Yok canım o anlamda değil:)Nasil son gun? 19 una kadar degilmiydi? Sonuc mu o zaman cikiyodu yoksa: (
EvetÇok tatlıyız değil mi
Ooooo ni kadannn tatlı bir üyeHele nere gitti bu uyeler demek burdaymissinuz:) ben kazanirsam dedim hediyeyi 2. Olana vercem:) prolugu kaptirmam ama:)))
Neyse cozcem elbet bende bir gun:))Yok canım o anlamda değil:)
İşi gücü olanlar,tatilde olanlar veya hamile olup iyi olmayı bekleyenler var.Ne de olsa zamanımızda var diye son 1 hafta içinde çoğu gelir demek istedim:)
Ayy yapma :) bugün grup geçmişini okdumİyi maden bundan sonra buradan sık sık etiketlerim
Dedim bi kere valla:))Ooooo ni kadannn tatlı bir üye)
Ben varken hiç olmuyor yaa püfffBurda da bazen ekşınlı şeyler oluyormesela benım birinci oldugum zaman çok iyiydi ya
Zamanla sende öğrenirsin canımNeyse cozcem elbet bende bir gun:))
Ben düğünlerde gezdm üç gündürSen nerelerdesinTatlıyız hepimiz değil mi
Resminide çektimDedim bi kere valla:))
Kim kime giydirmiş kızz :))
Zaten o beni ziyarete buraya geliyor.
Sen o yarışmada yokmuydun gı ..Ben varken hiç olmuyor yaa püfff
Hahaha ya zaten olsmam doye katildim ya yukseklerden salladim zaar:) ama dedim ya laf agizdanbi kez cikarda:)) yonetim izin verir mi bole birseye:)Resminide çektim
Lafından dönemezsin artık
Hadi yine iyiisniztontriko ’nun 1. Oldugu yarışmada 2. Olan kişi a
Yok kız o kadar naifler ki, beğenmeseler bile emek verdiğimiz için teşekkür ediyolarHaklisin ha bire ban aliyoz, burda o risk yok :)) belki en kotu keki sen yapmissin derlerse bank yeriz:))
Ben düğünlerde gezdm üç gündüraynen çok tatlısınız
Haha burda sinir stres kalmiyoki tek derdimiz yemek :))Yok kız o kadar naifler ki, beğenmeseler bile emek verdiğimiz için teşekkür ediyolarbenim içimdeki canavarı öldürdü burası pamuk nine oldum
Artık 10 gün evdeyim büyük ihtimal