Sana bahane mi yokYeni bir yarışmaya katılmama sebebi buldum
Kazen konuyu geç görüyor,çok heyecanlandırıyor insanı,o yüzden katılmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana bahane mi yokYeni bir yarışmaya katılmama sebebi buldum
Kazen konuyu geç görüyor,çok heyecanlandırıyor insanı,o yüzden katılmıyorum
Beni etiketlemeseydin
Aa valla ben onlara bakmiyom bile:)) yaw ne safim ya :) bakiyorum ama gormuyorum:)İki tane madalyam var görmedin mi
Darısı başına inşaallahAa valla ben onlara bakmiyom bile:)) yaw ne safim ya :) bakiyorum ama gormuyorum:)
Keki ekledin mi yoksaBeni öv pinkstrap
EvetKeki ekledin mi yoksa
Yok konu açılmadan göremiyorumEvet
Ama çok karıştı anlayamadım. Site bu foto ekleme konusunda bişeyler yapsa keşke yaa. Seni etiketledim ama sen göremiyor musun?
Tamamdır:)Yok konu açılmadan göremiyorum
Ben gelsin düzeltirim canım
Iyide abla ben orda dert cozuyorum konu acmiyorum desem yeridir. Mune cani sagolsun bana ha bire ban ha bire ban:))Ablam hoşgeldinArtık BDV den transfer yapıyoruzHepsini toplayıp yarışmaya sokacağız ve BDV rahatlayacak
Bensiz yapamazlar mı diyorsunPeki kekini çok beğenirsek ve bundan sonra bizim de sana ihtiyacımız olursa ne yapacağızIyide abla ben orda dert cozuyorum konu acmiyorum desem yeridir. Mune cani sagolsun bana ha bire ban ha bire ban:))
Görüntüsüne bayıldım, daha ne çıtası olsun.
Yok konu açılmadan göremiyorum
Ben gelsin düzeltirim canım
O zamanda zamanla resimler siliniyor canımEvet resimler konusunda bence de birşeyler yapılmalı bende mecbur başka siteye yükleyip link bıraktım :///
O zamanda zamanla resimler siliniyor canım
Yok yok bazen agir geliyorum o bolumude kabul:)Bensiz yapamazlar mı diyorsunPeki kekini çok beğenirsek ve bundan sonra bizim de sana ihtiyacımız olursa ne yapacağız
Ayy deli oldum bende buna delii: (tüh yaaaa Ablacım.. Boyut yüksek geldi bende sürekli hata alınca öyle yapmıştım :/