• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

çok iyi maşallah . havalar güzelleşiyor . sık sık çıkarsınız artık

İkimiz de işlerden dolayı bayağı yoğunuz ama haftada en az iki üç gün görüşüyoruz. Bazen özlüyor işten fırsat yaratıp geliyor, parkta beş on dakika oturup konuşuyoruz liseli gibi :D Güzel ya bakalım...

MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall ayyy uzun zaman yoktum benn neler olmuş neler çok sevindim herseyin yolunda olmasına canim hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda düğün haberini alırız :KK19:

Çook teşekkür ederim canıım :) Valla böyle sorunsuz bir ilişkiyi özlemişim, tadını çıkarmadan asla resmiyete dökmem :D Bdv'de kaynana görümce konusu açmama daha çok var bence ya kendimi hazır hissetmiyorum :KK53:

Sen nasılsın neden yoktun :)

Çook teşekkür ederim canıım :) Valla böyle sorunsuz bir ilişkiyi özlemişim, tadını çıkarmadan asla resmiyete dökmem :KK70: Bdv'de kaynana görümce konusu açmama daha çok var bence ya kendimi hazır hissetmiyorum :KK53:

hahah . güldüm bak şimdi.
tadını çıkar o zaman . daha çok yeni zaten ilişki.
sevgilinin yaşı kaç. sen kaç yaşındasın. acele etme dur.

hahah . güldüm bak şimdi.
tadını çıkar o zaman . daha çok yeni zaten ilişki.
sevgilinin yaşı kaç. sen kaç yaşındasın. acele etme dur.

Çok sağol sevgili demirleke :) Evet duygularımız hızlı gelişti bir baktık beraberiz ama dahasını düşünmek için çok erken bence de :) Mutluyuz huzurluyuz, böyle gayet iyi...

O 26 ben 25. Kendi adıma 30 olmadan evlenesim yok :KK48:

Çok sağol sevgili demirleke :) Evet duygularımız hızlı gelişti bir baktık beraberiz ama dahasını düşünmek için çok erken bence de :) Mutluyuz huzurluyuz, böyle gayet iyi...

O 26 ben 25. Kendi adıma 30 olmadan evlenesim yok :KK48:
o zaman acele etmeye gerek yok. 26 yaşında ise söyle kafadan evlenene kadar 2-3 yıl geçse . nişan söz düğün derken . hayırlısı olsun . güzel maşallah

Çook teşekkür ederim canıım :) Valla böyle sorunsuz bir ilişkiyi özlemişim, tadını çıkarmadan asla resmiyete dökmem :KK70: Bdv'de kaynana görümce konusu açmama daha çok var bence ya kendimi hazır hissetmiyorum :KK53:

Hahaha ay ınsallah hiç açmayalım oyle konular :) evlenelim gül gibi geçinelim inşallah...

Ben de kosusturmadayim okul o bu derken arada girdim sadece... ya bide yeni biri var :KK48: haftaya geliyor buraya yakında bizde gorusucez inşallah bakalım :oops:

o zaman acele etmeye gerek yok. 26 yaşında ise söyle kafadan evlenene kadar 2-3 yıl geçse . nişan söz düğün derken . hayırlısı olsun . güzel maşallah

Çok teşekkür ederiim hayırlısı inşallah :) Büyüklerimin çok sevdiğim bir sözü var; hayırlıysa beri hayırsızsa geri derler, çok doğru :)

Hahaha ay ınsallah hiç açmayalım oyle konular :) evlenelim gül gibi geçinelim inşallah...

Ben de kosusturmadayim okul o bu derken arada girdim sadece... ya bide yeni biri var :KK48: haftaya geliyor buraya yakında bizde gorusucez inşallah bakalım :oops:

İnşallah yaa bdv sağolsun evlenmeden görümce elti fobisi oluşturdu :D

Aaaa çok sevindiiim :KK16: Çok mutlu ol canım ya umarım doğru kişidir senin için :KK54:

MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall
Ay askiniz icimi isitti.Cok mutlu olursunuz umarim,Allah'im hiç dert vermesin.Acele etmeyin tabiki beyefendiyi tanıyın ama 30 da cok gec olmaz mi?Yani bu benim dusuncem.Oylesine sordum sadece.Alinmassin umarim.Bir de ozel olmazsa siz ne is yapiyorsunuz?

MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall
Ay askiniz icimi isitti.Cok mutlu olursunuz umarim,Allah'im hiç dert vermesin.Acele etmeyin tabiki beyefendiyi tanıyın ama 30 da cok gec olmaz mi?Yani bu benim dusuncem.Oylesine sordum sadece.Alinmassin umarim.Bir de ozel olmazsa siz ne is yapiyorsunuz?

Ah ah çok teşekkür ederim ne kadar tatlısınız, ne iyi temenniler bunlar :)

Bilmiyorum ya kendimi hiç evli hayal edemiyorum, hele söz nişan düğün ritüelleri bana çok uzak... Bazen konuşuyoruz direkt nikah kıymak en iyisi falan diye, ortak noktada buluşursak neden olmasın :D Alınmadım tabii ki de :KK200:

Ben kendi işimi kuruyorum şu anda. Yoğun bir dönem beni bekliyor :)

Ah ah çok teşekkür ederim ne kadar tatlısınız, ne iyi temenniler bunlar :)

Bilmiyorum ya kendimi hiç evli hayal edemiyorum, hele söz nişan düğün ritüelleri bana çok uzak... Bazen konuşuyoruz direkt nikah kıymak en iyisi falan diye, ortak noktada buluşursak neden olmasın :KK70: Alınmadım tabii ki de :KK200:

Ben kendi işimi kuruyorum şu anda. Yoğun bir dönem beni bekliyor :)
Ne güzel,Allah hayirlara vesile etsin isinizi.Bana kalirsa cok beklemeyin.Bulmussun iyisini beklemenin ne anlami var.Biraz birbirini tanir sonra isi resmiyete dokersiniz.Hem araya sogukluk girmez.Tabiki sahsi fikrim yine.Isinize karismak haddime degil.Arkadas tavsiyesi. ;)

Back
X