- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
hiç damarına basanlara cevap verme. geç git.
arkadaşları da iyi karşılamış seni. sevindim .
hiç damarına basanlara cevap verme. geç git.
keşke engelleme falan olsaydı bazı negatif şahıslar yüüznden bizde mahrum oluyoruz bu pembe dizi tadındaki ilk güzel günlerden
Mune abla yorum yazdık ban aldık üstünden günler geçti arkadaşlar kaşınıyor illa gel polemiğe gir diyorlar kısacası. Ne yapmak gerek?
EvetMune abla Sinsirella doğru söylüyor biz sinsirellayla konuya bir daha yorum yapmadık ama bizden sonra birçok arkadaş yazdı.Gerekenin yapılmasını arz ederim :)
Haklısın abla kusura bakma.Kib yaptınız mı? Birde kaşınıyorlar falan demeyelim rica ederim çünkü polemiğe gir diyenler varsa pullu davetiye oluyor böyle tavırlar.
hayat sevince güzel tabiki pozitif insanlarla
Umarım bu karşı komşuya bir laf atmadan ibarettir, siteden birilerini taşlamaysa eğer bir dahaki gelişimde topikle vedalaşıp helallik almanızı isteyebilirim çünkü
hayat sevince güzel tabiki pozitif insanlarla
Bugün 1 ay olmuş biz tanışalı. Öğle arasında tutturdu geleyim bahçeye diye sebebini anlamadım. Kurtardığımız kediyi getirmiş meğerİyileşmiş çok yakışıklı olmuş kedicik
Konu hakkında bildirim almıyordum takiplememe rağmen, konu almış başını gitmiş ama okudum hepsini. Devam etmenize sevindim. İlişkinin bitmesi bir başarısızlık değildir minerva, bitebilir. Herkes konuşur konuşur....Buradaki birçok kişi hikayeni sevimli bulduğu ve merak ettiği için sen burada paylaşıyorsun.
Ay 1 ay oldu muBugün 1 ay olmuş biz tanışalı. Öğle arasında tutturdu geleyim bahçeye diye sebebini anlamadım. Kurtardığımız kediyi getirmiş meğerİyileşmiş çok yakışıklı olmuş kedicik
Ay 1 ay oldu mu
Maşallah size
küçücük bir kedi bir aşkın başlamasına vesile oldu vay bee o kediyi sahiplenin bence çok değerli bi kedi :)))
rica ederim :) bence almalısın kesinlikle :)Teşekkür ederiim mutlu oldum :) Şimdi yine onların yanında ama ben alacağım sanırım, dün benim kedimle biraz kapıştılar ama
Bak bak bir ay olmus sebebi ziyaret diye kedi getirmisBugün 1 ay olmuş biz tanışalı. Öğle arasında tutturdu geleyim bahçeye diye sebebini anlamadım. Kurtardığımız kediyi getirmiş meğerİyileşmiş çok yakışıklı olmuş kedicik
rica ederim :) bence almalısın kesinlikle :)
Bak bak bir ay olmus sebebi ziyaret diye kedi getirmis
Sadece kedi miydi yakisikli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?