Nevoş kekli dolma istiyor,sen tavuklu kekSende tavuklu kek yap, ikisini bir aradan çıkar. Cümle alem, tüm KK görsün deynepnazı.
Yok yok yapmaNevoş kekli dolma istiyor,sen tavuklu kek,nasıl yemek seçimi bunlar cümle alem görür evet ve de hiç hafızalardan silinmez tavuklu kek yaparsam
Önceleri benim anacuğum da yapardı ,yaşlandı artıkAy ben daha yaza hazır hissetmiyorum kendimi
Anacuğum sağolsun hallediyor hepsini
Boylede devam edersen, yine hafizlardan silinmeyecek gbi duruyorsun, sen seç. Bi düşün, bi taşla iki kuş. Kekli dolmayi boşver senNevoş kekli dolma istiyor,sen tavuklu kek,nasıl yemek seçimi bunlar cümle alem görür evet ve de hiç hafızalardan silinmez tavuklu kek yaparsam
Geçen kategoriden birini etiketleyecektim bu kategoriye ,yarışmak istiyorum demişti ama bu kategori yarışan çok ,bir dahakine etiketleyeyimSonra gelir 1.olur kızlar beni döver
Niye öyle diyorsun yapsınYok yok yapma
Ucunden de sogucaz bu gidisle:))Yok yok yapma
Sen mi cagirdin onu ahahha:)
Yuk, o kendi geldi. Hemde en büyük ödülde, Ramazan sofraları kategorisinde.Sen mi cagirdin onu ahahha:)
Şans işte ,kimi ilk yarışmalarda alıyor madalyayı ,kimi defalarca yarışıyor almak için.
Ne yani sen ona alt tarafi makarna yaparak mi aldi diyorsun.Şans işte ,kimi ilk yarışmalarda alıyor madalyayı ,kimi defalarca yarışıyor almak için.
Mesela Makyajkolik13 te ilk katıldığında makarnayla aldı,sonrasında beklemede 2 madalya için ,aynen ben ,evlaefe ,çoğu madalyalılar çoğu kategoride defalarca yarıştık ,1 madalya aldık ta devamı neden gelmiyor uleyn
Benim 8 olduŞans işte ,kimi ilk yarışmalarda alıyor madalyayı ,kimi defalarca yarışıyor almak için.
Mesela Makyajkolik13 te ilk katıldığında makarnayla aldı,sonrasında beklemede 2 madalya için ,aynen ben ,evlaefe ,çoğu madalyalılar çoğu kategoride defalarca yarıştık ,1 madalya aldık ta devamı neden gelmiyor uleyn
Be sefer şansım yuk
Hııı poçalarda da vardım
Onun makarnası el açması idiNe yani sen ona alt tarafi makarna yaparak mi aldi diyorsun.
Poğaça sunumun da çok iddialı idiHııı poçalarda da vardım
Daha tarifini yapmadın bileBe sefer şansım yuk
Önce katılmayı denesenŞans işte ,kimi ilk yarışmalarda alıyor madalyayı ,kimi defalarca yarışıyor almak için.
HatırlayamadımHııı poçalarda da vardım