Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gündüz ilk sayfadaki mesajlara baktım taa 2015 te de yazışmışız gene Ama benim hamilelik olayları filan yarıda bırakmak zorunda kalmıştım o zaman sıkıntım çıkmıştı kadın doğumla ilgili
Evet canim ben de baktim. Surekli bi zayiflama halindeyiz. Ben az daha zayifliyim hamile kalmak istiyorum. Sonasinda yine zayiflama sureci. Omur boyle gecip gidecek galiba. Adim arzu canim. Ramazan zayiflama surecime katkida bulunmus gb gorunuyor. Umarim 200 300 gider. Senin kadar az yiyemedigimin farkindayim. Keske az yiyebilsem. Oruc da olunca can cekiyor. Tatli da yiyorum dondurma da. Ama abartmadan. Yemesem iyi amaa.
Regl oldugun icindr. Geçsin daha hizli verirsin. Bazen vücut kasiyo kendini. Duraklamaya geciyo. Gayet iradeli davraniyorsun. Devam et arkadaşım. Ben de sabah wc ye çıkamadım. Bakalim napcam
Ya vermek için az kilom kalsa duraklamayı anlıycam, yürüyüş filan yapmamış olsaydım sırf yemeği kesmekle olmuyor diyicem... Ama bu ne anlamadım Allahtan inat ettim yoksa bırakırdım
Yeterli miktarda su iciyor musun? Suyun diyette onemli oldugunu zaten biliyoruz. Gecen biyerde yaziyodu. "Ilk hafta cok su ictim. Cok kilo verdim. 2.hafta su icemedim daha az verdim" yazıyordu. Böyle bir durum olabilir mi?
Evet haklısın sanırım suyu bazen unutuyorum. Ben de başlayalı 7 haftam bitti ve toplam 11.9 kg verdim İnşallah tekrar hızlanırım son hafta mıymıntı gidiyorum bu işte...
Super sende cok guzel vermissin. Su , hareket ve az yeme. Bunlari yaparsak olay bitmistir. Dun iftara 1saat kala spor yaptim. Dun butun gun arabaylaydim. Yurumedim hic spor yapam dedim ac ac. Bugun de oyle yuruyus yapamadim. Uzanıyorum şimdi. Kendimi kaldirabilirsem az spor yapsam iyi olacak.
İftara 1 saat kala spor mu Süpersin sen yaa vallaha Menümü yazıyorum akşamım plan tabi daha Kahvaltı 9: Ananas, beyaz peynir, 2 dlm tb ekmeği, 3 zeytin, 2 hindi füme, karpuz Öğlen 16: Ananas, light ton balığı Akşam iftar saati: Kıymalı kabak yemeği, karpuz Toplam: 920 kalori Spor yok 2 lt suyu tamamlıycam inşallah
Yarın 500 gider belki de. Vücut alışıyor ya oruca ondan olmuştur. Üzülme tamam mı... Akşam yoğurt yanında çiğ iç badem yedim. İftarda masada yalnız bırakmıyım onu diye eşimle yiyorum, o da benim için geç bir saat oluyor, inşallah kilo almam. Çok bir şey yemiyorum ama.
Sen gercekten cok az yiyorsun. Yogurt yiyorsun. Sıkıntı olmaz. Bademin kalorisini bilmiyorum ama. Bu arada spor yapcam dedim ama yapamadim bugun. 3ten 6.30 a kafat bilgisayar basindaydim. Not grdim. Bugun kesinlikle hareketsiz bir gundu..simdi oglum tutturdu spor yapalim. Halim yok ama az yapalim biseyler
Dondurma bayaa bi sisirdi o nedenle sahurda az kalorili seyler yemek istedim 1.5 dilim tahilli ekmek 1kk peynir Yarim haslanmis yumurta Domates salatalik 2dilim karpuz 4Bardak su