Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dün nevroş la konuştuktan sonra limonlu kek yapmaya karar verdim.. birden kapı çaldı bizim bahçeden bi poşet limon göndermiş amcam.. bu kadar olur
Kızlar dün nevroş la konuştuktan sonra limonlu kek yapmaya karar verdim.. birden kapı çaldı bizim bahçeden bi poşet limon göndermiş amcam.. bu kadar olur
Yaa kek yapmaya doyamadım.. yarın yine mi yapsam :)) aslında ben cupcake yapınca hep bikaç çeşit yaparım .. birazı limonlu,birazı tarçınlı cevizli,birazı iki renkli.. maksat çeşit olsun.. poğaça da da öyle hatirlarsan.. hamuru bölüm yarısı peynirli yarısı zeytinli :))
Yaa kek yapmaya doyamadım.. yarın yine mi yapsam :)) aslında ben cupcake yapınca hep bikaç çeşit yaparım .. birazı limonlu,birazı tarçınlı cevizli,birazı iki renkli.. maksat çeşit olsun.. poğaça da da öyle hatirlarsan.. hamuru bölüm yarısı peynirli yarısı zeytinli :))
Allah kolaylık versin ablamTorun baldan tatlıdır.Ona bakması çok güzeldir.Senin torunda maşaallah çok tatlı
İlk kekimiz geldi diğerleri yavaş yavaş gelecek.Neler var neler