kendi çapimizda diyett...

Hala agriyor. Sende durumlar nasil? Asil haberler sende. Tatil nasil gidiyor? Tabiki rejim dee.

Gelirken tartımı da üşenmeyip getirmiştim. Arabayla geliyoruz nasılsa diye. Sabah 79.1 çıktım.
Diyeti bozmadım. Çok gezdik ama sporum süperdi diyebilirim. Ankaraya dönünce bu kadar yürüyemem vallaha maalesef

Menüm
Kahvaltı 08: 3 zeytin, 1 dlm ekmek, 1 haşlanmış yumurta, çeçil peyniri, beyaz peynir, şekersiz kahve, çay, domates, salatalık
Öğlen 14: yoğurt, yeşil elma, çiğ iç badem
Ara: türk kahvesi sade
Akşam : yoğurt, domates, yeşil elma, badem... aynılarını yicem muhtemelen başka bir şey bulamadım çok yorgunum
1 lt su
275 dakika yürüyüş
Suyu az içiyorum yaa
Acaba çok yürümek tartıda kas şişkinliği yapar da sabaha kilo verememiş olur muyum sence :KK43:
Ama spor oldu bence kalbime iyi gelmiştir en azından

Sporun tartida ise yaradigini goreceksin bence. Kas siskinligi yapmaz. Diyet bozulmamis cok guzel

Kahvalti: cok tahilli ekmekle sucuklu tost ve domates
Ara: orta sekerli kahve
Ogle: activia ve 3 catal makarna
Ara: sade kahve
Aksam: 3kasik bezelye, 1 sigara boregi , 5 sarma, kucuk bir parca kabak tatlisi
Misafirim vardi. Cok kacirmadim sayilir. Suan acim vallaa.

Günaydın
79.2 yim inanabiliyor musun
Daha dün 79.1 dim ve dün deli yürüdük
Kesin aşırı yürüdüğüm için oldu yaramıyor sppr :KK70:

Gunaydin canim.
Ben deeee 68.9kg
Sonunda uzun bir aradan sonra 68li sayilari gordum.
Bazen diyosunki bugun az yedim sporumu da yaptim kesin baya eksildim.ama noluyosa vücudumuza gram inmiyo hatta artiyoruz. Olsun varsin. Sen hergun verdin. Bugun de 100gram sadece aldin.yarin daha iyi olur insallah

Kahvaltı 08: Omlet, yarım dilim ekmek, 1 dilim kepek ekmeği üzerine peynir domatesli fırında yapılmış kahvaltılıktan, beyaz peynir
Ara 12: yeşil elma
Akşam 17.30: Kaşar, haydari, acı sos olan 1 kumpir, 1 mideye dolma
Toplam kalori: 1281 kalori
Yürüyüş: 230 dakika
Tam bir istanbul ortaköy kaçamağı yapmış oldum diyet boyunca ilk kaçamağım ama
Dün çok kastım 100 gr aldım bugün bakalım ne olacak :KK70:

Selaaaam bugünkü menün yok
Umarım benim gibi kaçamak yapmamışsındır bari birimizin yüzü gülsün sabah

Benim de oldu kacamk . okuldan geldim uyumusum az. Kalkinca sekerim dusmus. Asıldım kabak tatlisina.
Yrn ramazan basliyor. Artik ben sahur ve iftar diye paylasim yapicam. Tartilma isini de iftar oncesi yapicam ac karna.
Hadi bakalim hayirlisi

Gunaydin.
Sahur menum:
3 sigara boregi, 1patatesli yumurta, 3 zeytin, 1/2 kk peynir,domates,1/2 dilim saralleli ekmek.
10 kiraz ve 1dilim karpuz
4bardak da su ictim.

Arkadaşlar ramazan boyunca yaklaşık vermem gereken bir 7-8 kilo fazlam var ramazan içinde vermek istiyorum. Bildiğiniz bir diyet listesi falan varsa çok sevinirim

Arkadaşlar ramazan boyunca yaklaşık vermem gereken bir 7-8 kilo fazlam var ramazan içinde vermek istiyorum. Bildiğiniz bir diyet listesi falan varsa çok sevinirim
Slm canim. Az once arkadasin biri paylasmis.ornek sahur iftar menuleri adi altinda. Gayet guzel anlatmis.uzmanlarin soylediklerini derlemis tazmis. Oradan bak istersen

Canım bu sabah tartım bozuldu dijital ekranında sayıları göstermiyor çizgiler yok boşuna taşımışım ya keşke hiç getirmeseydim o kadar da sarıp sarmaladım bantladım ama düştü birkaç kere ondan oldu galiba :KK43:
Bugün canım sıkıldı buna bir de dün o kadar yürüyüp kilo aldığımı görünce şok oldum yaa
Bugünkü menüm çok kötü yazmasam daha mı iyi canın çeker belki ama toplam kaloriyi yazayım gene de: 1227 kalori ama cıslı kaçamaklı bir gün geçirdim, büyükadaya geldik, kırk yılda bir geliyorum dedim, napiyim...:KK43:
200 dk yürüyüş 1 litre su
Bu birkaç günlük gezimizde suyu çok az içtim temiz wc bulma sıkıntısı yüzünden :KK43:
Allah kabul etsin hayırlı ramazanlar bu arada
Ankaraya dönünce yani pazartesiden itibaren kaçamak yok sana söz hatta bu hafta ananas diyeti yoğurt diyeti vs varmış belki 2 gün yaparım :KK43:

Tatil kacamaksz olmaz. Sen ne yediginin farkinda olarak ye yine de.
Bakalim ramazanin ilk gunu. Oruc tutarken dikkat edebilcem mi yediklerime.
Orucumu acmadan tartilir yazarim canim. Hadi hayirlisi

X