Aman öprenmişler bi KİB KİB
Bas bas bassan en yazarr . Sen basarsın BAN atarlar ben basarım TOPRAK atarlar
Yuk tatlılarda yuktum :) ama senin tarifi denedim, efsaneydi valla dibine kadar hakettin madalyayıSen o yarışmada yokmuydun gı ..
vardın gibi geldi . Hatta benım magnoliamı yaptıydın ..
İşte beğenmeyenler olabilir.Kendi yumurta kıramıyor belki bizim tarifleri beğenmiyorHaha yaw yemek uzerine en fazla ne denirki:)) valla biz kadinlardan korkulur:))
Baya geçmiş yapmışsın. . Kızz öldüm bittim 1 hafta detoks yaptım Allahım ertesi hafta.. gözümün feri söndü.. o hafta kilom takıldı.. yemiyorum ama veremiyorum da.. kolay değil vucut 36 kilo vermişti o zmn.. son 2 kilo.. öyle diyet yapıyorum tartılıyorum artı.. neyse bi hafta artı geldim ertesi hafta bireyselde 2.oldum. birinci ile aramda 0.01 fark vardı :))Miu sanabi "gerek yok" yazmış offf ben burdan dondum ilk kez artı çıktığın hafta. Çok tırrrsıyorum çookk. Ekşının kralı diyet bölümünde :)
Yav hee heee heeeeYuk tatlılarda yuktum :) ama senin tarifi denedim, efsaneydi valla dibine kadar hakettin madalyayı
Ben olsam şansın vardı sanki
O kim yeaaaa tenezzül edip cevap vermem
Aynen canım senin gibi 3-4 hamile arkadaş daha var.Biri ablan zaten:)Mesela ben
Yeni taşındım, önce bu yeni fırının telini melini bi temizlemem lazım iyice. Sonra kekimi gönül rahatlığıyla yapabilirim. Temizlik için de hem midem bulanmamalı hem de ağrım olmamalıçok bilinmeyenli bir denklem gibi oldu. İnşallah son güne kalmam
Bilmemki oyle bi durumda ben guler gecerim herhalde:)) yaptigim herseye esim bile puan veriyo dusun:)) orangutan yemegi demek icibde nasil birsey yapmis olmak gerek bilmiyorum:)) fotosu varsa biri atsin hele:))İşte beğenmeyenler olabilir.Kendi yumurta kıramıyor belki bizim tarifleri beğenmiyorCevap vermeyeceksin kaile almayacaksın
İşte deli midir nedir?? Adını söylesem çoj gülersin ama şimdi cvp hakkı doğmasın :))Orangutan yemeğimi
Ay çok güldüm yaa eşim diyo kafayı yedın sen
Özelden söyle kız çatlarımİşte deli midir nedir?? Adını söylesem çoj gülersin ama şimdi cvp hakkı doğmasın :))
Bana kek yapacaktı ama hala eklemedi.O kim yeaaaa tenezzül edip cevap vermem
Bütün pilâvlara dedi.. oylama başlamıştı.. bunlar ne orangutan mı yicek bunları tarzı.. saçma sapan yorumlar..Bilmemki oyle bi durumda ben guler gecerim herhalde:)) yaptigim herseye esim bile puan veriyo dusun:)) orangutan yemegi demek icibde nasil birsey yapmis olmak gerek bilmiyorum:)) fotosu varsa biri atsin hele:))
Orangutan yemeği mi dediSenin yarışma neydi ki?? pilavlardaki aksiyon başka yerde yok.. biri geldi bizim pilavlara ne bu böyle bunlar orangutan yemeği dedi ... bi güzel banlandi. Bide berabere kaldık pilavlarda 74 e 74.. aksiyona gel..
Bide geçen seneki ramazan sofralarını da unutamam.. birinci diskalifiye oldu fln.. ne olaylar ne olaylar :))
Ayyyy ablaaaaa o nasıl söz yapıcam daha bugün müsait oldumBana kek yapacaktı ama hala eklemedi.Tüm duygularımla oynadı,kalbimi kırdı. Buradan herkesin içinde beni küçük düşürdü..
ByNkoaLa
Boşverin yaBilmemki oyle bi durumda ben guler gecerim herhalde:)) yaptigim herseye esim bile puan veriyo dusun:)) orangutan yemegi demek icibde nasil birsey yapmis olmak gerek bilmiyorum:)) fotosu varsa biri atsin hele:))
Gülerken ancak bu kadar nevoşumBiraz daha çifkefleşe bilir misiniz bayağı eğlenceli olurdu
Yapmayacaktın niye duygularımla oynadınAyyyy ablaaaaa o nasıl söz yapıcam daha bugün müsait oldum
Bulursan banada atsana :)Orangutan yemeği mi dediokumalıyım