Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin ablam:nazar::emir_bebek::nazar:Torun baldan tatlıdır.Ona bakması çok güzeldir.Senin torunda maşaallah çok tatlı:nazar:
İlk kekimiz geldi diğerleri yavaş yavaş gelecek.Neler var neler:deli:

Sorma ya bal gibi kerata arada sinirli bakıyor sonra gülüyor..Büyüdü biraz daha 24 günlük oldu resim atarım sana yinee..
İsterim kekten uzaktan bakarım artık :deli:

Selamlar iyi geceler hanımlar :olamaz: nene oldum :anne: torun bakıyorum Nevreste Nevreste kek yap diyor ..Siz yapın uzaktan yalanayım olurmu :63: ...Yoruyor bu bebe beni uykuya zor dalıyor bide..
Oooo gözün aydın .:halay:Allah analı babalı,anneanneli dedeli büyütsün inşallah.Kızın sana mı baktırıyor bebeği bu saatte:skandal:

Sorma ya bal gibi kerata arada sinirli bakıyor sonra gülüyor..Büyüdü biraz daha 24 günlük oldu resim atarım sana yinee..
İsterim kekten uzaktan bakarım artık :deli:
Maşaallah ablam zaman nasıl geçiyor.:nazar:At tabi göreyim prensesimizi:nazar:
Niye diyette misin?:deli:

Oooo gözün aydın .:halay:Allah analı babalı,anneanneli dedeli büyütsün inşallah.Kızın sana mı baktırıyor bebeği bu saatte:skandal:

Sağol deynepcim teşekkürler maaile şimdi uyuyorlar..Bende takılıyorum tek başıma :deli:

Maşaallah ablam zaman nasıl geçiyor.:nazar:At tabi göreyim prensesimizi:nazar:
Niye diyette misin?:deli:

Yollarım yarın resimi yok diyet değil kek yapayım dezem valla fırsat olmuyor hiç...2 kere ancak havuza girebildim sırt ağrım için..

Sağol deynepcim teşekkürler maaile şimdi uyuyorlar..Bende takılıyorum tek başıma :deli:

Yollarım yarın resimi yok diyet değil kek yapayım dezem valla fırsat olmuyor hiç...2 kere ancak havuza girebildim sırt ağrım için..
Geçmiş olsun ablam:KK19:Daha çok kalacak msıın?

Adını koydunuz mu?Sütün var mı?Yanında annen mi kv mi var?Özelde mi yaptın doğumu?Daha çok soru var da aklıma bunlar geldi,cevaplamaya uğraşma istersen :KK53:.Yeni doğum yapınca sorulan klasik sorular:KK45:
Şeyi atlamışsın kilosunu kilosunu:deli:
Şehir hastanesinde şeettim annem de var kv de şimdilik bunlar yeterli:KK59:

X