki tablo ile uyum sağlanmış olur hemde siyahla beyaz rengin verdiği soğukluğu kırmış olursunuz... birdeee tüllerin üzerine takılan sarkıtlar oluyor taşlı maşlı, yine fuşya tonunda bir sarkıt alıp tüllerinizin ortasına koymanız da çok hoş olur..
dediğim gibi nacizane bir fikir. sakın yanlış anlamayın..
güle güle oturun...
herşeyin çok güzel hayırlı bir şekilde oturursun inş
Aynalarintam olarak nasil yaptniz anlatir misiniz ccok hosçok teşekkürler..aynalar bildiğin parça aynalardan.orjinali düzdü.çevresindeki parıltıları ben yaptım.