• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelebeğin Ömrü Buraya Kadarmış.Bitti

Aldatanlar şüpheci olur. Kendisi aldattığı için senin de onu aldatmandan şüpheleniyordu. Yüzüğü de sana o yüzden taktırmıştı, başka erkekler senle ilgilenmesin diye. Psikopat yalancı birinden kurtulduğun için ileride çok mutlu olacaksın. İyi ki ayrıldın bundan...
Ağzından bal damlıyor vallahi
Ben artık cidden mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum
Güvenmek ve guvenilmek istiyorum
Allah karşıma hayırlı birisini çıkartir inşallah

Hiiiiiic uzulme hadi gecmis olsun saglam dur tekrar arama ararsada acma kendini yeni bir doneme baslamis gibi motive et ve hayatina bak.
Zaten su anlattigin diyalog karsilikli birseylerin bittigini ve zorla ite kaka gittigini gosteriyor. Bitmis bir iliskiyide iterek goturmeye calismak zaman emek ve enerji kaybi olur...
Zaten benim fazlaca zaman kaybım oldu bu ilişkiyi sürekli alttan almaya çalışarak ona kendimi inandirmaya çalışarak getirdim bugüne kadar
Ben elimden geleni yaptım ama olmadı
Hiç bi şekilde aramicam o aradığında da açmayı düşünmüyorum
Onu dinlemek dahi istemiyorum çünkü biliyorum ki o değişmez hep kendisini haklı cikartacak sebepleri var

Biz şimdi eşim olan Ada'mla beş yıl görüştük öyle aramızda yüzük falan takmadık mantığı ne ki bunun tüzüğünü gören yanına yanaşmaz diye mi bütün millet senin sevdiğin Ada'mın peşinde koşacak değil ki bırak gidecek olan Zaman'ında gitsin.. Yanlış anlama ama sende de suç var tamam bu odun iyiki de bitmiş diyeceksin bir gün o ayrı ama ilerisi için diyorum bırak böyle yüzük işlerini falan sadakat yüzükte değil Ada'm çıkarır cebine koyar ruhun duymaz niye yoruyorsunuz böyle ruhunuzu duygularınızı psikolojinizi ona verdiğin değerin yarısını kendine ver hayatının başrolüne kendinden baska kimseyi koyma.. Net söylüyorum eşimin peşinde koştuğum sayılıdır umursama aramamış mı bütün gün sende arama sorun etme bak o zaman hep peşinde olacak bu kişi için demiyorum bu sayfayı kapat bitsin ilerisi için bırak bu yüzükmüş yok aramış aramamış böyle Mutlu olamazsın ..
Evet yüzük önemli değil önemli olan gerçekte neler hissettiğin
Ama bana getirip kendisi takiyosa o yüzüğü o zaman oda takmali
Yada bana desin ki ikimizde takmayalim...
Hem bana taktırdı hemde kendi nasipleri kapanmasın diye kendisi takmadi
Bide bi güzel yalan konuştu sonra onu bile bana bağladı senin yüzünden diye
Ben bunlara kızıyorum yoksa takmış takmamis hiç yani, adamin içinde yokmuş işte napayim

Boşver ya düşme üstüne ne düşücen elalemin paranoyak adamını sen mi iyi edeceksin? ee bu süreçte sana ne olacak? senin zamanın senin çaban hayallerin ne olacak. Adamı yola getircen de sana istediğin sevgiye sunacakta piiiiğğğ bekle anam bekle yaş olur 48 50 bir bakmışsın bitmişsin..
Haklısın, ömrümü ona heba edemezdim
Değmezdi de zaten.

erkekler nasıl böyle rahat olabiliyor hemen nasıl vazgeçebiliyorlar hiç mi bi yaşanmışlık olmadı hiç mi sevgi yok. vallahi anlamıyorum ya keşke biz kızlarda onlar gibi bu kadar rahat olabilsek. hadi cnm hadi demesi de cok kırıcı gerçekten. tam ayıymış bildiğin. üzülme cnm değmezmiş baksana başında görmüş oldun işte karakterini.
Öküz ayı odun:KK70:
Yani insan bi üzülür yalan söylediği için biraz mahçup olur ya
Senin de dediğin gibi zaten hadi canım hadi uzatma gibi laflarini duydum ya
Kendimi bir kötü hissettim ben kimin için uğraşıyorum ne için savaşıyorum diye
Telefonu kapatirken de Allah sana layigini versin senin gibi birini versin dedim
İnşallah insallahhhh diyo artık kendini ne kadar iyi görüyorsa...

2-3 gün önce bi konu açmıştım sevgilimle ilgili
Hepiniz bana yorumlar da ayrıl ondan kelebek, ilerde daha cok üzülürsün kelebek, bunu neden kendine yapıyosun kelebek diye kızmıştıniz.
Haklıydınız da...
Dün gece bitti, bu kadar erken olmasını beklemiyodum açıkçası, bitmesi gerekiyodu biliyorum ama yine de sizden birseyler duymaya ihtiyacım var kızlar

Biz 2 sene once kendi aramızda yüzük takmistik daha doğrusu onun fikriydi bende takiyodum ama 5-6 kez yanıma gelirken yüzügünü takmadan geldi hep de unutuyorum dustan çıkınca ama normalde takıyorum diyodu pazartesi günü görüşmüştuk o gün yine takmamis bende kendi yüzüğümu cikarttim attım onun arabada torpido gözüne sinirlendim bu kaçıncı takmayisin ya istemiyosan takma ama bende takmiyim yeter ki beni kandırma ben salak miyim tek başıma takıyorum dedim .
Neyse o gun oyle oldu dun aksam da dışarı cikcakti bende ona dedim ki aklıma geldi hayatım yüzüğünu takıyo musun diye sordum takıyorum tabiki de aşkım dedi pişkin pişkin. Onun üstüne gülerek yine dedim ki bak takmak istemiyosan söyle artık ikimizde takmayalim problem değil diye oda yok gerçekten takıyorum dedi. İyi tamam saat 8 de mesaj attı biz dışarı çıkıyoruz ama yemek yiyip döncez diye .

Saat 10 oldu benimkinden ses seda yok yemek yiyecekleri yer de eve 10 dk uzaklıkta neyse dayanamadim aradım cafeye gitmişler oturuyoruz dedi bende tamam ama geç kalma olur mu dedim çünkü 4-5 gündür her akşam dışarıya çıktı arkadaslariyla gece dönüyodu eve sonrada uyuyup kaliyodu konusamiyoduk hiç.
Sonra saat 12 de aradı beni bende cafeler yeni kapandı galiba falan dedim yoo daha açıklar biz erken kalktik dedi 10-15 dk konuştuk benim telefon cekmiyodu pek kapanıp duruyodu oda bana ev telefonundan arasana dedi bende dakika yok arayamam dedim sonra yine çekmedi telefonum.
Bu sefer de tamam evi ben ariyim o zaman dedi ev telefonu da yan odadaydi orası da soğuktu orda konuşmak istemedim arama ev telefonunu burdan konuşuyoruz işte diyince sen evde değilsin demeye başladı evdeyim diyorum inanmiyo evi aricam dedi bana bende arayamasin diye ev telefonunun fişini çektim bizimki de aramış aramış açan yok sonra beni geri aradı
Sen evde değilsin telefon çalıyor açan yok
Ben evdeyim fişi çektim diyorum yok adam inanmıyo evden ara o zaman diyo bende inat ettim ya aramadım yatıyorum ben dedim sen kesin başka bi yere kalmaya gittin ondan yatıyorum diyosun yatamazsin eğer beni o evden aramazsan bidaha hiç arama ben bu şüpheyle yaşayamam dedi
Bende yok ya sen akşamdan beri cafelerde gezerken iyi ben 12 ye kadar evimde seni bekledim bide ben mi suçlu oldum dedim
Oda yemin etti işte ben kötü bi cafe de oturmadim gayet düzgün bi yerde oturdum diye peki yüzüğünu taktin mi dedim Hayır takmadim evden cikarken de takmayi unuttum sana da soylemedim dirdir edersin diye dedi
Bende başladım bagirip çağırmaya pis yalancı diye.
Çünkü evden cikarken sordum ona takıyorum dedi hani takiyodun dedim şimdi de evden unuttum takmayi diyosun demek ki evde de takmiyodun tutarsız konuşuyosun dedim
Takmıyorum tamam mı günlerdir yüzük falan takmıyorum senin yüzügün burda bendeyken takmıyorum artık da takmicam dedi
Zaten sende evde değilsin kim bilir nerdesin dedi sonra evden ararsam utancak misin yüzün kizarcak mi dedim evet dedi
Aradım evden deminden beri niye aramadin diyo bende utan utan dedim onun üstüne ne dese begenirsiniz beni sen kendi kendi suphelendirdin diyo
Tamam neyse gelelim sana ben seni evden aramasaydim bana guvenemicektin bu şüpheyle yasayamicaktin ya hani şimdi ben napayim resmen beni salak yerine koydun kandırdın yalan söyledin dedim
Evet haklısın ama senin yüzünden yalan söyledim konuşup durcaktin diyo
Yani ne yapsa evet yaptım ama senin yüzünden diye illa kendini akliyo
Bende artık dayanamadim istemiyorum oğlum seni. Bende sana güvenmiyorum yalancisin kim bilir daha ne yalanlar söylüyosun dedim offf tamam kelebek uzatma bitti mi dedi evet dedim
Umursamazca tamamm bittiyse bitti hadi canım hadi hadi dedi bana
Bildiğin sepetledi bende zaten sen evlenmek de istemiyodun evlenmek isteyen adam o kadar borcun altına girmez diyince heh işte senin zaten içinde dert ettiğin sey buydu niye ayrıldığın belli oldu dedi
Yine paragöz muamelesi yaptı bana
Bende sana yemin ederim artık benim için bittin askimdan gebersem de seni aramicam dedim kapattım
O kadar üzülüyorum ki kızlar benim derdim yüzük takmam aşı da değil bildiğin ayak üstünde 10 yalan söylüyor salak yerine koydu beni kandirdi insan bi Özür diler bu daha senin yüzünden yalan söyledim uzatma sus diyo , ağla ağla helak oldum dunden beri ama sinirden ağlıyorum zaman geçmiyo beni umursamayan bi adami mi seviyorum ben diye kahroluyorum.
En kötüsü de o benim kadar üzülmüyo acı cekmiyo diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Ben gerçekten kendi arasında yüzük takma mantığını aramıyorum. Yüzüğü de zaten çok anlamıyorum. Eşim de bende yüzük takmıyoruz. Yani bazen uzaylı gibi algılanıyoruz neden takmıyor sunuz diye. Bende çıkarıyorum yüzükleri yerinden eşime tak diyorum. Oda takıyor ama başta ben sıkılıyorum unutuyorum. Kim çıkardı bu adeti ya.

Ve hiç sevgili iken eşime surdamısın burda mısın demedim. O sormaya yeltense de benim hesap vercegim bir ailem var sadece dedim. Şimdi evliyim hesap vercegim tek kişi esim. Ama şunu da unutmayın sevgili iken bu hakkı ona vermedim ve evlendim lütfen şuraya gidebilirmiyim demek zorunda değilim. Saati ve mekanı zaten usturuplu secerim ve haber veririm. Yapmayın genç kızlar bunu kendinize. Erkeklerin bu şekilde daha sevgili iken uzerinizde hiçbir sekilde baskı kurmasına izin vermeyin. Sonra nişan olunca evlenince derken o baskılar artıp gidiyor.

Ben gerçekten kendi arasında yüzük takma mantığını aramıyorum. Yüzüğü de zaten çok anlamıyorum. Eşim de bende yüzük takmıyoruz. Yani bazen uzaylı gibi algılanıyoruz neden takmıyor sunuz diye. Bende çıkarıyorum yüzükleri yerinden eşime tak diyorum. Oda takıyor ama başta ben sıkılıyorum unutuyorum. Kim çıkardı bu adeti ya.

Ve hiç sevgili iken eşime surdamısın burda mısın demedim. O sormaya yeltense de benim hesap vercegim bir ailem var sadece dedim. Şimdi evliyim hesap vercegim tek kişi esim. Ama şunu da unutmayın sevgili iken bu hakkı ona vermedim ve evlendim lütfen şuraya gidebilirmiyim demek zorunda değilim. Saati ve mekanı zaten usturuplu secerim ve haber veririm. Yapmayın genç kızlar bunu kendinize. Erkeklerin bu şekilde daha sevgili iken uzerinizde hiçbir sekilde baskı kurmasına izin vermeyin. Sonra nişan olunca evlenince derken o baskılar artıp gidiyor.
Ben zaten orda hata yaptim şimdiden ipleri onun eline vermekle
Yüzük meselesine gelince onun fikriydi tamamiyle evli değiliz nişanlı değiliz takma mecburiyetimizde yoktu o takalım diye tutturdu bi nevi birilerini benden uzak tutabilmek için, yoksa onun için bi anlamı olduğundan değil yeni yeni anlıyorum
Bidaha da böyle bi hata yapmam

Ben zaten orda hata yaptim şimdiden ipleri onun eline vermekle
Yüzük meselesine gelince onun fikriydi tamamiyle evli değiliz nişanlı değiliz takma mecburiyetimizde yoktu o takalım diye tutturdu bi nevi birilerini benden uzak tutabilmek için, yoksa onun için bi anlamı olduğundan değil yeni yeni anlıyorum
Bidaha da böyle bi hata yapmam
Her genç kıza söylediğim bişey bu sana özel değil. Yanlış anlama lütfen. Zaten doğru olmadığını anlamışsın. Bir daha sana değer veren kişinin ilk olarak sana guvenecegini bil. Gerçi bu sayede eminim daha iyi seçimler yapacaksın. Kim bilir ne haltlar yiyor da senden bu kadar şüphe ediyor. Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler. Bu arsız adam da sana hayat okulunda bir ders olarak alsın tozlu rafında yerini. Aynı tip le karşılaşınca açıp açıp bakarsın. Allah karşına iyileri çıkarsın. Ama kötüler i nasıl ayırt edeceğini de biliyor sun artık

Öküz ayı odun:KK70:
Yani insan bi üzülür yalan söylediği için biraz mahçup olur ya
Senin de dediğin gibi zaten hadi canım hadi uzatma gibi laflarini duydum ya
Kendimi bir kötü hissettim ben kimin için uğraşıyorum ne için savaşıyorum diye
Telefonu kapatirken de Allah sana layigini versin senin gibi birini versin dedim
İnşallah insallahhhh diyo artık kendini ne kadar iyi görüyorsa...
ayyy adamda ego tavan:)

Şarkta fazladan para alıcak 300 500 arası, sen o zaman seyret kudurmayı, nasıl yürütecektiniz ki zaten uzaktan uzağa, ailen izin verir miydi 2 3 aya bi Doğu/Güneydoğuya gitmene

C
Her genç kıza söylediğim bişey bu sana özel değil. Yanlış anlama lütfen. Zaten doğru olmadığını anlamışsın. Bir daha sana değer veren kişinin ilk olarak sana guvenecegini bil. Gerçi bu sayede eminim daha iyi seçimler yapacaksın. Kim bilir ne haltlar yiyor da senden bu kadar şüphe ediyor. Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler. Bu arsız adam da sana hayat okulunda bir ders olarak alsın tozlu rafında yerini. Aynı tip le karşılaşınca açıp açıp bakarsın. Allah karşına iyileri çıkarsın. Ama kötüler i nasıl ayırt edeceğini de biliyor sun artık
Cok teşekkür ederim kesinlikle yanlış anlamadım ne niyetle söylediğinizi tahmin edebiliyorum çünkü, bu bana çok büyük bi ders oldu
İnşallah Rabbim hayırlısını çıkartır karşıma

Şarkta fazladan para alıcak 300 500 arası, sen o zaman seyret kudurmayı, nasıl yürütecektiniz ki zaten uzaktan uzağa, ailen izin verir miydi 2 3 aya bi Doğu/Güneydoğuya gitmene
Yok canım kesinlikle gidemezdim hatta doğuya gitmeyi geçtim o izne geldiğinde bile görüşmemiz sıkıntı olurdu
Şimdiden kudurdu eline biraz para geçince şarkta düşünemiyorum bile
Ama o parayi ona yedirmezler zaten :KK71:

Olay yüzük değil..Yalan ..Erkeklerin en cok söylediği söz.Sen kızacaksın diye demedimler...E o zaman güven bitiyor ..Hangisi doğru hangisi yalan ne bilcen öyle ömürde gecmez..Bugün değilse yarın mutlaka ayrılık olur..
Çok iyi yapmışsın ayrıl be yoluna bak

Hakkinda hayirlisi olsun diger konunu okumustum..hatta cok uzulmustum.. isin icinden nasil cikarsin ki diye dusunmustum cunku evlilik disaridan goruldugu kadar kolay olmuyo canim emin ol..bir sure sonra rahat yasama imkaniniz varken aldigi tum parayi krediye yatirdiginda ister istemez bi rahatsizlik duyma durumun olabilirdi..konussam caresi yok sussam gonul razi degil modunda takilman kuvvetle muhtemeldi..lutfen uzulme Allah karsina sana deger veren aile olmanin ne demek oldugunu bilen birini cikarsin...

Sizde bizde kelebek degiliz ömrumuz 3-5 gun degil yani bu iliski biter karsiniza daha iyisi cikar hic dert etmeyin yeterki kendinize ve evrene guzel enerji yayin. Insanin isteyipte yapamayacagi sey yok. Cok daha guzel bir iliski yasarsiniz umarim bundan sonra.
Su kendi aranizda yuzuk takma iside cok sacma bastan beri hicbir ciddiyeti olmuyor zaten.
Gercekten evlenmek isteyen adamda ailenizle tanismayi kendi istiyor. Bu iliski sursede siz evlenemezdiniz gibi geliyor bana.

Back