Kelebeğin Ömrü Buraya Kadarmış.Bitti

Ağzından bal damlıyor vallahi
Ben artık cidden mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum
Güvenmek ve guvenilmek istiyorum
Allah karşıma hayırlı birisini çıkartir inşallah

Uff icim daraldi tartismayi okurken.. HER HATASINDA KARSI TARAFİ SUCLAYANla ne iletisim olur ne diyalog ne bsy.. Ömür boyu kendini anlatmaya calisip surekli haksiz cikmak istemiyosan bos ver..
Bosver dim artık benden geçti...
İyi de yaptım olmuyodu bizden bu cacık olmuyodu bu kadar netti hersey

Zaten benim fazlaca zaman kaybım oldu bu ilişkiyi sürekli alttan almaya çalışarak ona kendimi inandirmaya çalışarak getirdim bugüne kadar
Ben elimden geleni yaptım ama olmadı
Hiç bi şekilde aramicam o aradığında da açmayı düşünmüyorum
Onu dinlemek dahi istemiyorum çünkü biliyorum ki o değişmez hep kendisini haklı cikartacak sebepleri var

Evet yüzük önemli değil önemli olan gerçekte neler hissettiğin
Ama bana getirip kendisi takiyosa o yüzüğü o zaman oda takmali
Yada bana desin ki ikimizde takmayalim...
Hem bana taktırdı hemde kendi nasipleri kapanmasın diye kendisi takmadi
Bide bi güzel yalan konuştu sonra onu bile bana bağladı senin yüzünden diye
Ben bunlara kızıyorum yoksa takmış takmamis hiç yani, adamin içinde yokmuş işte napayim

Haklısın, ömrümü ona heba edemezdim
Değmezdi de zaten.

Öküz ayı odun
Yani insan bi üzülür yalan söylediği için biraz mahçup olur ya
Senin de dediğin gibi zaten hadi canım hadi uzatma gibi laflarini duydum ya
Kendimi bir kötü hissettim ben kimin için uğraşıyorum ne için savaşıyorum diye
Telefonu kapatirken de Allah sana layigini versin senin gibi birini versin dedim
İnşallah insallahhhh diyo artık kendini ne kadar iyi görüyorsa...

Ben gerçekten kendi arasında yüzük takma mantığını aramıyorum. Yüzüğü de zaten çok anlamıyorum. Eşim de bende yüzük takmıyoruz. Yani bazen uzaylı gibi algılanıyoruz neden takmıyor sunuz diye. Bende çıkarıyorum yüzükleri yerinden eşime tak diyorum. Oda takıyor ama başta ben sıkılıyorum unutuyorum. Kim çıkardı bu adeti ya.

Ve hiç sevgili iken eşime surdamısın burda mısın demedim. O sormaya yeltense de benim hesap vercegim bir ailem var sadece dedim. Şimdi evliyim hesap vercegim tek kişi esim. Ama şunu da unutmayın sevgili iken bu hakkı ona vermedim ve evlendim lütfen şuraya gidebilirmiyim demek zorunda değilim. Saati ve mekanı zaten usturuplu secerim ve haber veririm. Yapmayın genç kızlar bunu kendinize. Erkeklerin bu şekilde daha sevgili iken uzerinizde hiçbir sekilde baskı kurmasına izin vermeyin. Sonra nişan olunca evlenince derken o baskılar artıp gidiyor.

Ben zaten orda hata yaptim şimdiden ipleri onun eline vermekle
Yüzük meselesine gelince onun fikriydi tamamiyle evli değiliz nişanlı değiliz takma mecburiyetimizde yoktu o takalım diye tutturdu bi nevi birilerini benden uzak tutabilmek için, yoksa onun için bi anlamı olduğundan değil yeni yeni anlıyorum
Bidaha da böyle bi hata yapmam

Her genç kıza söylediğim bişey bu sana özel değil. Yanlış anlama lütfen. Zaten doğru olmadığını anlamışsın. Bir daha sana değer veren kişinin ilk olarak sana guvenecegini bil. Gerçi bu sayede eminim daha iyi seçimler yapacaksın. Kim bilir ne haltlar yiyor da senden bu kadar şüphe ediyor. Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler. Bu arsız adam da sana hayat okulunda bir ders olarak alsın tozlu rafında yerini. Aynı tip le karşılaşınca açıp açıp bakarsın. Allah karşına iyileri çıkarsın. Ama kötüler i nasıl ayırt edeceğini de biliyor sun artık

ayyy adamda ego tavan:)

Şarkta fazladan para alıcak 300 500 arası, sen o zaman seyret kudurmayı, nasıl yürütecektiniz ki zaten uzaktan uzağa, ailen izin verir miydi 2 3 aya bi Doğu/Güneydoğuya gitmene

C
Cok teşekkür ederim kesinlikle yanlış anlamadım ne niyetle söylediğinizi tahmin edebiliyorum çünkü, bu bana çok büyük bi ders oldu
İnşallah Rabbim hayırlısını çıkartır karşıma

Şarkta fazladan para alıcak 300 500 arası, sen o zaman seyret kudurmayı, nasıl yürütecektiniz ki zaten uzaktan uzağa, ailen izin verir miydi 2 3 aya bi Doğu/Güneydoğuya gitmene
Yok canım kesinlikle gidemezdim hatta doğuya gitmeyi geçtim o izne geldiğinde bile görüşmemiz sıkıntı olurdu
Şimdiden kudurdu eline biraz para geçince şarkta düşünemiyorum bile
Ama o parayi ona yedirmezler zaten

Olay yüzük değil..Yalan ..Erkeklerin en cok söylediği söz.Sen kızacaksın diye demedimler...E o zaman güven bitiyor ..Hangisi doğru hangisi yalan ne bilcen öyle ömürde gecmez..Bugün değilse yarın mutlaka ayrılık olur..
Çok iyi yapmışsın ayrıl be yoluna bak

Hakkinda hayirlisi olsun diger konunu okumustum..hatta cok uzulmustum.. isin icinden nasil cikarsin ki diye dusunmustum cunku evlilik disaridan goruldugu kadar kolay olmuyo canim emin ol..bir sure sonra rahat yasama imkaniniz varken aldigi tum parayi krediye yatirdiginda ister istemez bi rahatsizlik duyma durumun olabilirdi..konussam caresi yok sussam gonul razi degil modunda takilman kuvvetle muhtemeldi..lutfen uzulme Allah karsina sana deger veren aile olmanin ne demek oldugunu bilen birini cikarsin...

Sizde bizde kelebek degiliz ömrumuz 3-5 gun degil yani bu iliski biter karsiniza daha iyisi cikar hic dert etmeyin yeterki kendinize ve evrene guzel enerji yayin. Insanin isteyipte yapamayacagi sey yok. Cok daha guzel bir iliski yasarsiniz umarim bundan sonra.
Su kendi aranizda yuzuk takma iside cok sacma bastan beri hicbir ciddiyeti olmuyor zaten.
Gercekten evlenmek isteyen adamda ailenizle tanismayi kendi istiyor. Bu iliski sursede siz evlenemezdiniz gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…