10 günde ben gezerim siz artık halledersinizArtık 10 gün evdeyim büyük ihtimal
Haahhaayyyttt çirkef karıııAaaa bana sıçradı
Bana bakk banaaa senın saçını başını yolarımmmmm
Sensiz olmaaz buralar10 günde ben gezerim siz artık halledersiniz
Senin yarışma neydi ki?? pilavlardaki aksiyon başka yerde yok.. biri geldi bizim pilavlara ne bu böyle bunlar orangutan yemeği dedi ... bi güzel banlandi. Bide berabere kaldık pilavlarda 74 e 74.. aksiyona gel..Sen o yarışmada yokmuydun gı ..
vardın gibi geldi . Hatta benım magnoliamı yaptıydın ..
Biraz daha çifkefleşe bilir misiniz bayağı eğlenceli olurduHaahhaayyyttt çirkef karıııben sebin seviyene inmem bi kere. Basarım kibi geçerim
Artık idare edeceksinizSensiz olmaaz buralar
Orangutan yemeğimiSenin yarışma neydi ki?? pilavlardaki aksiyon başka yerde yok.. biri geldi bizim pilavlara ne bu böyle bunlar orangutan yemeği dedi ... bi güzel banlandi. Bide berabere kaldık pilavlarda 74 e 74.. aksiyona gel..
Bide geçen seneki ramazan sofralarını da unutamam.. birinci diskalifiye oldu fln.. ne olaylar ne olaylar :))
Burada çok masum görünsede çok aksiyon görmüştürSenin yarışma neydi ki?? pilavlardaki aksiyon başka yerde yok.. biri geldi bizim pilavlara ne bu böyle bunlar orangutan yemeği dedi ... bi güzel banlandi. Bide berabere kaldık pilavlarda 74 e 74.. aksiyona gel..
Bide geçen seneki ramazan sofralarını da unutamam.. birinci diskalifiye oldu fln.. ne olaylar ne olaylar :))
Demek burdada ban var : (Senin yarışma neydi ki?? pilavlardaki aksiyon başka yerde yok.. biri geldi bizim pilavlara ne bu böyle bunlar orangutan yemeği dedi ... bi güzel banlandi. Bide berabere kaldık pilavlarda 74 e 74.. aksiyona gel..
Miu sanaKim kime giydirmiş kızz :))
Aman öprenmişler bi KİB KİBHaahhaayyyttt çirkef karıııben sebin seviyene inmem bi kere. Basarım kibi geçerim
AhahahahhahahaSenin yarışma neydi ki?? pilavlardaki aksiyon başka yerde yok.. biri geldi bizim pilavlara ne bu böyle bunlar orangutan yemeği dedi ... bi güzel banlandi. Bide berabere kaldık pilavlarda 74 e 74.. aksiyona gel..
Hadi beeeeZaten o beni ziyarete buraya geliyor.Hiç ummadığın anda yakalayabilir
Ben bile sopasını yedim
Uslu olursan yokDemek burdada ban var : (
Haha yaw yemek uzerine en fazla ne denirki:)) valla biz kadinlardan korkulur:))Uslu olursan yok
Bizim kendi aramızda hiç sorun olmadı
Ama dışardan gelip laf atıldı ve kavga büyüdü.Öyle banlamalar,kiblemeler oldu
Mesela benYok canım o anlamda değil:)
İşi gücü olanlar,tatilde olanlar veya hamile olup iyi olmayı bekleyenler var.Ne de olsa zamanımızda var diye son 1 hafta içinde çoğu gelir demek istedim:)