Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Miu sana bi "gerek yok" yazmış offf ben burdan dondum ilk kez artı çıktığın hafta. Çok tırrrsıyorum çookk. Ekşının kralı diyet bölümünde :)
Baya geçmiş yapmışsın. . Kızz öldüm bittim 1 hafta detoks yaptım Allahım ertesi hafta.. gözümün feri söndü.. o hafta kilom takıldı.. yemiyorum ama veremiyorum da.. kolay değil vucut 36 kilo vermişti o zmn.. son 2 kilo.. öyle diyet yapıyorum tartılıyorum artı.. neyse bi hafta artı geldim ertesi hafta bireyselde 2.oldum. birinci ile aramda 0.01 fark vardı :))

Aynen canım senin gibi 3-4 hamile arkadaş daha var.Biri ablan zaten:)
İnşaallah canım merakla bekliyorum

İşte beğenmeyenler olabilir.Kendi yumurta kıramıyor belki bizim tarifleri beğenmiyorCevap vermeyeceksin kaile almayacaksın
Bilmemki oyle bi durumda ben guler gecerim herhalde:)) yaptigim herseye esim bile puan veriyo dusun:)) orangutan yemegi demek icibde nasil birsey yapmis olmak gerek bilmiyorum:)) fotosu varsa biri atsin hele:))

Bilmemki oyle bi durumda ben guler gecerim herhalde:)) yaptigim herseye esim bile puan veriyo dusun:)) orangutan yemegi demek icibde nasil birsey yapmis olmak gerek bilmiyorum:)) fotosu varsa biri atsin hele:))
Bütün pilâvlara dedi.. oylama başlamıştı.. bunlar ne orangutan mı yicek bunları tarzı.. saçma sapan yorumlar..

Orangutan yemeği mi dedi okumalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…