Şimdi bu yoruma kazen etiketlesem nolur acepYeni bir yarışmaya katılmama sebebi buldum
Kazen konuyu geç görüyor,çok heyecanlandırıyor insanı,o yüzden katılmıyorum
Kardeş istiyorlar ki her kategoriye katılayımHaha kacinci katilisinki?
Gel kız, oturduğum mahallenin pazarı bugün. İstemediğin kadar hatta dağ çileği bile bulursun burda.3 tane 5M migros gezdik+ 2 Rota Market
Hemde İstanbulun lüks semtlerınde
Ama yok .
Bütün çilekleri yemış zenginler
Amanınnn sakın haŞimdi bu yoruma kazen etiketlesem nolur acep
Neyi yanlis anladim:) iyide kazenin isi bu? Adamda tam patron rahatligi var:) saat kac olmus daha buraya ugramamis, olur mu Allasenbu is:))Kız yanlış anlamışsın sen .Eli kulağındadır gelir birazdan.Adam tatildedir,geçen gün eşi karavandayız yazmıştı,kimbilir neredeler şimdi
Kazandin mi hic:)Kardeş istiyorlar ki her kategoriye katılayım
Çok mu beğeniyorlar benim yemeklerimi acaba?
9 kere katılmışım işte daha ne istiyorlar değil mi ama?
Madalyam var ya ,boşuna mı takıldı bana madalyaKazandin mi hic:)
Ya valla fotolari bile diger kekci arkadaslardan kopya cekerek cektim.. asamalar cok.. hatta malzEmeleri cekmeyi unutmustum. Onuda dun koydum cektim filan:) ben yaparken birileri cekse ok, ama isin zorlugu yapmakta degil asamalarda foto cekmekte bence:)
Oo supermis:)) kafa yorcanki madalyanin hakkini veresin:) prolukta mi ordan geldi:))Madalyam var ya ,boşuna mı takıldı bana madalyaEt yemeklerinde tantuniden kazandım
Aynen herkes yemek yapıyor zaten çekimi,ne yapacağına karar vermek,sunumda hangi tabağı çanağı kullanacağına inerede çekim yapacağına konseptine karar vermek falan daha zor
Öyle,emek olmadan yemek olmaz demişlerOo supermis:)) kafa yorcanki madalyanin hakkini veresin:) prolukta mi ordan geldi:))
Yanlislik nasil oluyo yaa:)) ama adam prolugu birakmis bacim hakkini yemeyelim:))Öyle,emek olmadan yemek olmaz demişler
Yok proluk 2 sene öncesinde geldi.Tatlılar yarışması sonucunda Kazen madalyayı ve proluğu yanlışlıkla bana verdi önce .Yanlışlık ortaya çıkınca da madalyayı aldı ama proluğu bıraktı
retro_hippo bak benim madalyamı da aldı Kazen ,ben hiç laf ettim mi ,hiç geri istedim mi?
Etiketlerim kazeni haaaÖyle,emek olmadan yemek olmaz demişler
Yok proluk 2 sene öncesinde geldi.Tatlılar yarışması sonucunda Kazen madalyayı ve proluğu yanlışlıkla bana verdi önce .Yanlışlık ortaya çıkınca da madalyayı aldı ama proluğu bıraktı
retro_hippo bak benim madalyamı da aldı Kazen ,ben hiç laf ettim mi ,hiç geri istedim mi?
Sagol ablacim:) burda bile beni bulup cevap verdin bana:)
Accuk korkutalım dedim yaa
Etiketle adam zaten siteye ugramiyoki:)) kacirttilar adami burdaki deli kadinlar:))Etiketlerim kazeni haaa
Abla çömezim diye mi yapıyo bu hatunlar bana bunu : ( bende gercekten beni dusunduklerine inanmistim:)Ne demek ablacım, topikte etiketlemişler beni, o sayede fark ettim, iyi de oldu yüreğine indirecekmiş bizim muzipler
Beni etiketlemeseydin
Abla çömezim diye mi yapıyo bu hatunlar bana bunu : ( bende gercekten beni dusunduklerine inanmistim:)
İki tane madalyam var görmedin miAa sende katilabiliyo musun:) hic hakem takim tutar mi :)
Kız ne arıyorsun bu kadarÇalışan biri olarak pazara gidemiyorum canım
Ben işten çıkınca baya sonuna geliyor ve malzemeler çok kötü .
1 2 kere gittim daaaaha da getmem
Marketten kazıklanarak alıyorum işte
Ve bulamadık .
Dün 3 martket gezdık hemde buyuk buyukKış ayında bile olan şey yok
Bugunda metroya gidicem yoksa yok
Mavi boncuk mu dağıtıyorum.Neden katılamasın ki,Nevo sadece yemek bölümünün editörü değil ki
O zaman diyet bölümünün editörünün diyet yapmaması,siyasette bulunan editörün yorum yapmaması,hatta kadın doğumda bulunan editörün hamile kalmaması gerekir
Nevoş hakem değil ki,herkese mavi boncuk dağıtıyor
Niye ben fakir gibi mi görünüyorum