- 26 Nisan 2015
- 91
- 35
Hoşbuldum . O videolara youtubeden baktım . Evet aradığım tarzda acayip güzel egzersizler var . Tavsiye ettiğin için teşekkürler .
Eminim sagliksiz oldugunu biliyorsundr dimi canim. Ama dene icinde kalmasin.Hoşbuldum DENMAN .
Ben şu tek öğünle zayıflamayı deniycem . Öyle 1 ayda 13 kilo veren varmış Bende 1 Hata deniycem kilo verirsem devam edicem . Sabah su ile karnımı şişirdim . Öğlen ise 2 bardak süt ve 7-8 adet diyet bisküvi yedim . Acıkırsam yeşil çay içmeyi düşünüyorum . Hem iştahını kapatıyor hem de antioksidan ve ödem artırıyor . Sporla destekliycem bakalım . Haftada 2.3 kilo vermeyi hedefliyorum .
evde leslie yapabilirsin. evde yürüyüş olarak geçiyor ve çok ter attırıyor, faydasını göreceksin. başarılarMerhabalar bende aranıza yeni katıldım . Bende 6 kilo vermek istiyorum .
Size bir sorum olacak ben yürüyüşe çıkmak istiyorum . Yaşadığım ortamda serseri dolu bende açıkçası bir genç kız olarak korkuyorum . EN son yürüyüşe çıktığımda birisi takip etmişti . Sizce nasıl spor yapmalıyım ?
Tatlim 180cal ben kahvaltiya vakit ayirmadigimda bunu tercih ediyorum ustunde bi de minik kutu icinde yogurtun icine koyup yiyebilecegimiz nesfit gibi bisey var epey doyurucu ama hem de cok rahat sade ama azcikda sekerli gibi bi yogurt hem de prebiyotik wcye de yardimci oluyor tatlim bi dene istersen ayrkca kilo olayina hic girmeyelim cok ama cok mutsuzum cunku yani dokunsan agkiycambu activia kahvaltı zamanı nasıl bişey? kaç kalori? yoğurtlu mu? zayıflamada etkili mi? cahilliğime verin yavv
Eminim sagliksiz oldugunu biliyorsundr dimi canim. Ama dene icinde kalmasin.
Kac yasindasin. Boyun kilon kac? Yazdin mi ben mi kacrdim
Evet bir arkadaş önerdi . Tavsiye ettiğin için sağ ol . Bu gün yaptım . Evet iyi terletiyor .evde leslie yapabilirsin. evde yürüyüş olarak geçiyor ve çok ter attırıyor, faydasını göreceksin. başarılar
Allah askina gecen hafta dikkat ettim yemedim de ne oldu sonuc koskoca bi hüsranYemeden olmuyor gercekten. Ben simdiden aciktim. Ne yesem diye kivraniyrum. Ama yemedim henuz bisey. Kocisle oglus parktalr. Gelsinler meyvemizi de yeriz.
Ohhhh afiyet olsun:)))Evde yürüyüş egzersizini tercih ettiğiniz için sağ olun . Acayip iyi terletiyor . Normal yürümeden iyi .
Bu arada herkes yediğini yazıyor . Bende yazayım .
Akşam 17 : 00 gibi 2 dilim börek yedim . Malesef bu gün kaçamak yapıp 1 dilim kek yedim . Sporla yakmaya çalıştım .
Sağ ol :))))Ohhhh afiyet olsun:)))