Tarifi güzelHemen peşin hükümlü olmayın.Ben bizzat gördümGenelde öyle yapıyorum, nasıl güvendi de övgü istedi anlamadim, migreni tuttu herhalde Öyle bir anımızın üzerine de 1. Olmuşluğu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifi güzelHemen peşin hükümlü olmayın.Ben bizzat gördümGenelde öyle yapıyorum, nasıl güvendi de övgü istedi anlamadim, migreni tuttu herhalde Öyle bir anımızın üzerine de 1. Olmuşluğu var
Ben olsam bende vermezdim galiba :) dogruya dogru:))OYLAMADA SEVDİĞİ KİŞİYE OY VEREN VEYA BAKIP TA SEVMEDİĞİ KİŞİYE OY VERMEYEN TABİİ Kİ VAR.Ama koca KKya bildirim gittiği için etkisi olmuyor çekemeyenin ,sevmeyenin
Banane Caps Lock açık kalmış düzeltmeyeceğim
Yine sen mi yönlendirdin ?Genelde öyle yapıyorum, nasıl güvendi de övgü istedi anlamadim, migreni tuttu herhalde Öyle bir anımızın üzerine de 1. Olmuşluğu var
Benim tarifimden güzel mi?Tarifi güzelHemen peşin hükümlü olmayın.Ben bizzat gördüm
Kim bağırıyor beeeNe bağırıyorsun beeeeee
Yaparsan güzelBenim tarifimden güzel mi?
Hadi sen çok boş oturuyorsun kalk bize kek yapKim bağırıyor beee
Sen
Evett ben ıh hıh hıh
Tarif güzeldir güzeldir de bizim kız ortaya ne çıkarırTarifi güzelHemen peşin hükümlü olmayın.Ben bizzat gördüm
Var ya ona dehşet bir tarif ve sunum verdim ama onu yapmayacakmış korkmana gerek yok yaniYine sen mi yönlendirdin ?
Zaten yaptığını gördümTarif güzeldir güzeldir de bizim kız ortaya ne çıkarır
Var ya ona dehşet bir tarif ve sunum verdim ama onu yapmayacakmış korkmana gerek yok yani
Benim tarifimi başkasına bir daha önermeVar ya ona dehşet bir tarif ve sunum verdim ama onu yapmayacakmış korkmana gerek yok yani
E şimdi nevoş Allah var yaptığı tarifi görmüşsün, benim önerimi de gördün sen estetik ruha sahip olan bir insan olarak hangisini yapardın?Zaten yaptığını gördüm
Bugün hava çok sıcak sizin orasıda sıcak mıE şimdi nevoş Allah var yaptığı tarifi görmüşsün, benim önerimi de gördün sen estetik ruha sahip olsan bir insan hangisini yapardın?
Bu SORUN HALLOLURSA KATILIM DA ÇOK OLUR,İYİ Mİ OLUR KÖTÜ MÜ BİLEMEDİM ŞİMDİ@Curly merhaba
Yarışmaya katılan arkadaşlar resim eklerken problem yaşıyor.Boyutu büyük geliyor .
Ben farklı bir tarayıcıyı kullanmalarını veya başka sosyal platforma ekleyip tekrar buraya eklemelerini öneriyorum.Genelde sorun çözülüyor.Ama yine de problem çok oluyor.Bunun sebebi nedir?Nasıl düzeltilebilir?Birşey yapabilir misiniz?
Sakin ol bu kadar sinirlenmeBu SORUN HALLOLURSA KATILIM DA ÇOK OLUR,İYİ Mİ OLUR KÖTÜ MÜ BİLEMEDİM ŞİMDİ
Yine Caps Lock açık kalmış
Benim tarifimden güzel diyorsun ,yapmıyorum o zaman benimkiniYaparsan güzel
Halı yıkadım 2 tane ,dinlenmek hakkımHadi sen çok boş oturuyorsun kalk bize kek yap
Demek ki benim önerimi yaparmışsınBugün hava çok sıcak sizin orasıda sıcak mı
Yok senin tarif daha güzelHem ben katılmayabilirimBenim tarifimden güzel diyorsun ,yapmıyorum o zaman benimkini
Halı yıkadım 2 tane ,dinlenmek hakkım
Evde tatlı var hem olmaz
Ablam hoşgeldinArtık BDV den transfer yapıyoruzHepsini toplayıp yarışmaya sokacağız ve BDV rahatlayacak
Şimdi ben sana düşündüğüm tarifi sorar fikir alırım da,gebe kadınsın ,canın ister falanDemek ki benim önerimi yaparmışsın
Hava çok güzel de ben kötüyüm ya midem fena
Yanmamı başladıDemek ki benim önerimi yaparmışsın
Hava çok güzel de ben kötüyüm ya midem fena