- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limonlu cupcake varVarım hiç paylaşılmış tarif
Yollamaz mıyım :))E yollardı herhalde, yollamaz mı?
Bana buralarda hızlı hippo derlerİlk tarifimiz gelmiş
Tebrikler canım çok hızlısınBana buralarda hızlı hippo derler
Bu pahalılıkta eline limon geçmiş çok şanslısınKızlar dün nevroş la konuştuktan sonra limonlu kek yapmaya karar verdim.. birden kapı çaldı bizim bahçeden bi poşet limon göndermiş amcam.. bu kadar olur
Ben limona hiç para vermem kiBu pahalılıkta eline limon geçmiş çok şanslısın
Ohhh ne güzelBen limona hiç para vermem ki
Tabi tabi öyle olması gerekiyorNevreste konu başlığımı zengin işi limonlu cupcake diye değişelim lütfen neticede masraflı bir kek
Yaa kek yapmaya doyamadım.. yarın yine mi yapsam :)) aslında ben cupcake yapınca hep bikaç çeşit yaparım .. birazı limonlu,birazı tarçınlı cevizli,birazı iki renkli.. maksat çeşit olsun.. poğaça da da öyle hatirlarsan.. hamuru bölüm yarısı peynirli yarısı zeytinli :))Tabi tabi öyle olması gerekiyor
Hakkını gelecek tarifleri denemeye sakla canımÇok güzel,farklı tarifler gelecekYaa kek yapmaya doyamadım.. yarın yine mi yapsam :)) aslında ben cupcake yapınca hep bikaç çeşit yaparım .. birazı limonlu,birazı tarçınlı cevizli,birazı iki renkli.. maksat çeşit olsun.. poğaça da da öyle hatirlarsan.. hamuru bölüm yarısı peynirli yarısı zeytinli :))
ayy heyecanladım valla.. değişik sunumlar gelse süper olur..Hakkını gelecek tarifleri denemeye sakla canımÇok güzel,farklı tarifler gelecek
Ooooo nenemiz gelmişNenem sen otur biz sana kek ile çay ikram edelimSelamlar iyi geceler hanımlar nene oldum torun bakıyorum Nevreste kek yap diyor ..Siz yapın uzaktan yalanayım olurmu ...Yoruyor bu bebe beni uykuya zor dalıyor bide..
Çok güzel tarifler var.Daha önce bilmediğimA
ayy heyecanladım valla.. değişik sunumlar gelse süper olur..
Ooooo nenemiz gelmişNenem sen otur biz sana kek ile çay ikram edelim
Allah kolaylık versin ablamTorun baldan tatlıdır.Ona bakması çok güzeldir.Senin torunda maşaallah çok tatlıOturayım valla sırtım fena ağrıyor demin uyudu...Kek ve çay hazır olunca zile bas olurmu