kendi çapimizda diyett...

günaydın kızlar:) sabah kalkar kalkmaz büyük bardak su 10.30 da activia kahvaltı zamanı yedim

mrb kızlar. cumartesiden beri yazamadım.
yeni gelen arkadasım hosgeldin. gökce neden böyle oldu ben de anlamadım. senden baya umutluydum ben 2 kg bile vermişsindr demiştim hatta. neyse yılmak yok yola devam.
ben de sabah tartıldım. 63.0kg. en düşük kilomdan 200 gr fazlayım. ama hafta sonu kg almamısım.
kalkınca 2 kuru kayısı
kahvaltı: 5 yk nesfit ve süt
ara: 1 cay ve minik 1 kare selanik gevreği
öğle: az mercimek çorbası ve 2 tepeleme yk. pilav üstüne göveç
ara: bol sütlü kahve
akşama ne yicez bilmiyom valla.

bu activia kahvaltı zamanı nasıl bişey? kaç kalori? yoğurtlu mu? zayıflamada etkili mi? cahilliğime verin yavv

Hoşbuldum DENMAN .
Ben şu tek öğünle zayıflamayı deniycem . Öyle 1 ayda 13 kilo veren varmış Bende 1 Hata deniycem kilo verirsem devam edicem . Sabah su ile karnımı şişirdim . Öğlen ise 2 bardak süt ve 7-8 adet diyet bisküvi yedim . Acıkırsam yeşil çay içmeyi düşünüyorum . Hem iştahını kapatıyor hem de antioksidan ve ödem artırıyor . Sporla destekliycem bakalım . Haftada 2.3 kilo vermeyi hedefliyorum .

Eminim sagliksiz oldugunu biliyorsundr dimi canim. Ama dene icinde kalmasin.
Kac yasindasin. Boyun kilon kac? Yazdin mi ben mi kacrdim

evde leslie yapabilirsin. evde yürüyüş olarak geçiyor ve çok ter attırıyor, faydasını göreceksin. başarılar

bu activia kahvaltı zamanı nasıl bişey? kaç kalori? yoğurtlu mu? zayıflamada etkili mi? cahilliğime verin yavv
Tatlim 180cal ben kahvaltiya vakit ayirmadigimda bunu tercih ediyorum ustunde bi de minik kutu icinde yogurtun icine koyup yiyebilecegimiz nesfit gibi bisey var epey doyurucu ama hem de cok rahat sade ama azcikda sekerli gibi bi yogurt hem de prebiyotik wcye de yardimci oluyor tatlim bi dene istersen ayrkca kilo olayina hic girmeyelim cok ama cok mutsuzum cunku yani dokunsan agkiycam

Bu arada sabah activia kahvalti zamani ev nescafe 2si 1 arada
Ogle ceyrek doner
Bugun kisliklari kaldirdim õldüm valla cok yoruldum
Birazdan yuruyuse gitcem
Aksam da bisey yemeyi düşünmüyorum cilek disinda
Acaba ben gecen hafta niye kilo veremedim acaba kilo vermem mi durdu offf offf kafamda deli sorular...

Eminim sagliksiz oldugunu biliyorsundr dimi canim. Ama dene icinde kalmasin.
Kac yasindasin. Boyun kilon kac? Yazdin mi ben mi kacrdim

Evet sağlıksız olduğunu biliyorum canım . Söylediğin için sağ ol . Ben 14 yaşındayım . 1.65 boy ve 59 kiloyum . 52 -51 gibi benim için şuan hedef noktası .

Devam ediyorum.
Ara: sutlu kahve icmistim.
Sonra pazara ciktik. Pazarda 3_4 cilek yedim
Aksam(19.00): 12 hamsi(150cal civari), salata ve salgam suyu
Gece: 1 kivi, 7_8 cilek ve 2 ceviz yerim diye dusunuyrum. Arti olursa yazarim.
Bu arada su yarim lt bile icmedim.

Aksam yemiycem dedim ama yemeden de olmuyor
Aksam menum 4 kücük kofte 1 kase corba ve yagsiz salata yaninda light kola
Simdi de yarim kagit helva yedim
Bu aksam yemek faslıbenimmicin kapanmistir

Yemeden olmuyor gercekten. Ben simdiden aciktim. Ne yesem diye kivraniyrum. Ama yemedim henuz bisey. Kocisle oglus parktalr. Gelsinler meyvemizi de yeriz.

Yemeden olmuyor gercekten. Ben simdiden aciktim. Ne yesem diye kivraniyrum. Ama yemedim henuz bisey. Kocisle oglus parktalr. Gelsinler meyvemizi de yeriz.
Allah askina gecen hafta dikkat ettim yemedim de ne oldu sonuc koskoca bi hüsran(( neyse bakalim yilmak yok bu arada sen hafta sonunu kilo almadan gecirmissin aferin sana

Evde yürüyüş egzersizini tercih ettiğiniz için sağ olun . Acayip iyi terletiyor . Normal yürümeden iyi .
Bu arada herkes yediğini yazıyor . Bende yazayım .
Akşam 17 : 00 gibi 2 dilim börek yedim . Malesef bu gün kaçamak yapıp 1 dilim kek yedim . Sporla yakmaya çalıştım .

Ohhhh afiyet olsun:)))

Gnydin. Dun cok az kalori almama ve wc ye cikmama ragmen 63.3 tum sabah. Olsun ben rahat hissediyorm kendimi.
Kalkinca 2 kuru kayisi
Kahvalti: 2 lokma kadarli simit 5 yk nesfit ustune sut
Ara: kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…