Çilekli kek değildi gı benım tarif .Çileksiz çilekli kekkız yarışma başında ekeydin şimdiye toplardın
Verilmez di miNe var bunda deli misin Aksine düzensiz ve sağlıksız bir menü olmuş.Böyle kilo verilmez
Su bildirimler geliyo ya, kazen onu yollamasaydi girmezdim sanirim. Aslinda buranin bu kadar hareketli oldugunuda bilmiyodum valla :)Bilseydim daha önce laf ederdim
Sakın !Öyle ölümüne diyet yaparsan sonra geri alırsınVerilmez di mi5 gün ölümüne diyet, spor, su
Pro uyeligi burdan ksptim de tam olsun: )Katıla katıla öğreniyoruz nevoşum .
Bu sanırım 6 yarışmaya katıldım . Bu 7. Olcak :)
Allahım yaaa ben de ana malzeme bulmaya yırtınıyo bu kız diye üzülüyodumÇilekli kek değildi gı benım tarif .
Çileği süs olarak kullancaktım .
Tariifm başka
Bizim konular yıllardır böyle canımSu bildirimler geliyo ya, kazen onu yollamasaydi girmezdim sanirim. Aslinda buranin bu kadar hareketli oldugunuda bilmiyodum valla :)
Kekinin çilekli kek ile alakası yokAllahım yaaa ben de ana malzeme bulmaya yırtınıyo bu kız diye üzülüyodumkarpuz koy kız
Onların hepsine gıcık kapıyorum. İki yüzlü nankör hepsi. Ne yemek ne temizlik pis, tembel karılar. Eltim olsa sevmem hiçbiriniEkşına bayılırımTamam ne zaman başlarsınız
Yok ben pro yu burdan almadım :)Pro uyeligi burdan ksptim de tam olsun: )
Bende diyom ne cok olmaya basladi bu prolar: ) kazen napsin baktiki millet para mara vermiyo en iyisi yarismayla pro yapalim dedi zaar:))
Ben baya eski uyeyimde.. once gebelik topiclerinde gezdim :) sonra bdv simdi burayla bdv bi arada idare etmeye calisiyom bakalim:))Bizim konular yıllardır böyle canımAma işte sık sık uğramazsan bilmiyorsun:)
Pro üyelik ilk yıllardan beri var.Hatta eskiden ilk 3'e pro üyelik veriliyordu.Bazı kategorilerde tüm üyelere verildi:)Pro uyeligi burdan ksptim de tam olsun: )
Bende diyom ne cok olmaya basladi bu prolar: ) kazen napsin baktiki millet para mara vermiyo en iyisi yarismayla pro yapalim dedi zaar:))
Niye hediye verdi? Uslu uyelere mi veriyo: ( oyleyse sansim siffir : (Yok ben pro yu burdan almadım :)
Kazen hediye verdı .
Burda birinciliğimde var ama :)
Onların hepsine gıcık kapıyorum. İki yüzlü nankör hepsi. Ne yemek ne temizlik pis, tembel karılar. Eltim olsa sevmem hiçbiriniben başladım bile
Bdv ye 5 basar. Hakaret yok, saygısızlık yok, tatlı dil güleryüz var. Daha ne olsun. Salla gitsin bdv yiSu bildirimler geliyo ya, kazen onu yollamasaydi girmezdim sanirim. Aslinda buranin bu kadar hareketli oldugunuda bilmiyodum valla :)