- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Ne güzel,Allah hayirlara vesile etsin isinizi.Bana kalirsa cok beklemeyin.Bulmussun iyisini beklemenin ne anlami var.Biraz birbirini tanir sonra isi resmiyete dokersiniz.Hem araya sogukluk girmez.Tabiki sahsi fikrim yine.Isinize karismak haddime degil.Arkadas tavsiyesi.
Tabiki cok haklisiniz.Emin olmadan karar vermemek gerek.Umarim araniz hic bozulmaz bu kisi hayatinizi birlestireceginiz insan olur.Amin çok teşekkürler :)
Biliyorsunuz ilişkimiz yeni. İyi bir erkek arkadaş olması bana iyi eş olacağı anlamına gelir mi :) Bence bunu anlamak için bayağı zaman gerekli... Ben de ömrümü beraber geçirmek istediğimden kesin emin olmadan evlenecek biri değilim. Hep böyle mutlu olursak neden olmasın ama bakalım zaman bize ne gösterecek :)
Tabiki cok haklisiniz.Emin olmadan karar vermemek gerek.Umarim araniz hic bozulmaz bu kisi hayatinizi birlestireceginiz insan olur.
Ya tanismaniz filmlere konu olacak cinsten.Usenmeden tum sayfalari okudum.Tanismaniz buyuk bir tevakuf unutmayin. ^^
Aman aman gecerli bir sebebiniz olmadigi surece yapmayin öyle bir şey.Allah nazarlardan korusun.Boyle birini bulmuşsunuz daha ne istiyorsunuz? :)Çok teşekkür ederim mutlu oldum iyi dileklerinizle :)
O da mucize resmen diyor tanışmamız için :) Ben aradığımda orada olması, telefonu onun açması, sonra ekiple gelmesi, gelirken yolda kendi numarasından araması hiç olmayacak şeylermiş. Bir de o günü öyle güzel öyle detaylı tarif ediyor ki. Vedalaşırken elimi uzattığım anı hele :) Benim başlarda odun diye nitelediğim adamın içinden neler çıktıİki defa bitirmek istedim ben konuşmamızı, ikisinde de ikna etti beni ve iyi ki de etmiş. İyi ki göstermemi istediği sabrı göstermişim :) Söz verdirdi bir daha geçerli sebebim yoksa bitsin demeyeceğim. Fevriyim de biraz
Ay böyle bahsedince bi sevgim kabardı. Az sonra gelecek bi sarılayım öpeyim bari
Aman aman gecerli bir sebebiniz olmadigi surece yapmayin öyle bir şey.Allah nazarlardan korusun.Boyle birini bulmuşsunuz daha ne istiyorsunuz? :)
Gerçekten mucize gibi.Demek ki Rabbim de bir araya gelmenizi istemis.Insallah bir omur boyu mutlu olursunuz.
Eee nasil gidiyor gelismeler nasil hic yazmıyorsun??Ay ay ay çok teşekkür ederim yaa mutlu oldum çokDarısı isteyen herkesin başına :)
Eee nasil gidiyor gelismeler nasil hic yazmıyorsun??
Cok tatlisiniz.Grip oldum ya aksi gibi çok yoğunum bu hafta, çıkamam dedim trip attı beyefendi :) Söylendim biraz, hastayım kötüyüm dedim "görmeden rahat edemem o zaman" dedi geldi parkta oturdukŞimdi de beni hasta hasta evden çıkardın diye ben trip atıyorum
Cok tatlisiniz.
Ha unutmadan gecmis olsun.Dikkat edin kendinize
Çok teşekkür ederimm siz de çok tatlısınız
Dusun o seni ev halinle begenmis bence sans ver. Kotu bitmezse belediyeyle sorin olmazMerhabalar. Forumun Güzin Abla'ları el kaldırsın lütfen, kendilerine azıcık ihtiyacım var çünkü
Bugün bahçemdeki hasta bir kedi için belediyenin veterinerlik birimini aradım, normalde almaya gelmiyorlar ama hayvan kötü göründüğü için dokunma riskini göze alamadığımı belirttim ve sağ olsunlar geldiler. Ben daha önce birkaç sokak kedisi götürmüştüm ve çalışanların hepsi orta yaşlı birer dayıydı adeta. Bu sebepten pek özenli değildim. Ama bir baktım araçtan gayet tatlı bir genç indi. Bir çocuğa baktım bir ayağımdaki babaanne terliklerine"Siz biraz bekleseniz ben de insana benzeyip dönsem" demeyi istedim, çok istedim ama olmadı...
Kediyi gösterdim, hafif yüksek bir yerde yatıyordu. Boyumuz yetişmiyor tabii. Başladık aşağıya indirmek için uğraşmaya. Başardık da. Ama bu sefer de kaçmaya başladı hayvancağız. Araba geçiyor olsa kaçıp uzaklaşmayan kedi birden canlandı ve bizi yarım saat kadar oyaladı. (buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine) Ben de o arada olanca sempatikliğimle ufak bir diyalog oluşturdum, esprilerime güldü vesaire. Kendi kedimi gösterdim bir ara, kısırlaştırmak için tavsiyeler aldım. Kediyi yakaladıktan sonra da el sıkıştık ve gittiler.
Evime gelirken yol tarifi almak için beni kendi numarasından aramıştı. Onlar gittikten bir saat sonra hasta kedi hakkında bilgi vermek adına aradı asıl veteriner. Kedicik iyi olacakmış ve güzel bir barınağa yerleştirilecekmiş. Çok sevindim ve benim genç veterinere teşekkür mesajı attım. "Kendi kedimi ne zaman getirebilirim" diye sordum. Açıkçası beni çok paspal bir halde gördüğü için sohbeti devam ettirmesini beklemiyordum. Amaaa ettirdi. Kedimin çok güzel olduğunu söyledi. Sonra da hayvan sahibine benzermiş dedi
Hoşuma gitmedi desem yalan olur... Yine de birkaç saat içinde hiç yoktan gelişen bu duruma nasıl yaklaşacağımı bilemedim. Herkesle mi flört ediyor acaba bu adam? Yoksa benden mi cesaret buldu? Nasıl anlarım nasıl davranırım. Benim oraya tekrar işim düşecek ve saçma sapan sonlanacak bir flört için belediyenin bu hizmetinden olmayı da istemiyorum. Mahalledeki tüm hasta/yaralı hayvanları bana getirirler ve bu çocukla ters bir durum olursa çekinir gidemem diye korkuyorum.
Ne yapayım sizce
Dusun o seni ev halinle begenmis bence sans ver. Kotu bitmezse belediyeyle sorin olmaz
Okumadim ya ne oldu ozet gecseneÇok teşekkür ederiim :) Son sayfaları okudunuz mu
Çoktan sevgili oldular bile.Baya olaylar oldu.Bir kez ayrildilar tekrar baristilar.Cocuk birakmamis seni cok seviyorum falan.Cok mutlular su an.Okumadim ya ne oldu ozet gecsene
Okumadim ya ne oldu ozet gecsene
Çoktan sevgili oldular bile.Baya olaylar oldu.Bir kez ayrildilar tekrar baristilar.Cocuk birakmamis seni cok seviyorum falan.Cok mutlular su an.
Vay anasini ben bizim kizlara anlatayim onlarda bir kedi bulup arasinlar belediyeyi. Kismet isteHahaha ne güzel özetlemişsinİlk üç hafta tanıma evresinde zorlandık ama bir aydan fazladır iyiyiz çok şükür :)
Vay anasini ben bizim kizlara anlatayim onlarda bir kedi bulup arasinlar belediyeyi. Kismet iste
Tebrik ederim, allah tamamını erdirsinGerçekten kısmet ya, ben nasılsa gelmezler ama bir ihtimal diyerek aramıştım üstüne neler oldu
Yarın tanışalı iki ay olacak, güzel bir yerde yemek yiyeceğiz heyecanlıyım :)
Tebrik ederim, allah tamamını erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?