Kediyi kurtarayım derken...

Sen yeteri kadar adım atmışsın bence daha fazla adım atma yanlış düşünebilir :) kendi haline bırak eğer oda senden hoşlanmıssa konusmak istiyorsa numaran belli arar konusur ..

Bugün benzer bir durum başıma geldi eski çalıştığım cafedeki müşterim ayrılmamım üzerinden 1 ay geçmesine rağmen arayıp bulmuş beni. Konuşurken çok çekiniyorum sarışın mavi gözlü olması da cabası utançtan kırılcam artık

Sen yeteri kadar adım atmışsın bence daha fazla adım atma yanlış düşünebilir :) kendi haline bırak eğer oda senden hoşlanmıssa konusmak istiyorsa numaran belli arar konusur ..

O günden sonra konuşmaya devam ettik kısa süre sonra da sevgili olduk, teşekkür ederim :)

Ayy o bulmuş hem de, umarım devamı bizimki kadar güzel olur :) Olacağı varsa oluyor çok da kasmayın :) Mutluluklar

erken yapan dizi gibi bitirdiniz yorumları ille bi sıkıntı oluncamı yazıcan şöle güzel geçen günleri sohbetleri yazsan bizde hatırlasak eski flört günlerimizi iyi olurdu hani :)

Hahaha çok tatlısınız :)

Bu pazar piknik yapacağız mesela biz ve bir çift arkadaşımız daha :) Poğaça ve brownie yapacağım, çok sevmişti ilk yaptığımda. Umarım güzel olur elim ayağıma dolaşmaz

öyle bi başlık atmışsınız ki haftalardır gözüme çarpmasına rağmen hikayenin sonunda kedi ölecek diye açıp okumadım. oh be

Birçok kişiyi korkutmuşum öyle, o an heyecandan düşünemedim Şükür bomba gibi pasaklımız :) Pasaklı değil artık gerçi

herkesle flört falan etmıyordur ya,
sen bakıp cocuktan resmen hoslanmıssın o da karsılık vermıs bence bısey yok
işi daha ılerlet guzel bıseyler gıyın makyaj falan yap dogallıgını bozmadan ve yıne cagır bence ama tabı neden cagırdın kı kedı kötu durumdaydı yıne gıt olmazsa bı kurabıye yap hepsıne gotur tesekkurlerını belırtmek ıcın kek mek bısey yap
mıdeye gıden yol kalpten gecer der kocam hep
tersını soyler bılıyorum da onun oyleymıs küsken yemek yemıyor

Çok teşekkürler tavsiyeler için :) O gün konuşmamız devam etti sonra da gerisi geldi :) Bir aydan fazla süredir sevgiliyiz sanırım.

Çok ponçik bir hikaye sizinki
Yalnız ben şeyi merak ettim ya
İlk tanıştığınız gün ayağınızdaki babaanne terliklerini görmüş mü

Görmüüüş rezalet Benim utandığımı anlayınca dalga geçti bir de Sonra "o güne dair her şeyi hatırlıyorum ki" dedi gönlümü aldı allahtan :)
Çook teşekkür ederim bu arada

Ne tattlis bir hikayee herkese ole davrnaip davranmadigini tanimadan bilemezsin kiii. Sonunu merak ediorum yazmalisin kesinlikle.

Aaaa sonlari okumadim tabi pat diye yazdim. Cok sevindim hayirli olsun o halinizi bile sevmis bak demekki

Çook teşekkür ederiim mutlu ettin beni :) Tanıdıkça onun için gerçekten özel olduğumu anladım çok şükür, hikayemiz şimdilik güzel devam ediyor :)

Bu bahar herkese güzel aşklar getirsin diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…