kendi çapimizda diyett...

Iftar menum:
1kepce corba
8 tane sardalya
Salata
1sb salgam

1.5saat sonra:
Sade turk kahvesi
Yarim söbiyet

Süpersin yaaa denman
Bu arada gerçek ismin neydi?
Ya hergün gram gram eriyorsun süper darısı başıma

Gündüz ilk sayfadaki mesajlara baktım taa 2015 te de yazışmışız gene :KK70: Ama benim hamilelik olayları filan yarıda bırakmak zorunda kalmıştım o zaman sıkıntım çıkmıştı kadın doğumla ilgili

Evet canim ben de baktim. Surekli bi zayiflama halindeyiz. Ben az daha zayifliyim hamile kalmak istiyorum. Sonasinda yine zayiflama sureci. Omur boyle gecip gidecek galiba.
Adim arzu canim. Ramazan zayiflama surecime katkida bulunmus gb gorunuyor. Umarim 200 300 gider.
Senin kadar az yiyemedigimin farkindayim. Keske az yiyebilsem. Oruc da olunca can cekiyor. Tatli da yiyorum dondurma da. Ama abartmadan. Yemesem iyi amaa.

Sahur menum:
3dilim ekmek
1 kk peynir
Yarim haslanmis yumurta
Domates, 3 zeytin
Yarim kase kiraz hoşafı
2çilek

Regl oldugun icindr. Geçsin daha hizli verirsin.
Bazen vücut kasiyo kendini. Duraklamaya geciyo. Gayet iradeli davraniyorsun. Devam et arkadaşım. Ben de sabah wc ye çıkamadım. Bakalim napcam

Ya vermek için az kilom kalsa duraklamayı anlıycam, yürüyüş filan yapmamış olsaydım sırf yemeği kesmekle olmuyor diyicem...
Ama bu ne anlamadım :KK43:
Allahtan inat ettim yoksa bırakırdım

Yeterli miktarda su iciyor musun?
Suyun diyette onemli oldugunu zaten biliyoruz. Gecen biyerde yaziyodu. "Ilk hafta cok su ictim. Cok kilo verdim. 2.hafta su icemedim daha az verdim" yazıyordu.
Böyle bir durum olabilir mi?

Yazmaya baslayali 12 gun olmuş.
12günde tam 2kilo vermisim
70.5 ile baslamisim suan 68.5kg yum.
Insallah bu sekilde devam ederim.

Evet haklısın sanırım suyu bazen unutuyorum.
Ben de başlayalı 7 haftam bitti ve toplam 11.9 kg verdim
İnşallah tekrar hızlanırım son hafta mıymıntı gidiyorum bu işte...

Super sende cok guzel vermissin.
Su , hareket ve az yeme. Bunlari yaparsak olay bitmistir.
Dun iftara 1saat kala spor yaptim. Dun butun gun arabaylaydim. Yurumedim hic spor yapam dedim ac ac.
Bugun de oyle yuruyus yapamadim. Uzanıyorum şimdi. Kendimi kaldirabilirsem az spor yapsam iyi olacak.

İftara 1 saat kala spor mu
Süpersin sen yaa vallaha
Menümü yazıyorum akşamım plan tabi daha
Kahvaltı 9: Ananas, beyaz peynir, 2 dlm tb ekmeği, 3 zeytin, 2 hindi füme, karpuz
Öğlen 16: Ananas, light ton balığı
Akşam iftar saati: Kıymalı kabak yemeği, karpuz
Toplam: 920 kalori
Spor yok :KK43:
2 lt suyu tamamlıycam inşallah

Yarın 500 gider belki de. Vücut alışıyor ya oruca ondan olmuştur. Üzülme tamam mı...
Akşam yoğurt yanında çiğ iç badem yedim. İftarda masada yalnız bırakmıyım onu diye eşimle yiyorum, o da benim için geç bir saat oluyor, inşallah kilo almam. Çok bir şey yemiyorum ama.

Sen gercekten cok az yiyorsun. Yogurt yiyorsun. Sıkıntı olmaz. Bademin kalorisini bilmiyorum ama.
Bu arada spor yapcam dedim ama yapamadim bugun. 3ten 6.30 a kafat bilgisayar basindaydim. Not grdim. Bugun kesinlikle hareketsiz bir gundu..simdi oglum tutturdu spor yapalim. Halim yok ama az yapalim biseyler

Az yemek işe yaramıyor az yediğim için veremiyorum artık galiba

Iftari yazamadim. Simdi yaziyorum
1 tabak taze fasulye
2 biber dolmasi
Yogurt
Ardindan: dondurma ve 2lokma
6bardak su

Dondurma bayaa bi sisirdi o nedenle sahurda az kalorili seyler yemek istedim
1.5 dilim tahilli ekmek
1kk peynir
Yarim haslanmis yumurta
Domates salatalik