- 10 Şubat 2015
- 114
- 71
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb canim. Bosver oyle sagliksiz diyetleri. Bize katil. Ben de cok denedm. Patates diyeti 5 te 5 diyeti. Olmuyor. En güzeli porsiyon küçültüp ekmegi kesmek. Tabi yapabildigimiz olcude.bazen iradeye sahip cikmk zor oluyorMerhaba arkadaşlar hoşbulduk . Atkins diyetine başlamıştım ama bıraktım baya zararlıymış çünkü proteinle besleniyorsun sürekli..İlk günler aşırı midem bulandı bıraktım bende
Benim sadece son 3 kilom kaldı hadi 4 diyelim özellikle göbek çevresinde 10 ay önce Doğum yaptım.
Bozma sakin cokk iyi gidiyrssun.
Icin disin yogurt oldu desene. Olsun saglikli ama. Benim gb simit kalmasin diye simit yemiyosun ya:)Sen bence çok güzel ve sağlıklı besleniyorsun canıö. Ben bugün yoğurt yemeye mecbur olduğum için böyle oldu. Yarın akşam şehir dışına çıkıcaz ve evde çok yoğurt var, ekşimesin diye yoğurt yiyip durdum. Çocuğa da yoğurt çorbası ve yoğurt yedirdim vallaha hala da bitmedi yarın da yicem sanırım kalori hesabımı mutfak tartısında tartıp ölçüp yapıyorum sanırım doğrudur.
İstanbula gidiyoruz otelde kalıcaz canım o yüzden yemekleri dışarda yicez inşallah kilo almamaya çalışıcam simiti çok seviyorum ama kısıyorum kendimi. Sen çalıştığın için mecbur kalıp yiyorsundur tabi bazen insan istediğini bulup yiyemiyor ki dışarda oluncaIcin disin yogurt oldu desene. Olsun saglikli ama. Benim gb simit kalmasin diye simit yemiyosun ya:)
Nereye yolculuk canim. Kac günlüğüne gidiyorsun?
Günaydın. 69.4 sonunda.
Bugun de kacamaksiz az kalorili bir gün olur insallah.
Supersinnn. 78e az kaldi. Otelde kalinca ve farklı bi sehre gidince oraya ozgu seyleri yiyesi gelir insanin. Dikkat et