Kediyi kurtarayım derken...

Yoo çok şükür gayet mutluyum
Hıı aylardır sen mutsuz ol diye bekliyorum tek odağım sensin
Bak önemseyip uzunca anlatmışsın ben seni önemsemediğim için ve ek olarak anlamayacağın için kısa kesiyorum. Buraya adam odun çıktı rıza baba dedikten sonra ay yine aşk böcüğü olduk demen nasıl bir psikoloji acaba
Şakşakçı hiç değilim hoşuma giden yorumları beğeniyorum ha bunun adı şakşakçılıksa öyle olayım, şıpsevdi olmaktan iyidir
Kendini Bihter sanıyordun dimi? Dahasına gerek yok

Kimin kendini ne sandığı gayet belli Sana daha fazla prim veremeyeceğim sinsiliğe hasetliğe devam

Primi bana vermiyorsun zaten
Uzun sürmez alırım haberini goodbye

Hahaha sen ve hayal dünyan Benim başıma geldiğini zannettiğin (daha doğrusu öyle olmasını istediğin) şeyler yaşadıkların mı acaba, kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler Çok acıtmış canını belli.

Bu arada bilale anlatır gibi anlattığım halde o mesajıma cevap vermedin çünkü her şey gayet açıktı ve verecek cevabın yoktu. Diğer okuyanların da apaçık göreceği gibi :)

Yazık sana.

Konuyu dağıtan gereksizler yüzünden yazamadım, mart ayı için ben de yazılıyorum dans kursuna Cuma günü gideceğiz bakalım. Eski okul arkadaşları da kurstaymış zaten onlar teklif edince yazılmış, güzel eğlenceli bir ortam oluyormuş Hem de düzenli aktivitemiz olur dedi.

yaa tatlım sallama şu olumsuz insanları yaaa görmee ben aşka aşık biriyim çok şükür aşık olduğum adamlada evlendim daha 3 yıllık evliyim hala sık sık derim flörtteki tat başkaydı diye hatta hatırlamaya çalışırım ilk elele tutuşumuzu öpüşmemizi sarılmamızı yanlız benim fikrim ne zaman yakınlaşrınız o zamn mantığı öte tarafa atmaya başlamışsın her aşk delisi tüm kızlar gibi eli eline değdimi artık kalp duygular ağır basıyor bi çekim oluyor olumlu görmeye başlıyorsun hiçç hesap plan yapma akışına bırak kendini kolay kız durumuna düşürmeden ayarını iyi yap yaşa aşkını her gecen günü uyksusuz kalacağın telefon konuşmalarını buz gibi havada onla elele gezerken soğuğun umrunda olmamasını gözünü telefondan alamayışını onun kokusunu özlemeni v.s. böyle gider şuan çok isterdim geriye dönmeyi eşimle o ilk aylarımızı yaşamayı ama o zamanda çok isterdim çok şükürki şimdiki yaşadığım zamanı evlenmiş ondan çocuğum olmuş onun eşi olabilmeyii değişik bi durum işte her anın tadını çıkar dibine kadar yaşa aşkı

Taaa bitti yazdığında bırakmışım sonrasından haberim yoktu. Çok sevindim inşallah devamı gelir. Ayrıca ne kadar gereksiz tartışmalar yaşanmış. Kim neler yapıyor söylemiyor sen burada açıkça söylemişsin ama çok farklı yerlere çekilmiş. Herkes kendine baksın önce ne sırlar saklanıyor neler olmamış gibi davranıyor neler neler. Önemli olan senin ilişkinin iyiye gitmesi. Güzel haberlere devam...

Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız içim ısındı :) Evet çok güzel, tatlı duygular heyecanlar ve kıymetini bilmeli. Konunun başından beri söylüyorum zaten isteyen herkese daha fazlasını daha güzelini diliyorum :)

Eşinizle bir ömür boyu mutluluklar

geldiğinde yeni haberlerini bekliyoruz...

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Ooooooo baya sevgiliyiz yani

Evet Bir baktım "sevgilim" diyor

Çok teşekkür ederim mutlu oldum güzel mesajınıza :)

Ben ne anlatırsam anlatayım kimsenin özel yaşamıma dil uzatmaya hakkı yoktu ama görüyorsunuz seviye meselesi :) Damarıma basılınca dayanamadım bir oldum

Şimdilik her şey güzel, tekrar teşekkür ederim

keşke engelleme falan olsaydı bazı negatif şahıslar yüüznden bizde mahrum oluyoruz bu pembe dizi tadındaki ilk güzel günlerden

Çok tatlısınız :) Sizlerin iyi enerjisi bağladı zaten beni bu topiğe, merakınız iyi dilekleriniz 50 sayfa olmasını sağladı. Önemli bir şey olursa yine paylaşırım sanırım :)

hiç damarına basanlara cevap verme. geç git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…