Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Bugün tüm gün telefonu yaptırmakla geçti zaten. Şükür oldu. Akşamda arkadaşlar buluşalım kritik yapalım dediler. İsteği psikoloji, pdr falandı ama tutmuyor malesef. Türkçe öğretmenliği var aklında sanki olur gibi. Bide bi adam çıkmış ntv de sıralamalarınızı bilmem kaçla çarpın bölün gerçek sıranızı görün diye. Pek inanmadım ama bi arkadaşın eşi öğretmen, o da doğru diyo. O zaman tutuyor istediği yerler. Ay valla kafam allak bullak oldu. Bizim oylama gibi 1 ay stres :confused:

Bugün tüm gün telefonu yaptırmakla geçti zaten. Şükür oldu. Akşamda arkadaşlar buluşalım kritik yapalım dediler. İsteği psikoloji, pdr falandı ama tutmuyor malesef. Türkçe öğretmenliği var aklında sanki olur gibi. Bide bi adam çıkmış ntv de sıralamalarınızı bilmem kaçla çarpın bölün gerçek sıranızı görün diye. Pek inanmadım ama bi arkadaşın eşi öğretmen, o da doğru diyo. O zaman tutuyor istediği yerler. Ay valla kafam allak bullak oldu. Bizim oylama gibi 1 ay stres :confused:
İşiniz çok zor canım,çocukların hayatını etkileyecek stres olması çok normal:KK43:
Allah gönlüne göre versin.İnşaallah istediği bölümler olur.Ama acele etmeden yardım alarak ilerleyin.
Benim kızlar 8. sınıf oldu.Bu yıl LGS var.Ben ona bile ne kadar geriliyorum:KK43:

İşiniz çok zor canım,çocukların hayatını etkileyecek stres olması çok normal:KK43:
Allah gönlüne göre versin.İnşaallah istediği bölümler olur.Ama acele etmeden yardım alarak ilerleyin.
Benim kızlar 8. sınıf oldu.Bu yıl LGS var.Ben ona bile ne kadar geriliyorum:KK43:
Heh bi de o var :KK43: birinin sınav stresi yetiyordu, mezuna kalırsa iki olacaklar :olamaz:
Bilmiyorum nevoşum ya hep hayırlısı diyorum ama süreç çok yorucu. İkimizde de bir bıkkınlık, birikim var. Şuan moralim bozuk. Hiç keyfim yok. Belirsizlik daha zor. Ailece yıprandık malesef.

Heh bi de o var :KK43: birinin sınav stresi yetiyordu, mezuna kalırsa iki olacaklar :olamaz:
Bilmiyorum nevoşum ya hep hayırlısı diyorum ama süreç çok yorucu. İkimizde de bir bıkkınlık, birikim var. Şuan moralim bozuk. Hiç keyfim yok. Belirsizlik daha zor. Ailece yıprandık malesef.
Haklısın canım.Ben şimdiden böyleyim üniversite sınavını düşünemiyorum:KK43:
Hakkınızda hayırlısı herşey olacağına varır,üzme kendini:)
Benim yeğenim istediği puanı alamadı.O yüzden seneye yine girecek:KK43:

Haklısın canım.Ben şimdiden böyleyim üniversite sınavını düşünemiyorum:KK43:
Hakkınızda hayırlısı herşey olacağına varır,üzme kendini:)
Benim yeğenim istediği puanı alamadı.O yüzden seneye yine girecek:KK43:
Amin canım, hepimizin evlatları için inşallah. Bir iki gün gider bu durgunluk bende. Elimde değil.
Hayırlı geceler canım :uykucu:

Sen yatıp dinlenirsen hiç birşey olmaz korkma canım:)
Benim öyle bir imkanım olmadı:olamaz:
İlk günlerde yardımcı olacak birinin olması gerçekten çok büyük bir nimetmiş abla Allah annemden razı olsun 2 gündür hem bebek hem ben hem de uykusuzluktan tutan migreni cebelleşip duruyor :KK36:

Gözünüz aydın, hayırlı evlat olur inşallah. Müdahale varsa kimsenin yanında emzirme zaten, odana geç orda emzir başkası varken rahat edemiyorum de.
Allah razı olsun.
Henüz taburcu olmadım bugün çıkarım inşaallah yanında emzirmeyi düşünmüyorum ısrarla bakayım derse de konuşmayı düşünüyorum insanı zorla strese sokuyor:KK51:
Canım kimseyi takma. Ben doğum yaptm kv su içme sakın sütünü cıvıklaştırır dedi:deli: şaka gibi :110:
Doktorum en az 3lt su iç dedi:eğlence:
Bol süt için bol su içmek gerekiyor tabiki :halay: ben içtikçe eskidem böyle yapmazdık dedi durdu:halay:
İlk cümlene tepkim o neydi gız!:oha:
Benimki de emzirmeye alıyorum meme uçlarım yara oldu dişimi sıka sıka zor emziriyorum dibime sokuluyor eller semada 'inşaallah tutar, Allahım tutsun alabilsin, emebilsin, süt gelsin torunuma' emzirme bitene kadar böyle bitince de süt geldi mi? Hissediyor musun? Yutuyor mu? Sanki yok gibi doymuyor gibi. Bu sefer canımın acısını bırakıp onu tatmin ediyorum sütümün olduğuna tabi bu her emzirmede yaşanıyor.
Epey dolmuşum sana içimi döktüm:oops:
@HanimKelesimiGetir hanım abla gözün aydın Allah bağışlasın yavrunuzu kaç günlük oldu bebiş? Kızının sütü var mı yetiyor mu?:KK53:

Oo maşallah doğumlar başlamış :nazar:
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablacımm Hayırlı olsun Rabbim analı babalı hayırlı evlat oldursun inşallah :dua:
Kızınada çooook geçmiş olsun :KK15:

alimiyon alimiyon hanfendi bebeğiniz hayırlı olsun yaşı uzun bahtı güzel olsun inşallah sizede çook geçmiş olsun :KK8:
Teşekkür ederiz leyl teyzesi:KK16:

İlk günlerde yardımcı olacak birinin olması gerçekten çok büyük bir nimetmiş abla Allah annemden razı olsun 2 gündür hem bebek hem ben hem de uykusuzluktan tutan migreni cebelleşip duruyor :KK36:

Allah razı olsun.
Henüz taburcu olmadım bugün çıkarım inşaallah yanında emzirmeyi düşünmüyorum ısrarla bakayım derse de konuşmayı düşünüyorum insanı zorla strese sokuyor:KK51:

İlk cümlene tepkim o neydi gız!:oha:
Benimki de emzirmeye alıyorum meme uçlarım yara oldu dişimi sıka sıka zor emziriyorum dibime sokuluyor eller semada 'inşaallah tutar, Allahım tutsun alabilsin, emebilsin, süt gelsin torunuma' emzirme bitene kadar böyle bitince de süt geldi mi? Hissediyor musun? Yutuyor mu? Sanki yok gibi doymuyor gibi. Bu sefer canımın acısını bırakıp onu tatmin ediyorum sütümün olduğuna tabi bu her emzirmede yaşanıyor.
Epey dolmuşum sana içimi döktüm:oops:
@HanimKelesimiGetir hanım abla gözün aydın Allah bağışlasın yavrunuzu kaç günlük oldu bebiş? Kızının sütü var mı yetiyor mu?:KK53:

Valla aynılar he eve geldik sütü yook tühh süt yok diye diye ahlayıp vahlıyordu. Olumlu cümleler kurup gelir daha yeni doğum yaptın 2 3 güne gelir merak etme diyenlere inat gelene gidene sütü yok diye vahlıyordu. Bende dayanamadım artık kızdım lohusayım bide tecrübesizim . Biraz olumlu cümleler kur benim de moralimi bozuyorsun dedim tamam bidaha da bieşy demedi. Şükür 1yaşında şuan oğlum ilk 6 ay sadece emzirdim. Hiçççç dinleme onları eğer 1 damla bile varsa muhakkak gelir devamı .:KK54:

X