• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Oo cok iyi ya cok hosuma gitti bu konu kv kp konuları arasinda değişiklik oldu :KK48::KK200:

Konuyu takibe aldim
Bi gelisme olur, görüşürsunuz falan haberdar etsene bizi :KK45::KK45:

Ay çok teşekkür ederim sizlerin enerjisiyle ben de geri çekmedim kendimi, çok kararında bir ilgisi var rahatsız edici de değil :) İçim bi kıpır kıpır bakalım sonumuz hayır olsun :KK6:

Gelişmeler için takipte kalın :KK33:

Muhtemelen bu söylediklerimden dolayı linç edilicem,ama nedir kimdir bilmediğiniz bi adama;evli mi sevgilisi mi var niaşnlısı m var diye bilmediğiniz bi adama hoş görünme çabaları bana göre yanlış,belki o adamın hayatında biri var,ama aklını karıştırdın tavırlarınla...Ayrıca adam bariz çapkın,sanıyor musun ki bi sana böyle iltifatlar ediyor böyle adamlar yazabildikleri bütün kızlara yazarlar...Eğer etkilendiysen bile kendini ağırdan satmalısın,geri çekmelisin ki kıymete binesin...

Muhtemelen bu söylediklerimden dolayı linç edilicem,ama nedir kimdir bilmediğiniz bi adama;evli mi sevgilisi mi var niaşnlısı m var diye bilmediğiniz bi adama hoş görünme çabaları bana göre yanlış,belki o adamın hayatında biri var,ama aklını karıştırdın tavırlarınla...Ayrıca adam bariz çapkın,sanıyor musun ki bi sana böyle iltifatlar ediyor böyle adamlar yazabildikleri bütün kızlara yazarlar...Eğer etkilendiysen bile kendini ağırdan satmalısın,geri çekmelisin ki kıymete binesin...

Ben adamın kucağına atlamadım ki sadece sempatik davrandım, her zamanki halim gibi. Sevgilisi olsaydı eğer bana set çekmeliydi. Bu onun sorumluluğunda yani, benlik bir şey değil.

Kıymeti olmadığım biri gibi davranarak kazanacaksam gereği yok bence, şu an gayet memnunum :) Teşekkürler tavsiyeler için.

Ahah konuyu okuyunca salak salak sırıttım :KK70:

Hayırlısı olsun. Usul usul devamı gelir bunların inşallah. Ne tatlıdır o flörte giriş aşaması heyecanları yaa :KK36:

Çok teşekkür ederim yaa :KK200:

Uzun zamandır böyle tatlı bir tanışma yaşamamıştım o yüzden içim kıpır kıpır :KK49:

İsteyen herkese diliyorum bu hisleri, bahar da yaklaşırken hazır :KK68:

adam sizde ışık görmüş aralamış kapıyı
devam ettirip ettirmemek size kalmış

2 konuştunuz diye de kesin sevgili gözüyle bakıyor moduna da girmemek lazım
adam işe yeni başladıysa
güler yüzlü olmak istemiştir

Cok tatli bi karsilasma. Aklima komedi tarzi dizilerdeki sahneler geldi.
Olabilir neden olmasin.
Denene bilir.

Hiç beklemiyordum üstelik, nasılsa gelmezler ama bir deneyeyim diye öylesine aradım bir anda ve on dakika sonra bahçedelerdi :) Tanışacağımız varmış demek :) Çok teşekkürler...

aynı yabancı dizilerdeki gelşmeler gibi:KK48::oops:
bence sizden elektrik ve cesaret almıs size yürüyor
:KK53:

Evet sanırım öyle oldu :KK22: Ayy çok tatlı ama yaa, keşke tüm konuşmaları anlatabilsem sizlere :D

o kedide nasıl canlanmıs töbe töbe:deli::skandal:

Herkes öyle diyor ya şaşırttı bizi, arabadan bile kaçmazdı ezilecek diye ödüm kopardı :)

:KK45: sevimli kızsın sevdim seni tıpkı gençliğim:kahve::KK59:

Ay çok teşekkür ederim siz de çok tatlısınız :KK200::KK19:

Back
X