- 5 Mayıs 2012
- 759
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben belki tepki alacağım ama ülkemiz malesef öyle namus iki bacak arası değildir vs diye düşünenlerin çoğunlukta olduğu bir ülke değil. ayrılırsanız muhtemelen soluğu kızlık zarı dikimi konularında alacaksınız.
aynı durumda ben olsam, sanırım masrafları az tutar daha çabuk evlenir kısa bir süre sonra da ben tekmeyi basardım. hem intikamım olurdu hem de bir daha evleneceksem yalan vs soylemek zorunda kalmazdım.
ama siz ben beni boyle kabul eden çıkana kadar beklerim bu adamı bir gün bile çekemem diyorsanız şimdiden kurtulun.
Bi kişide gerçeklerden bahsetsin bnce.Bu kadar kişi ayrıl , evlenme vs diyoda bu kadının ayrıldıktan sonra yaşıyacaklarını düşündünüz mü.Hadi diyelim ayrıldı.Karşısına başka bir erkek çıktığında o erkeğe bakire olmdığını açıklamak zorunda evlenmeden önce.Eğer açıklamazsa evlendikten sonra yaşayacaklarını söylememe gerek yok heralde.Açıklarsada hangi erkek böyle bişey duyduktan sonra bi kadınla evlenmek ister birde bu var.Yani kısaca aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Üstelik evlenmeden böyle bişey yaşamış olman ve bunu başka bi tanıştığın erkeğe söylemen sana farklı gözle bakmalarına neden olur.Ama evlenip ayrılırsan olay değişir.Bunlarda hayatın acı gerçekleri malesef.Toplumumuzda böyle karşılanıyo bnde bu gerçeklerden bahsediyim istedim karar snn.