Ben de ikindi 4 adet lokma tatlisi ve findikli lila star 5tane yedim sonra 1sa 10dk yuruyus yaptimSorma ben de bugun paso tavuk yedim
Ogle: sinitsel, mantar sote ve yogurt corbasi
Ara: 1 dilim bbulgurmk ve sut
Aksam yemegi 2 kere yedim.oglusu almaya bakiciya gttim. Bulgur pilavi ve tavuk yedirdi sagolsun
Esim de eve gelirken tavuk almis gelmis. Onunla da yedim. Yaninda az kisir ve ayran vardi.
Suan kendimi cok şiş hissediyorum.ne zamandr bu kadar doygun hissetmemistm(
Ayni his bende de varSormaa aynen oyle. Bugun de dunden farkli degil benim.
Sabah nesfit ustune sut
Sinav gorevim vardi. Gittim geldim.
Ogle: yine nesfit ustune sut
Sona gezmeye gttik oglusla. Orda da maklube fanta. Ardindan da 1 kurabiye 1 peynir tatlisi(16.00)
Ee artik bisi yemedim yemeyeyim de daha.
Bu hafta rejim hevesim pek yok. Ama derhal silkelenip kendime gelmeliyim.zira kilo koruma bile degil kilo alma topigi olacak bizimki:))
Guzel gozukuyor bence. Abarti yok.Ayni his bende de var((
Sabah 1dlim tb ekmek 1 salatalik ve 2 dilim peynir 2 cay kasigi da sarelle
Ogle temizlik yaptm ardindan su a101 de satilan kagit helvalardan yedim sonra 1 elma 2 kayisi
Aksam salata balik ve 1 dilim tb ekmek yedim
Ardindan 1 saat yruyus yaptim
Kagit helvayi yemeseydim iyi olacakti ama temizlik yaptm kalori harcadim diye ödül verdim kendime
Bu da züğürt tesellisi((
Ben hep acım ve tatli yiyemedigim icin de mutsuzumGuzel gozukuyor bence. Abarti yok.
Az once meyve yedik. 5 cilek yarim kivi. 2 ceviz.
Ama ben deli gb acimmm.
Kolay gelsin tatlim:)))Gnydin. Bu sabahki kilom 63.0...
Topigi actigim zamana baktim 63.4 le baslamisim.62.8 i de gordum ama 1 kere.
Bugun evdeyim.oglusla okula imza atmaya gttik.eve gelirken simit sarayina ugradik. Parkta oynadik az. Eve geldik.
Kahvalti: 1dilim pizza, domates ve cay.
Simdide 2 saattir temizlik yapiyorum. Yazliklari cikariyorum.
Ben de oglusu ancak uyuttum ve simdi 5yk nesfit ustune sut yedim.Kolay gelsin tatlim:)))
Malum biz lise olunca ders isledik
Okuldan yeni geldim
Sabah 1salatalik 2 dilim light peynir 3 zeytin ve 1dilim tb ekmek
Arada 2 kuru kayisi
Ogle 4 kasik yesil fasulye 3 kasik pilav ekmek yok
Simdi eve geldim
Aksama yogurtlu isapnak yapmayi düşünüyorum
Ayyyy ayyy sorma nefret ediyorum ispanak yikamaktan ve dogramaktan yemin ediyorum iskence cdkiyorum sankiBen de oglusu ancak uyuttum ve simdi 5yk nesfit ustune sut yedim.
Aksama seninki gb ispanak yapayim diyrum yaninda yogurtla yerim. Ama oyle bi zor geliyorki ispank yikamak. Sorma...
Hmmmmm afiyet bal seker olsun tatlimAynen benim menu de degisti.:)). Ispanak koyden gelmisti. 1 haftayi gecmisti geleli. Baktim cogu curumus yemege yeteck kadar degil. Menumuz yahni ve pilav. Az yesem bariilk
Fazla gelmedi bana. Sen asil beni gorsen. 2 ogun yaptik bugun. Az sona da misafirlerimiz gelcek.Kizlar iyiaksamlar bugun kimsecikler bildirim yapmamis
Acilisi yapiyotum
Sabah 2 dilim omlet 2 sosis 2 zeytin yarim simit ve 1 kayisi
Ogle yok
Ikindi yarim simit yarim kase light sutten puding
Aksam 1 kase domates corba ve 3 kasik ispanak
Bugun yine masallahim var herbiseyden yemisim
Kuzum sakin birakma en kõtü kaldigin yerden devam edersin bugun tartildim yine 57yim yani ikimizde resmen kilo koruma modundayiz ama olsun o kadar emek verdik dimi bende de bi sıkılma hali var ama en azindan hafta ici biraz da olsa diyet moduna giriyorum hem senin bu hafta genelde teogdan dolayi diyetin bozulmus olabilir ama ben hafta ici toparlanacagina inaniyorum tatlim birakmak yokkkFazla gelmedi bana. Sen asil beni gorsen. 2 ogun yaptik bugun. Az sona da misafirlerimiz gelcek.
Ya benim motive olmbende de lazim gokce. Hic diyet halim yok. Bu hafta zaten moralman da ii hissetmiyordum kendimi bu diyetime de yansidi. Pazartesiyi mi bekliyrm ne.