- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
- Konu Sahibi yamukprenses
Kahvaltı tabaklarıniza bayıldım.en kısa zamanda böreği bu şekilde denemek istiyorum.basarilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de doğru olan sizsiniz,haklısınız sonuç olarak hepsi bir şekilde mideye gidiyor ve orada harmanlanıyorbenim niye böyle hayal gücüm yok nasil olsa mide gidiyor diye dograyip tabaga atip getiriyorum sofraya
hayal gücünüze bayildim salatalikla salam birlesimi olsun peynir tahtanizi süslemeniz süper
ellerinize saglik yarismada basarilar dilerim
Mutlaka deneyin tavsiye ederim,görsel olarak gerçekten değişik değil mi,çok teşekkürederimKahvaltı tabaklarıniza bayıldım.en kısa zamanda böreği bu şekilde denemek istiyorum.basarilar
Senin tarifinin güzel tarafı yamuk prensesciğim, gece yatmadan önce yapıp, üzerini streçleyip, buzdolabında durup, sabah direk fırına atılabilmesi, ki geceletince tüm malzemeyi içine çekiyor.. Ankarada otururken çok misafirim gelirdi ve benim kurtarıcı tarifimdi, sabahtan yada geceden yaparak pratiklik anlamında..Mutlaka deneyin tavsiye ederim,görsel olarak gerçekten değişik değil mi,çok teşekkürederim
Evet 1bilinmeyen gerçekten pratik ve kurtarıcı bir tarif,yapmaya başlamamla fırına atmam arasındaki süre 10 dakika ya var ya yok sende biliyorsun.Senin güneş poğaçana da ben bayıldım bilinmeyen,harika bir görsellik,en kısa zamanda tarifini deneyip,komşulara akrabalara havamı atacağımSenin tarifinin güzel tarafı yamuk prensesciğim, gece yatmadan önce yapıp, üzerini streçleyip, buzdolabında durup, sabah direk fırına atılabilmesi, ki geceletince tüm malzemeyi içine çekiyor.. Ankarada otururken çok misafirim gelirdi ve benim kurtarıcı tarifimdi, sabahtan yada geceden yaparak pratiklik anlamında..
Poğaça türevleri aslında aram yoktur yemek anlamında ama bunun lezzeti gerçekten çok güzel.. Tariftede belirttiğim gibi 2 kişi için hamur ölçüleri fazla, o hamurdan sandviç ekmeği yaptım, sandviç olarakta çok güzel oldu.. Hazır sandviç ekmeklerine boşuna para vermeye gerek olmayacak tatta.. Bu arada fırından çıkarınca üzeri kuru olursa 3-5 dk havalandırıp, havlu yada bez ile ört.. 10-15 dk. Puf puf oluyor..Evet 1bilinmeyen gerçekten pratik ve kurtarıcı bir tarif,yapmaya başlamamla fırına atmam arasındaki süre 10 dakika ya var ya yok sende biliyorsun.Senin güneş poğaçana da ben bayıldım bilinmeyen,harika bir görsellik,en kısa zamanda tarifini deneyip,komşulara akrabalara havamı atacağım
Tamam canım mutlaka bu püf noktalarını aklımda bulunduracağımÇok güzel olacağından zaten şüphem yok,ben hatta belki içine yeşil soğanda doğrarım.Yaparsam sana mutlaka foto atarım,bu sıra çok hamurişi aburcubur yedim,biraz ara vereyim,yapınca eşimle ben bitirinceye kadar uğraşıyoruz yoksaSandviç ekmeği iyi fikir bu arada,çok sevdim ben bu tarifiPoğaça türevleri aslında aram yoktur yemek anlamında ama bunun lezzeti gerçekten çok güzel.. Tariftede belirttiğim gibi 2 kişi için hamur ölçüleri fazla, o hamurdan sandviç ekmeği yaptım, sandviç olarakta çok güzel oldu.. Hazır sandviç ekmeklerine boşuna para vermeye gerek olmayacak tatta.. Bu arada fırından çıkarınca üzeri kuru olursa 3-5 dk havalandırıp, havlu yada bez ile ört.. 10-15 dk. Puf puf oluyor..
Oyyy pinkpinim hoşgeldin canım,bu güzel sözleri yazan ellerine sağlıkKeşke ikram edebilseydim sana da ama sen daha güzellerini yaparsın güzelim benimGörüşelim tabiiYamuğum daha yeni farkediyorum yarışmayı, bu ne güzel, ne şirin, ne iştah açıcı bir sofra böyle Böreğine bayıldım, Uğur böceklerine bayıldım
Gözlerim bayram etti keşke orada olsaydım da midem de bayram etseydi
Boğazına düşkün biri olarak 10 nomero diyorum, bayıldım bayıldım bayıldım
Seni yüz evetle uğurluyorum, ya da uğurlamıyorum en kısa zamanda görüşmemiz lazım
Oyum tabiki sana
Teşekkürederim,çok sağolunYok öyle bayılınacak bir tarif değil belki ama yıllardır klasik fırın tepsilerinde yediğimiz peynirli böreğin bu sunumunu cidden bende çok beğeniyorum,çok çok teşekkürederim.Kek kalıbında börek, söylemeden edemedim yaa.
Bayıldııııııım
Ellerinize sağlık.
Teşekkürederim,çok sağolunYok öyle bayılınacak bir tarif değil belki ama yıllardır klasik fırın tepsilerinde yediğimiz peynirli böreğin bu sunumunu cidden bende çok beğeniyorum,çok çok teşekkürederim.
Çok teşekkürederimbasarılar .. çok şık .. çok ozenlı buldum
Ne mutlu oldum ya,çok çok teşekkürederimKek kalibin da olmasina ayrica sasirdim ama goruntu muhtesem olmus.
Bilmiyorum bildigimiz peynirli borek ama yumusakligi bile anlasiliyor resimden :)
Ciddi anlamda izin gunumde denemeyi dusunuyorum
Basarilar diliyorum sana ve boregine :)
Ne mutlu oldum ya,çok çok teşekkürederim
Yapacak olursanız sosunu bol koyun,kek kalıbınızın derinliğine büyüklüğüne göre ve yine yufkaların kalınlığına genişliğine göre yumurtalı sos yetmeyebilir.Eğer sos yetmezse yeniden hazırlayın,ne kadar bol sos o kadar su böreği kıvamı..Eğer üşenmezseniz böreğinizi yapınca buraya fotoğrafını koyarmısınız
İnşallah yamuğum, mutlu günlerde, huzurla, sağlıkla birbirimizi ağırlayalım inşallah canım benimOyyy pinkpinim hoşgeldin canım,bu güzel sözleri yazan ellerine sağlıkKeşke ikram edebilseydim sana da ama sen daha güzellerini yaparsın güzelim benimGörüşelim tabii
nananais unuttun sandım canım,şeyyy
Aşk olsun, sucuklu yumurtayı Ölsem unutmamnananais unuttun sandım canım,şeyyy