Kediyi kurtarayım derken...

Amin çok teşekkürler :)

Biliyorsunuz ilişkimiz yeni. İyi bir erkek arkadaş olması bana iyi eş olacağı anlamına gelir mi :) Bence bunu anlamak için bayağı zaman gerekli... Ben de ömrümü beraber geçirmek istediğimden kesin emin olmadan evlenecek biri değilim. Hep böyle mutlu olursak neden olmasın ama bakalım zaman bize ne gösterecek :)

Tabiki cok haklisiniz.Emin olmadan karar vermemek gerek.Umarim araniz hic bozulmaz bu kisi hayatinizi birlestireceginiz insan olur.
Ya tanismaniz filmlere konu olacak cinsten.Usenmeden tum sayfalari okudum.Tanismaniz buyuk bir tevakuf unutmayin. ^^

Tabiki cok haklisiniz.Emin olmadan karar vermemek gerek.Umarim araniz hic bozulmaz bu kisi hayatinizi birlestireceginiz insan olur.
Ya tanismaniz filmlere konu olacak cinsten.Usenmeden tum sayfalari okudum.Tanismaniz buyuk bir tevakuf unutmayin. ^^

Çok teşekkür ederim mutlu oldum iyi dileklerinizle :)

O da mucize resmen diyor tanışmamız için :) Ben aradığımda orada olması, telefonu onun açması, sonra ekiple gelmesi, gelirken yolda kendi numarasından araması hiç olmayacak şeylermiş. Bir de o günü öyle güzel öyle detaylı tarif ediyor ki. Vedalaşırken elimi uzattığım anı hele :) Benim başlarda odun diye nitelediğim adamın içinden neler çıktı İki defa bitirmek istedim ben konuşmamızı, ikisinde de ikna etti beni ve iyi ki de etmiş. İyi ki göstermemi istediği sabrı göstermişim :) Söz verdirdi bir daha geçerli sebebim yoksa bitsin demeyeceğim. Fevriyim de biraz

Ay böyle bahsedince bi sevgim kabardı. Az sonra gelecek bi sarılayım öpeyim bari

Aman aman gecerli bir sebebiniz olmadigi surece yapmayin öyle bir şey.Allah nazarlardan korusun.Boyle birini bulmuşsunuz daha ne istiyorsunuz? :)
Gerçekten mucize gibi.Demek ki Rabbim de bir araya gelmenizi istemis.Insallah bir omur boyu mutlu olursunuz.

Ay ay ay çok teşekkür ederim yaa mutlu oldum çok Darısı isteyen herkesin başına :)

Eee nasil gidiyor gelismeler nasil hic yazmıyorsun??

Grip oldum ya aksi gibi çok yoğunum bu hafta, çıkamam dedim trip attı beyefendi :) Söylendim biraz, hastayım kötüyüm dedim "görmeden rahat edemem o zaman" dedi geldi parkta oturduk Şimdi de beni hasta hasta evden çıkardın diye ben trip atıyorum

Cok tatlisiniz.
Ha unutmadan gecmis olsun.Dikkat edin kendinize

Dusun o seni ev halinle begenmis bence sans ver. Kotu bitmezse belediyeyle sorin olmaz

Vay anasini ben bizim kizlara anlatayim onlarda bir kedi bulup arasinlar belediyeyi. Kismet iste

Gerçekten kısmet ya, ben nasılsa gelmezler ama bir ihtimal diyerek aramıştım üstüne neler oldu

Yarın tanışalı iki ay olacak, güzel bir yerde yemek yiyeceğiz heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…