Mune bize kek yapHoşbuldum ablacım, güzel taktik, bdvde ortalık kaynayınca sana bir göz kırpayım buraya al hepsini, benim de kafam rahatlasın, yapmayın demekten dilimde tüy kalmadı
Yarışmaya katılsınlar biraz sakinleşip hayatlarına renk katsınlar.Hoşbuldum ablacım, güzel taktik, bdvde ortalık kaynayınca sana bir göz kırpayım buraya al hepsini, benim de kafam rahatlasın, yapmayın demekten dilimde tüy kalmadı
Ay bir de tatlı yasakŞimdi ben sana düşündüğüm tarifi sorar fikir alırım da,gebe kadınsın ,canın ister falan
Yanma hep vardıYanmamı başladı
O tarifi ben ondan önce düşündümŞimdi ben sana düşündüğüm tarifi sorar fikir alırım da,gebe kadınsın ,canın ister falan
BiliyorumÇok güzel kek yapıyor.
Hadi ya neden acabaAy bir de tatlı yasak
Yanma hep vardıbaşladı
Acaba nedir nedir ,gel bakalım az yan odayaO tarifi ben ondan önce düşündüm
Seninle ilgili hislerimi biliyorsun peşin peşin övemem kusura bakma
Ha dersen ki sunumu ben değil kızım yaptı öveyim
Al yerden yere vur
Pinko övsün bende döveyim
Belki telefonun çekimiyle alakalıdır.Önceki telefonda resim direk ekleniyordu.Bu telefonda boyutu büyük geliyor,boyutun düşürülmesi gerekiyor.
Tarif güzeldir güzeldir de bizim kız ortaya ne çıkarır
Var ya ona dehşet bir tarif ve sunum verdim ama onu yapmayacakmış korkmana gerek yok yani
Olmaz sürprizi bozulurAcaba nedir nedir ,gel bakalım az yan odaya,Kazenin geleceği yok,merak ettim
Demene ne gerek var mune abla at gitsin hepsiniHoşbuldum ablacım, güzel taktik, bdvde ortalık kaynayınca sana bir göz kırpayım buraya al hepsini, benim de kafam rahatlasın, yapmayın demekten dilimde tüy kalmadı
Yok ben Pinko için dedim
En çok yaptığım çikolatalı kek veya browniBende ilk fırsattayasminsay ın keki denicem ... öyle afilli uğraştıcı evde olmayan malzeme ile kek yapmak bana göre değil .. kekin doğasına aykırı :))
Yasmin çilek bulmada zorlandı,sende elma bulmakta zorlanırsınBende ilk fırsattayasminsay ın keki denicem ... öyle afilli uğraştıcı evde olmayan malzeme ile kek yapmak bana göre değil .. kekin doğasına aykırı :))
Kıyamam ya üzüldün herhalde biraz
Mune bize kek yap
Yarışmaya katılsınlar bira sakinleşip hayatlarına renk katsınlar.Hayat kısa herşeyi bu kadar dert etmeye gerek yok.
Kiminin ekmeği bayat,kiminin pırlantası küçükBizim derdimizde oy az almak ve yeni kategorimiz ne olacak
Çok güzel kek yapıyor.
Evde var kiYasmin çilek bulmada zorlandı,sende elma bulmakta zorlanırsın
Benim oğlumda içinde bişi oldu mu yemiyor..En çok yaptığım çikolatalı kek veya browniOğlum içinde ceviz ,meyve olunca hayatta yemez
Bu kız boş zamanlarında benim kankam ya, ben malımı bilmiyor muyum nasıl görmeden öveyimYok ben Pinko için dedimBir kerede koşulsuz öveyim desin Hemen ön yargı