Iste yine o zaman beceriklilik marifet maharet isin icine giriyor kuzuum.Ama ben çalışırken daha çok yapıyordum, evim konserve doluyordu. Hazır yemeğim olsun diye, ki her yere ve herşeye yetişiyordum.
Aminn canım benimdoğru canım bahçe yapmasalar bende alıp koyamazdım anca yemelik alınır çok arttı fiyatlar birde düğünler de var hangi birine yetireceğiz ki Allah yine bundan aşağı etmesin. Allah inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tabiki tariflerimi veririm.Amin canım
Bende turşu dan anlamıyorum, bozuluyor. Bu sene yaparsam bana yardımcı olursun artık. Turşu tarifleri senden
Rabbim kolaylık versin herkeseIste yine o zaman beceriklilik marifet maharet isin icine giriyor kuzuum.
Biraz da bana ihsan edeydi iyiydi.. gerci annem istesen tekeden sut getirirsin der de istee amaan hayat yordu be yasoo
TeşekkürlerTabiki tariflerimi veririm.
İyi geceler Aslımİyi geceler hamarat hanımlar ben oğlanı bir uyutayımsıcaktan heralde uyumuyor pek sonra bende uyurum artık öptüm hepinizi
Iyi gecelerİyi geceler hamarat hanımlar ben oğlanı bir uyutayımsıcaktan heralde uyumuyor pek sonra bende uyurum artık öptüm hepinizi
Yaparsın yaparsın, ne olacak bi kekten.Hatırlatmasaydınız kışlık hazırlığı olmazdı sanki
Bayram temizliği zamanı geldi,kışlık hazırlık ,senelik tatil eşin evde olmasıkoştur dur bu arada kim kek yapacak Yine güzel bahane buldum
Bilen bilir ben hiç bahane aramam ,hiç nazlanmamYaparsın yaparsın, ne olacak bi kekten.gerçi yapmayana bahane çok
Bilmez miyiz, benim gördüğüm yeter bi keremBilen bilir ben hiç bahane aramam ,hiç nazlanmam
Hoş geldin canım, kış hazırlığı yapıyoruz, sen ne yapıyorsunNabıyonuz gacılar
Hiiiiiç havadan sudan yazışıyoruzNabıyonuz gacılar
Bilmez miyiz, benim gördüğüm yeter bi kerembi tavuk bile yapmadın sen
Hakikatten niye yapmiyorsun
Sende tavuklu kek yap, ikisini bir aradan çıkar. Cümle alem, tüm KK görsün deynepnazı.Hiiiiiç havadan sudan yazışıyoruz
Adımı tavuk yapamıyora çıkarttılar
Bizde sana söylenmek, sende de bahane bitmez deynebim.Hatırlatmasaydınız kışlık hazırlığı olmazdı sanki
Bayram temizliği zamanı geldi,kışlık hazırlık ,senelik tatil eşin evde olmasıkoştur dur bu arada kim kek yapacak Yine güzel bahane buldum
Ay ben daha yaza hazır hissetmiyorum kendimiHoş geldin canım, kış hazırlığı yapıyoruz, sen ne yapıyorsun
Yaptın mı kiHiiiiiç havadan sudan yazışıyoruz
Adımı tavuk yapamıyora çıkarttılar