Kediyi kurtarayım derken...

Atasehir belediyesindeki cocuk mu bu, orda var oyle yakisikli efendi bir cocuk, istersen agzini yoklayayim

Şaka bir yana guzel bir tanisma olmus, umarim devami da olumlu gelisir.

Ayy çok minnoş bir durum değil mi ya çok tatlı . Bir taşla iki kuş gibi olmuş senin icin canım

Kedinin peşindeki halimizi görseydiniz, tam bir romantik komedi filmi gibiydi

Bakalım devamı nasıl olacak :) Çok sağol

Çokk teşekkür ederim duygulandım :) beni mutlu etti yorumun, inşallah hep mutlu olursun

Ay bence bu kediyi evlat edinin bir aşkın başlangıcı olmuş. Çok güzel okurken çok mutlu oldum

Ay ay ay ağzım kulaklarımda şu an :) Hep mutlu olun

Haha yok canım beğenir eminim güzelsindir makyaja hiç ihtiyacın yoktur ama bakımlı halinden de etkilenecektir

Çok teşekkürler helenracım utandım :) Sen de güzelsin biliyorum az kalp çalmadın

Hele bir sevgili olun sonra sen yoksa herkese mi karsilik veriyorsun diye basinin etini ye Simdi daha erken.

Aslında yüzyüzeyken pek çekingendi ama mesajlaşırken açıldı çocuk Bakalım flörtöz bi tipse pek oralı olmam sanırım :)

Atasehir belediyesindeki cocuk mu bu, orda var oyle yakisikli efendi bir cocuk, istersen agzini yoklayayim

Şaka bir yana guzel bir tanisma olmus, umarim devami da olumlu gelisir.

Ayy keşke, istanbulda bile değilim :) Nasıl biridir öğrenmeyi çok isterdim :)

Çok teşekkürler umarım öyle olur

okurken bende devamlı tebessümle-sırıtarak okudum:))) istediğin gibi olsun inş

Bir çocuğa baktım bir ayağımdaki babanne terliklerine çok güldüm yaa. Umarım herşey çok güzel gider sizin için. Kalbiniz gibi güzel olur herşey.

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız, gülücüğünüz eksik olmasın

okurken bende devamlı tebessümle-sırıtarak okudum:))) istediğin gibi olsun inş

İnşallah çok teşekkür ederim, mutlu oldum iyi dilekleriniz sayesinde :):)

Bu erkekler de ne yapsa suc

Orta yaşlı birer dayı mı bekliyordunda babaanne terlikleriyle karşıladın gelenleri

Valla iki dayı gelir alır sandım Bileydim çakıl topuzumla ve o terliklerimle karşılar mıydım Depresyon hırkamı çıkarmayı akıl edebilmişim allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…