• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelebeğin Ömrü Buraya Kadarmış.Bitti

Olay yüzük değil..Yalan ..Erkeklerin en cok söylediği söz.Sen kızacaksın diye demedimler...E o zaman güven bitiyor ..Hangisi doğru hangisi yalan ne bilcen öyle ömürde gecmez..Bugün değilse yarın mutlaka ayrılık olur..
Çok iyi yapmışsın ayrıl be yoluna bak
Aynen öyle mevzu yalan söylemesi.
Bu şekilde de bi ömür gecmezdi haklısın, ben ev telefonundan aramiyorum diye adam bana resti çekti niye sırf bi şüphe yüzünden emin olamazmis evde oldugumdan. Bi ömür kafasına takarmis
Ama o yalan söyleyince niyeyse benim yüzümden oluyor :KK12:
Onun hiç mi hiç suçu yok ahh bu erkekler

Hakkinda hayirlisi olsun diger konunu okumustum..hatta cok uzulmustum.. isin icinden nasil cikarsin ki diye dusunmustum cunku evlilik disaridan goruldugu kadar kolay olmuyo canim emin ol..bir sure sonra rahat yasama imkaniniz varken aldigi tum parayi krediye yatirdiginda ister istemez bi rahatsizlik duyma durumun olabilirdi..konussam caresi yok sussam gonul razi degil modunda takilman kuvvetle muhtemeldi..lutfen uzulme Allah karsina sana deger veren aile olmanin ne demek oldugunu bilen birini cikarsin...
Diğer konumu okuyan herkes araliksiz kaç kurtar kendini demişti
Ya tek problem o olsaydı belki diyorum bi şekilde asilabilirdi duzelebilirdi
Ama adam da yalan var şüphecilik var suçluluk psikolojisi yükleme var... Varda var
İnşallah sizinde dualarinizla karşıma hayırlısı çıkar bundan snra
Karsima cikacak olan kisiden bi beklentim yok .
Hiç bişey istemiyorum sadece benim ona verdiğim değeri sevgiyi görsün ve ona göre davransin, nankör olmasın bunun gibi

Diğer konumu okuyan herkes araliksiz kaç kurtar kendini demişti
Ya tek problem o olsaydı belki diyorum bi şekilde asilabilirdi duzelebilirdi
Ama adam da yalan var şüphecilik var suçluluk psikolojisi yükleme var... Varda var
İnşallah sizinde dualarinizla karşıma hayırlısı çıkar bundan snra
Karsima cikacak olan kisiden bi beklentim yok .
Hiç bişey istemiyorum sadece benim ona verdiğim değeri sevgiyi görsün ve ona göre davransin, nankör olmasın bunun gibi
Canım zor bir sürectesin ..Ama eğer barışır geri dönersen yine aynı şeyleri yasayıp duracaksın ve bu hayatını yasanmaz hale getirecek.Bu sürecte yaz ve sürekli aklını başka işlerle meşgul et.Hayırlısı olmayacaksa hiç olmasın.Böyle adamlarla evlenip pişmanım keşke evlenmeseydim diyen binlerce insan var ve hayatları pişmanlıkla sıkıntıyla kavga gürültüyle geciyor..ileriyi düşün geleceğini düşün

Çocukca tartışmalar bunlar yaşlar kaç 18 var mısınız? İkinizde daha cocuk gibisiniz.

kurtulmuşsun işte ne güzel. sakın kararından vazgeçme.

Aaaah aaah aynisindan bende de var bitane ben de 21 yasindayim. Bitti diyemiyorum yazamiyorm allah im beni de kurtarr

Aaaah aaah aynisindan bende de var bitane ben de 21 yasindayim. Bitti diyemiyorum yazamiyorm allah im beni de kurtarr
İnan Bende yapamiyodum yada geri dönüyodum hemen
Hatta benimki hala beni geri dönecek saniyo sevdiğimi biliyo ya onun rahatlığı var ama geçti artık o işler
Darısı başına inşallah canım benim

daha evlenmeden parasına karışırsanız o da size ayrılırken paragöz muamelesi yapar. şaşırmadım.
güvenmemesi kendi hayvanlığı ama.
yüzük meselesine gelince kendi arada yüzük olayı hep mantıksız gelmiştir.

Kelebekcim gecmeyecek gibi gorunsede vallahi billahi geciyor. Sakin ha umutsuzluga kapilma. Gez toz ailene karis kendine vakit ayir. Tabi bu benin onceki konun nispetince soyledigim biseey.

Yeni ve olgun evlilige hazir, seni ve kuracagi yuvasini 1. Plana alan bi erkek ciktiginda karsina;

• Aaaaaasla resmiyet olmadan (pastahane yuzugu dedigimiz) zimbirtiyi takmamani tavsiye ederim. Zimbirti cunku cok gereksiz. Tabi bi donem insanlarla cok icli disli oldugum yerde (giyim magazasi)nda calisiyordum. Bazi olaylari minimuma indirmek icin tek basima tek tasimi aldim.:KK72: oyle bisey yapabilirsin ama bu cok sacma. Yasini basini almis gul gibi insan evladisiniz. Resmiyetle mana kazanir bu hal aksi halde "zimbirti" oluyor.
  • Diger husus aranizdaki diyaloglari okurken ben dahi bunaldim canim. Dogru insanla gerci sende boyle bir diyalog icinde olmayacaksindir ama...
Odanin pencerelerini ac. Gok yuzu doldur odana. Ardindan cok derin bi ohhhhhhhhggggk! çek.

Seviyoruz seni sil gozunun yasini:KK14:

Son düzenleme:
daha evlenmeden parasına karışırsanız o da size ayrılırken paragöz muamelesi yapar. şaşırmadım.
güvenmemesi kendi hayvanlığı ama.
yüzük meselesine gelince kendi arada yüzük olayı hep mantıksız gelmiştir.

Kelebek ve kelebegin artik eski sevgilisi konumundaki sahis arasinda gecmese bu diyalog size bende hak verirdim.

Velakin eski sevgilisi konumundaki beyefendi; cebinde 5 kurus para olmadan kelebege ailene soyle evlenelim diyen onunu ardini goremeyen, calisma hayati boyunca kacan kiz kardesine 4 4luk ceyiz yapip babasinin altina arabasini alip sevgili konu sahibine herseyin minimumunu layik goren biri.

Hatta konu sahibemizi oyle bir konuma getirmis ki zavalli kizcagiz hakki olan bir yasami dahi isteyemez hale gelmis.

Bu yuzden bu konu bana cok istisnai geliyor.

Kelebekcim gecmeyecek gibi gorunsede vallahi billahi geciyor. Sakin ha umutsuzluga kapilma. Gez toz ailene karis kendine vakit ayir. Tabi bu benin onceki konun nispetince soyledigim biseey.

Yeni ve olgun evlilige hazir, seni ve kuracagi yuvasini 1. Plana alan bi erkek ciktiginda karsina;

• Aaaaaasla resmiyet olmadan (pastahane yuzugu dedigimiz) zimbirtiyi takmamani tavsiye ederim. Zimbirti cunku cok gereksiz. Tabi bi donem insanlarla cok icli disli oldugum yerde (giyim magazasi)nda calisiyordum. Bazi olaylari minimuma indirmek icin tek basima tek tasimi aldim.:KK72: oyle bisey yapabilirsin ama bu cok sacma. Yasini basini almis gul gibi insan evladisiniz. Resmiyetle mana kazanir bu hal aksi halde "zimbirti" oluyor.
  • Diger husus aranizdaki diyaloglari okurken ben dahi bunaldim canim. Dogru insanla gerci sende boyle bir diyalog icinde olmayacaksindir ama...
Odanin pencerelerini ac. Gok yuzu doldur odana. Ardindan cok derin bi ohhhhhhhhggggk! çek.

Seviyoruz seni sil gozunun yasini:KK14:
Artık ağlamıyorum bile zeholl :KK71:
Alışmaya çalışıyorum maalesef ki çok aktif bi hayatım yok
İş ev arası mekik dokuyorum o yüzden çok zorlanıyorum zaten
Yaşadığım yer küçük bi köy olunca sabah kalk işe git akşam koştur koştur son arbaya yetişip eve dön
Böyle olmasa biraz gezip eğlenebilsem daha çabuk ve acısız atlatırdım ama napalım bende böyle sınanıyorum
Hem tek başıma atlatırsam daha dirençli olurum, bu benim için gerçekten büyük bir sınav
Yüzük mevzusu zaten saçma sapandı ama ilk zamanlar o getirip takalım diyince iyi tamam dedim, sonrada baktım tek basıma takıyorum ne gerek var dedim ordan patladı gitti adam zaten takmıyormuş bile.
Kelebeğe kimse bakmasın ama benim nasiplerim kapanmasın hesabı
İnşallah iyi olucam sadece korkuyorum şimdi ayrıyız ya aklıma nedense salak gibi hep güzel günlerimiz geliyor
Bana yaptığı haksızlıklar değil de mutlu ettiği anlar geliyor
Ya bana hiç kimseler bakmazsa böyle yapayalnız kalakalırsam kimse beni sevmezse ya onu mumla ararsam...
Offfff :mad:
Bunları düşünüyorum sürekli
Ohhh be kurtuldum diyemiyorum hala, kendime çok kızıyorum o_O

ben bile senin adını forumda görünce paylaştığın konuları hatırlıyorum yaşayan sen olduğun halde o kötü anları nasıl beceriyosun iyi günleri hatırlamayı ben mi karamsarım sen mi iyimsersin valla anlamadım gitti

ben bile senin adını forumda görünce paylaştığın konuları hatırlıyorum yaşayan sen olduğun halde o kötü anları nasıl beceriyosun iyi günleri hatırlamayı ben mi karamsarım sen mi iyimsersin valla anlamadım gitti
2 buçuk yılda illa ki iyi günlerde oldu napayım bende istemiyorum böyle olmasını ama aklıma gelip duruyor

Kızlar o beni aramış yüzsüz herif :KK57:
Numarasini falan engellemistim ama hiç aricagini düşünmüyordum açıkçası çok şaşırdım.
Şimdi kız kardeşime mesaj atmış ablan beni engellemis galiba kusura bakma senide rahatsız ediyorum ondan son bişey istiyecektim ama nasip değilmiş yazmış
Benide 2 kere aramış ama engelledigim için telefonum çalmadi bile
Senden son bişey isteyebilir miyim diye de mesaj atmış oda spam mesajlarına düşmüş :KK71:
Kiz kardeşime hiç bi şekilde cevap verme engelle dedim
Kim bilir ne diyecekti muhtemelen son kez konuşalım falan diyecek.
Ama bilmiyor ki artık benim için bitttiiiiii :KK47:
Şuan bile o kadar mutlu oldum ki ilk kez biz kavga ettikten sonra arayan o oldu
Sürüm sürüm sürünsün acı çeksin inşallah :KK62:
Herkeste bir ben görsün
Bende hayatıma kaldigi yerden devam edicem inşallah mutlu hem de musmutluuuu :21:

Back