Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Kız yanlış anlamışsın sen .Eli kulağındadır gelir birazdan.Adam tatildedir,geçen gün eşi karavandayız yazmıştı,kimbilir neredeler şimdi
Neyi yanlis anladim:) iyide kazenin isi bu? Adamda tam patron rahatligi var:) saat kac olmus daha buraya ugramamis, olur mu Allasenbu is:))

Hahaha bu laflardan sonra beni siteden atsada yeri:) burdaki gazla demedigim kalmadi :)

Olsun ya saka takiliyorum gec olsun guc olmasin.. keyfine baksin.. hava sicak insanin konu okumaya bile mecali kalmiyio:))

Kardeş istiyorlar ki her kategoriye katılayım
Çok mu beğeniyorlar benim yemeklerimi acaba?
9 kere katılmışım işte daha ne istiyorlar değil mi ama?
Kazandin mi hic:)

Ya valla fotolari bile diger kekci arkadaslardan kopya cekerek cektim.. asamalar cok.. hatta malzEmeleri cekmeyi unutmustum. Onuda dun koydum cektim filan:) ben yaparken birileri cekse ok, ama isin zorlugu yapmakta degil asamalarda foto cekmekte bence:)

Madalyam var ya ,boşuna mı takıldı bana madalya Et yemeklerinde tantuniden kazandım
Aynen herkes yemek yapıyor zaten çekimi,ne yapacağına karar vermek,sunumda hangi tabağı çanağı kullanacağına inerede çekim yapacağına konseptine karar vermek falan daha zor

Oo supermis:)) kafa yorcanki madalyanin hakkini veresin:) prolukta mi ordan geldi:))

Oo supermis:)) kafa yorcanki madalyanin hakkini veresin:) prolukta mi ordan geldi:))
Öyle,emek olmadan yemek olmaz demişler
Yok proluk 2 sene öncesinde geldi.Tatlılar yarışması sonucunda Kazen madalyayı ve proluğu yanlışlıkla bana verdi önce .Yanlışlık ortaya çıkınca da madalyayı aldı ama proluğu bıraktı
retro_hippo bak benim madalyamı da aldı Kazen ,ben hiç laf ettim mi ,hiç geri istedim mi?

Yanlislik nasil oluyo yaa:)) ama adam prolugu birakmis bacim hakkini yemeyelim:))

Etiketlerim kazeni haaa

Kız ne arıyorsun bu kadarKategori bitecek

Mavi boncuk mu dağıtıyorum.Kim demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…