Bakalım bizi bırakacak mısınGerçi biz sana ilk dozu verdik.Sonra bir doz daha yaparsak bırakamazsınBen baya eski uyeyimde.. once gebelik topiclerinde gezdim :) sonra bdv simdi burayla bdv bi arada idare etmeye calisiyom bakalim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bizi bırakacak mısınGerçi biz sana ilk dozu verdik.Sonra bir doz daha yaparsak bırakamazsınBen baya eski uyeyimde.. once gebelik topiclerinde gezdim :) sonra bdv simdi burayla bdv bi arada idare etmeye calisiyom bakalim:))
Senniye beni daha once cagirmadinki: (Pro üyelik ilk yıllardan beri var.Hatta eskiden ilk 3'e pro üyelik veriliyordu.Bazı kategorilerde tüm üyelere verildi:)
Yok kız kaçamaksız diyet didim miu dönüyormuş yarın duyar muyarSakın !Öyle ölümüne diyet yaparsan sonra geri alırsın
Bizim takım öyle ağır sağlıksız diyetleri sevmezSopa yersin vallahi
Kahvaltıda yumurta-peynir-zeytin mutlaka olacak.
Öğlen veya akşam yemeğinde salata ve yoğurayran mutlaka olacak1 çatal pilavda hiç birşey yok
Ahanda burdayim iste goruyonuz :))Bakalım bizi bırakacak mısınGerçi biz sana ilk dozu verdik.Sonra bir doz daha yaparsak bırakamazsın
Bu kadar maharetli olduğunu bilmiyordumSenniye beni daha once cagirmadinki: (
Zaten buyun kati kurallara denk gelirim.. bende sans olaydi erkek dogardim:))
Uslu olmak ve ben :/Niye hediye verdi? Uslu uyelere mi veriyo: ( oyleyse sansim siffir : (
Haklisin canim oyle tabii beklemek skici ama : (Bdv ye 5 basar. Hakaret yok, saygısızlık yok, tatlı dil güleryüz var. Daha ne olsun. Salla gitsin bdv yi
İyi maden bundan sonra buradan sık sık etiketlerimYok kız kaçamaksız diyet didim miu dönüyormuş yarın duyar muyar
Nasil yani? Sitedenmi attiralim kendimizi:) ugurlu filan gelir belki:))Uslu olmak ve ben :/
Yaklaşık olarak 2 yıl önce kazen beni siteden attı
Geri geldim 1.5 yıl sonra ..
2 3 ay sonra hediye geldi .
Sebebini bilmiyorum
Üzüümünü yedim bağını sormadım
Aynı anca 3 4 kişiye verildi . Sanırım yarışmalara katılıyoruz dıye :))
Burda da bazen ekşınlı şeyler oluyor mesela benım birinci oldugum zaman çok iyiydi yaBdv ye 5 basar. Hakaret yok, saygısızlık yok, tatlı dil güleryüz var. Daha ne olsun. Salla gitsin bdv yi
Hadi ole olsun:)Bu kadar maharetli olduğunu bilmiyordum
Bugün kimseden ses yok:)Son günleri bekliyor olabilirlerHadi ole olsun:)
Yeni tarif yok mu:)
Haklisin ha bire ban aliyoz, burda o risk yok :)) belki en kotu keki sen yapmissin derlerse bank yeriz:))Bdv ye 5 basar. Hakaret yok, saygısızlık yok, tatlı dil güleryüz var. Daha ne olsun. Salla gitsin bdv yi
Yok kız attırma geri almaz falanNasil yani? Sitedenmi attiralim kendimizi:) ugurlu filan gelir belki:))
Gelsin yüzüne de söylerim o anca göbek atsın. Beyinin önüne 1 tas çorba mı koymuş. Süslen püslen düğüne. Evi de dağınıkmış komşuları hep anlatıyor
Çok tatlıyız değil miBdv ye 5 basar. Hakaret yok, saygısızlık yok, tatlı dil güleryüz var. Daha ne olsun. Salla gitsin bdv yi
Nasil son gun? 19 una kadar degilmiydi? Sonuc mu o zaman cikiyodu yoksa: (Bugün kimseden ses yok:)Son günleri bekliyor olabilirler
Aaaa bana sıçradıGelsin yüzüne de söylerim o anca göbek atsın. Beyinin önüne 1 tas çorba mı koymuş. Süslen püslen düğüne. Evi de dağınıkmış komşuları hep anlatıyor
Sen de desikoducunun önde gidenisin. Hemen söyle. Ne demişler bana arkadaşını söyle
Hele nere gitti bu uyeler demek burdaymissinuz:) ben kazanirsam dedim hediyeyi 2. Olana vercem:) prolugu kaptirmam ama:)))Yok kız attırma geri almaz falan
Sen kal burda ..
Yemek yarışmasına katılan çoğu kişi pro ..
kazen & lisabella sağolsun bazen jest yapıyorlar ..
Hele birde birinci olup ödül alırsannn tadından yenmez.
Vazgeçilmezin oluyor burası ..
BDV den çıkmayan ben sırf banlanmayayım diye çok nadir giriyorum :))