Benim eriştelerim de el açmasıydı ama beğenmediler
Hayırlı geceler canım benimKızlar iyi geceler hoş sohbetler size
Ben yatıyorum
Uzulme Deynep sans kader kismet.. bir de seye de bakiyor galiba kimin daha cok arkadasi varsa o daha cok oy alabiliyor. Ama bundan emin degilim tabi:))Benim eriştelerim de el açmasıydı ama beğenmediler
Kesinlikle arkadaştan oy alan 1. olmuyor.Uzulme Deynep sans kader kismet.. bir de seye de bakiyor galiba kimin daha cok arkadasi varsa o daha cok oy alabiliyor. Ama bundan emin degilim tabi:))
Valla ben birden gidince isi var herhalde dedimdi.:)Ben de gittiniz zannettim çıktımİnsan bir etiket yapar.Bildirmde gelmedi kaç kez baktım
Yok, arkadaşı olanlar da bir yere kadar.Uzulme Deynep sans kader kismet.. bir de seye de bakiyor galiba kimin daha cok arkadasi varsa o daha cok oy alabiliyor. Ama bundan emin degilim tabi:))
Yok yahu beni kimse tanımaz etmez, sanmam öyle olduğunuUzulme Deynep sans kader kismet.. bir de seye de bakiyor galiba kimin daha cok arkadasi varsa o daha cok oy alabiliyor. Ama bundan emin degilim tabi:))
Bu saatte pek işim olmazValla ben birden gidince isi var herhalde dedimdi.:)
Ama ben kesin demedim canim. O da etkenlerden bitanesi ama bence:))Kesinlikle arkadaştan oy alan 1. olmuyor.Bunu kabul etmiyorum
Alakası yok arkadaşlığın, bildirim gitmese üyelere neyse de, bildirimden sonra arkadaş çevresinin 1.liğe etkisi olamaz.Uzulme Deynep sans kader kismet.. bir de seye de bakiyor galiba kimin daha cok arkadasi varsa o daha cok oy alabiliyor. Ama bundan emin degilim tabi:))
Yok, arkadaşı olanlar da bir yere kadar.
Çorbalarda benim arkadaşım yoktu, tam 100 oy almıştım
Bu durumda her kategoride benim 1. olmam lazımYok yahu beni kimse tanımaz etmez, sanmam öyle olduğunu
Nevoşum, bir daha 100 oyu göremedim yaKesinlikle arkadaştan oy alan 1. olmuyor.Bunu kabul etmiyorum
DeğilAma ben kesin demedim canim. O da etkenlerden bitanesi ama bence:))
Emin misinBu saatte pek işim olmaz
YaniBu durumda her kategoride benim 1. olmam lazımBu bölümde beni bilmeyen var mı
Tamam yahu teker teker gelin diycektim zaten teker teker geliyonuz.Yok yahu beni kimse tanımaz etmez, sanmam öyle olduğunu
Hiç katkısı yok canımAma ben kesin demedim canim. O da etkenlerden bitanesi ama bence:))
SananeEmin misin
Ben yemek topiğine gelene kadar Nevreste’nin “N” sini bilmiyordumBu durumda her kategoride benim 1. olmam lazımBu bölümde beni bilmeyen var mı