kendi çapimizda diyett...

Kizlar iyiaksamlar
Bugun cok yorulmusum 50dk yürüyüş yapabildim
Aksam 1 kase corba ve 200gr sade kirmizi et ve salata yedim
Bir de yaninda light kol aksama agzima gram bisey sokamam
Bu arada 2 gun hafta sonu 9 ile 4 arasi seminerimiz var:KK43:(((
Artik yarin aksama görüşüruz sizlerle

Bu arada biraz once yarim muz ve yarim armut yedim
Yemeseydim iyiydi ama tv karsisinda da insanin cani biseyler istiyor:KK43:((

Kızlar merhabalar yarında bende başlıyorum diyete inşallah kiloları birlikte veririz. Bu arada 59 kiloyum 158 boyum var 23 yaşım ilk hedefim 5 kilo :)

Kizlr mrb. Yazamadim. Sehir disina ciktik hafta sonu icin.
Ben de bugun nobetciydim. Cokkk yoruldum. Okuldan gelir gelmez hazirlandik yola ciktik 16.30 da. Yolda midem bulandi acliktandir dedi esim. Durduk yemek yedik.
Ceyrek kofte ekmek, ayran ve birkac hanimeli.
Aksam 8 de yedik yemegi: 2 lokma bulgur pilavi, 1 servis kasigi barbunya yogurt ve domates
10 gb de: 1 dilim havuclu kek ve cay
Ay ne yemisim be. ama aciktim bile ya simdiden.
Kilo almasam barii.
Bu arada kizlr siz ne zaman tartilcaniz. Super yuruttunuz bu hafta diyeti. Merak ediyorum kac kilo verdiniz.

Tatlim ben yarin tartilcam insallah
Seminerden yeni geldim
Sabah activia kahvalti zamani ve acik cay
Ogle eti form kepekli bisküvi yedim yani henuz bi kacamak yok
Bu arada ben yine kabizim bakalim yarin kac cikacak kilom cok korkuyorum:KK43:((

Slm kizlr. Sabah tartildim.62.9kg.
Hafta sonu gezmelerde oldugum icin bu hafta buraz fazla cikarsam sasirmicam. Ama yine de dikkat etmeye calisicm.
Kahvalti(9.30): menemen, peynir, domates, 3 zeytin, 1dilim ekmek. Tamam burda sorun yok ama tatliyi kacirdim sanki biraz.
Sonra nisana gttik. Nisanda;
Ogle( 14.00): 2yk pilav ve cok az et sote
Ara: 1 baklava
Eve geldik
Aksam(19.00): cig kofte durum ve ayran
Valla daha gece devam ediyo. Bakalim nolcak?

Tatlim ben yarin tartilcam insallah
Seminerden yeni geldim
Sabah activia kahvalti zamani ve acik cay
Ogle eti form kepekli bisküvi yedim yani henuz bi kacamak yok
Bu arada ben yine kabizim bakalim yarin kac cikacak kilom cok korkuyorum:KK43:((
Korkma tatlim.gayet ii gidiyorsun. Neredeyse hic kacamk yapmadin. Eminim bayaa kilo verdin. Merakta birakma bizi hemen tartil sabah.
Ben de suan bekar erkek kardesimin evine misafirlige geldim. Hafta sonu icin.Ona yapip yedireyim derken ee haliyle ben de yiyorum. Az zararla donsem eve bari

Korkma tatlim.gayet ii gidiyorsun. Neredeyse hic kacamk yapmadin. Eminim bayaa kilo verdin. Merakta birakma bizi hemen tartil sabah.
Ben de suan bekar erkek kardesimin evine misafirlige geldim. Hafta sonu icin.Ona yapip yedireyim derken ee haliyle ben de yiyorum. Az zararla donsem eve bari
Olsun misafirligin tadini cikarin abla kardes ne guzel iste:)))
Seminerden geldikten sonra bizde disariya ciktik ve o kadar acikmisim ki karisik izgara ve kucuk yarim porsiyon künefeyi hooop bi güzel mideye indirdim:mad:
sonra da 1sa 20 dk yuruyus yaptim ama hala kendimi cok suclu hissediyorum ne vardi o kadar yiyecek
yarin tartilcam sabah yine seminer var aksam ustu veya gun icinde donebilirsem hemen kilo bildirimi yapcam tatlim

günaydın kızlar :) sabah da kalktım büyük bardak su içtim. 11 gibi kahvaltı yaptım. 1 tane krep beyaz peynir domates salatalık çay ve azcık reçel yedim. Şimdilik böyle :)

Merhabalar herkese
Seminerden yeni geldim
Sabah ogretmen arkadaslarla kahvalti yaptik 1dilim beyaz peynir 3 zeytin 1 yumurta 1 kasik recel 1e yakin simit ve 1 dilim borek yedim
Ogle yarim simit 2 dilim peynir 1 salatalik ve 1 çeri domates yedim
Aksama sadece elma yicem
Bugun costum cunku
Bu arada sabah tartildim ve 57 kilo ciktim yani bu hafta kacamakmda yapmadim ama gecennhafta ile ayni kilodayim moralim coook bozuk coookk:KK43:((

Saat 6 gibi yuruyuse cikcam artik
Aglamak istiyorum
O kadar dikkat ettim 1gr vermemisim
Ustelik yürüyüsumu aksatmadim off yaa offff:KK61:

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım . Bende 6 kilo vermek istiyorum .
Size bir sorum olacak ben yürüyüşe çıkmak istiyorum . Yaşadığım ortamda serseri dolu bende açıkçası bir genç kız olarak korkuyorum . EN son yürüyüşe çıktığımda birisi takip etmişti . Sizce nasıl spor yapmalıyım ?

Size bir sorum olacak ben yürüyüşe çıkmak istiyorum . Yaşadığım ortamda serseri dolu bende açıkçası bir genç kız olarak korkuyorum . EN son yürüyüşe çıktığımda birisi takip etmişti . Sizce nasıl spor yapmalıyım ?
Tatlim gunduz yuruyus yapmaya vaktin varsa gündüz yap ya da evde netten hareketlere bakip yapabilirsin

hoşgeldin evdede yürüyüş yapabilirsin youtube a leslie seasone's walk at home yaz orda evde çok rahat yapabileceğin yürüyüşler var :)

iyiakşamlar herlkeze bugün 1 saat yürüyüş yaptım gelnce bir activia yoğurt yedim 1 lt su içtim birazdan yemek yiyecem. yemekte: sebzeli tavuk sote , 3 kaşık makarna ve yanında yoğurt yiyeceğim.

X