Düzelttim canımtüh yaaaa Ablacım.. Boyut yüksek geldi bende sürekli hata alınca öyle yapmıştım :/
Aynen kaç yıllık üyesin bir madalyan bile yok hatta pro bile değilsin.Yarışmalara katılsaydın çoktan pro olmuştunYok yok bazen agir geliyorum o bolumude kabul:)
Canim kac yildir uyeyim millet daha dun gelmis kapmis madalyalari odulleri:) yil olnus 2018 ben daha yeniyim:)) haha ya yok diger kizlarinki cok guzel:)) ha moral olsun gaz olsun diye 1. Yaparlarsa bilmem:))
Nevoş Kazene bu resim yükleme işini yazmıştım ben ,benden başka yazan olmadığı için önemsenmedi o zamanO zamanda zamanla resimler siliniyor canım
Benim dusmanim cok bi kere:)) olacaksamda olamam yani:))Aynen kaç yıllık üyesin bir madalyan bile yok hatta pro bile değilsin.Yarışmalara katılsaydın çoktan pro olmuştun
Biz de öyle moral olsun diye 1. yapmıyorlar.Hakeden,şansı olan alıyor
Ben Kazene dedim ,madalyalarımızı çok küçülttün dedimİki tane madalyam var görmedin mi
Dun bende zorlandim valla..Nevoş Kazene bu resim yükleme işini yazmıştım ben ,benden başka yazan olmadığı için önemsenmedi o zamanŞimdi ben öğrendim ama öğrenmeden önce çok yoruyordu beni resim yükleme işi
Benim bahçemde çoktaaaaan kızardı da bitti bile
Ben resim yüklemede hiç sorun yaşamıyorum.Niye yaşanıyor onu anlamıyorumNevoş Kazene bu resim yükleme işini yazmıştım ben ,benden başka yazan olmadığı için önemsenmedi o zamanŞimdi ben öğrendim ama öğrenmeden önce çok yoruyordu beni resim yükleme işi
Burası ayrı düşmanlık ayrı canım:)Benim dusmanim cok bi kere:)) olacaksamda olamam yani:))
Valla hic ole degil canim:) is baska dostluk baska degil yani:)) sknti yok canim ya takiliyorum:))Burası ayrı düşmanlık ayrı canım:)
Kişisel oylar çok olmuyor o konuda sıkıntı yok:)
Seninle ilgili hislerimi biliyorsun peşin peşin övemem kusura bakmaBeni övpinkstrap
Çok eğleneceğiz merak etmeValla hic ole degil canim:) is baska dostluk baska degil yani:)) sknti yok canim ya takiliyorum:))
Al yerden yere vurSeninle ilgili hislerimi biliyorsun peşin peşin peşin övemem kusura bakma
Ha dersen ki sunumu ben değil kızım yaptı öveyim
Aynen öyle canım benim. Tadı, kokusu apayrıBenim bahçemde çoktaaaaan kızardı da bitti bile
Pazardaki çilekle arasında dağlar kadar fark var değil mi?
Pinko övsün bende döveyimBeni övpinkstrap
Belki telefonun çekimiyle alakalıdır.Önceki telefonda resim direk ekleniyordu.Bu telefonda boyutu büyük geliyor,boyutun düşürülmesi gerekiyor.Ben resim yüklemede hiç sorun yaşamıyorum.Niye yaşanıyor onu anlamıyorumResim ekleme sayısı azdı onu düzelttiler
Ama ekleme problemini anlamadım.
Aynen çekilen makina veya telefon ile alakalı olabilir.Pinko övsün bende döveyim
Belki telefonun çekimiyle alakalıdır.Önceki telefonda resim direk ekleniyordu.Bu telefonda boyutu büyük geliyor,boyutun düşürülmesi gerekiyor.
OYLAMADA SEVDİĞİ KİŞİYE OY VEREN VEYA BAKIP TA SEVMEDİĞİ KİŞİYE OY VERMEYEN TABİİ Kİ VAR.Ama koca KKya bildirim gittiği için etkisi olmuyor çekemeyenin ,sevmeyeninValla hic ole degil canim:) is baska dostluk baska degil yani:)) sknti yok canim ya takiliyorum:))
Genelde öyle yapıyorum, nasıl güvendi de övgü istedi anlamadim, migreni tuttu herhaldeAl yerden yere vur
Ne bağırıyorsun beeeeeeOYLAMADA SEVDİĞİ KİŞİYE OY VEREN VEYA BAKIP TA SEVMEDİĞİ KİŞİYE OY VERMEYEN TABİİ Kİ VAR.Ama koca KKya bildirim gittiği için etkisi olmuyor çekemeyenin ,sevmeyenin
Banane Caps Lock açık kalmış düzeltmeyeceğim