- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
ama havasını aldıPoğaça sunumun da çok iddialı idi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama havasını aldıPoğaça sunumun da çok iddialı idi
İddialı değilim diyenden korkacaksınDaha tarifini yapmadın bile
Sen link de atarsin simdi hayrina sevabina biz de gorelim demi madalya alan makarnayi.Onun makarnası el açması idiSunumu da çok güzeldi
Sapık Elalis,poğaçalara spiral takmıştı yaHatırlayamadım
Tabii onun da etkisi varÖnce katılmayı denesen
Aaaa tamam, hatırladımSapık Elalis,poğaçalara spiral takmıştı ya
O elalismiydi, hiç hatırlamıyorumSapık Elalis,poğaçalara spiral takmıştı ya
Nevoş sağolsun öyle bir korkuttu ki, hevesim kalmadı ayol. Kekler de maşallah hepsi görsel şovDaha tarifini yapmadın bile
Nevoş gelmeden atayım ,elimi çabuk tutayımSen link de atarsin simdi hayrina sevabina biz de gorelim demi madalya alan makarnayi.
Allah seniiiiSapık Elalis,poğaçalara spiral takmıştı ya
Maharetli hemşehrim Makyajkolik13 , tü tü tü tü meaşallah.Nevoş gelmeden atayım ,elimi çabuk tutayım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...agraitelle-ulker-krema-sponsorlugunda.959362/
Yorulmuştur.O degil de Nevos birden gitti. Haberi olan var mi?
O kadar yorgunum kii yorgunluktan uyuyamiyorum. Halbuki yastiga bes kala uyuyanlardanim.Yorulmuştur.
Bizim burada pek olmuyor.Biz dediğim gibi alıştık zaten:)Tatlı biber yiyemiyoruzBen bugün pazarda buldum. Kırmızı biber 2 türlü de yeşil biber. Satıcı tatlı dedi inşallah tatlıdır herkesin balkonunda patlıcan biber kurusu var
Kız üreselerdi de, çoluk çombalağa dağıtsaydın.Allah seniiii
Üresinler, kabarsınlar da heryer poça mı olsun
2016 da yapmış, bende beğenmişim, ama gerçekten harika. Ellerine sağlık Makyajkolik13Nevoş gelmeden atayım ,elimi çabuk tutayım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...agraitelle-ulker-krema-sponsorlugunda.959362/
Ben de evlendiğimden beri herşeyimi kendim yaparım.Annemi nereden bulacağım zaten ,iş başa düşüyor:)Aaaaben 22 yaşımda evlendim. Ne tarhanamı, ne kışlığımı, ne de turşumu anneme hiç yaptırmadım.
Aksine abimle erkek kardeşim benim turşumu severler, malzemeyi alıp çağırırlar, gider onlara da kurarım eşleri ile.
Bir geçen yaz tedavideydim, annem ve teyzem tarhanamı yaptı.