Kediyi kurtarayım derken...

Mune abla yorum yazdık ban aldık üstünden günler geçti arkadaşlar kaşınıyor illa gel polemiğe gir diyorlar kısacası. Ne yapmak gerek?
Evet Mune abla Sinsirella doğru söylüyor biz sinsirellayla konuya bir daha yorum yapmadık ama bizden sonra birçok arkadaş yazdı.Gerekenin yapılmasını arz ederim :)

Mune abla yorum yazdık ban aldık üstünden günler geçti arkadaşlar kaşınıyor illa gel polemiğe gir diyorlar kısacası. Ne yapmak gerek?

Evet Mune abla Sinsirella doğru söylüyor biz sinsirellayla konuya bir daha yorum yapmadık ama bizden sonra birçok arkadaş yazdı.Gerekenin yapılmasını arz ederim :)

Kib yaptınız mı? Birde kaşınıyorlar falan demeyelim rica ederim çünkü polemiğe gir diyenler varsa pullu davetiye oluyor böyle tavırlar.

Kib yaptınız mı? Birde kaşınıyorlar falan demeyelim rica ederim çünkü polemiğe gir diyenler varsa pullu davetiye oluyor böyle tavırlar.
Haklısın abla kusura bakma.
Kiblemeyi unutmuştum yaptım şimdi.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bugün 1 ay olmuş biz tanışalı. Öğle arasında tutturdu geleyim bahçeye diye sebebini anlamadım. Kurtardığımız kediyi getirmiş meğer İyileşmiş çok yakışıklı olmuş kedicik

Konu hakkında bildirim almıyordum takiplememe rağmen, konu almış başını gitmiş ama okudum hepsini. Devam etmenize sevindim. İlişkinin bitmesi bir başarısızlık değildir minerva, bitebilir. Herkes konuşur konuşur....Buradaki birçok kişi hikayeni sevimli bulduğu ve merak ettiği için sen burada paylaşıyorsun.

Çok teşekkür ederim :)

Evet ben de öyle düşünüyorum, ilişkiler başlar biter. Hiçbir zaman da ayrılık sebebiyle hayata küsen karalar bağlayan biri olmadım... Bu flörtte de acaba'larımın olduğu zamanlar oldu hatta bitirmeyi düşündüm. Duygularını ifade etmekte zorlanan biriydi çünkü ve bu bana yetmeyecek gibi geliyordu. Ama görüştük konuştuk ve "ben değişiyorum, değişeceğim seninle" dedi. Sarıldığımız zaman mutlu hissedince de devam ettik :) Bunları da bana "yeni haberlerinizi bekliyoruz" yazan bir sürü üye için paylaştım. Benimle heyecanlandınız gülümsediniz çünkü :) Gerisinin önemi yok :)

Tekrar teşekkür ederim

Bugün 1 ay olmuş biz tanışalı. Öğle arasında tutturdu geleyim bahçeye diye sebebini anlamadım. Kurtardığımız kediyi getirmiş meğer İyileşmiş çok yakışıklı olmuş kedicik
Bak bak bir ay olmus sebebi ziyaret diye kedi getirmis
Sadece kedi miydi yakisikli olan

rica ederim :) bence almalısın kesinlikle :)

Zaten kedi giderken içim acımıştı keşke kalsa demiştim, en iyisi getirteyim :)

Çok sağolun :)

Bak bak bir ay olmus sebebi ziyaret diye kedi getirmis
Sadece kedi miydi yakisikli olan

Ben hep soruyordum kedi nasıl diye, öyle bir hoşluk olsun demiş

Ayy çok tatlıydı ikisi de ne yalan söyleyeyim, kardeşim de bahçedeydi tanıştılar falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…