Kediyi kurtarayım derken...

Yahu hiç mi türk filmi izlemedin sevişerek evlendik denilir vs.
E her ilişki de böyle temaslı başlamıyor ondan öyle dedim neden ciddiye bağladın ki kafamdan uydurmadım sonuçta

Ufak bir öpücüğü "sevişmişsiniz işte" ye bağlamanı pek iyimser bulmadım kusura bakma. Kurduğun cümle de hiç "sevişerek evlendik" cümlesindeki anlamla örtüşmüyor bunu okuyan herkes fark edecektir. Konuyu açtığım tarihe ve mesajlara baksaydın ne ilk buluşmamız ne de başlangıcımız bu değildi, görürdün.

Yakın gördüm benim için özel anları paylaştım diye kimsenin olayı farklı bir yere çekmeye hakkı yok.

Merak etme minerva konunu okuyordum.
Aynen herkes herşeyi görüyor.
İster seviş ister sevişme banane bizene.
Ha o söylediğim şeyi ciddiye alıp atarlanıyorsan da gerçeklik payı vardır öyleyse.
Gelip burada sarıldık deyip sonra da ufacık öpücük deyip konuyu değiştiren de sensin bunu tek farkeden bende değilim.
Madem çok ciddiye alıp içerledin al sana ciddi cevap.

Bak tüm mesajlarım burada, ilk mesajda da çekim oldu deyip sonucunu açık bıraktım çünkü yakınlaşma ne derece olursa olsun anlatmayı seven biri değilim. Sadece sarıldım demedim hiçbir mesajımda. Yanağımdan öptü dedim, ufak bir öpücük dedim o kadar. Senin aksine benim mutluluğumla mutlu olanlar var burada, onlarla paylaşmak istedim. Sağolsunlar hiçbiri de olayı senin gibi farklı yere çekmeye çalışmadı.

Ben sarılınca o da sarıldı. Sonra saçlarımı kokladı, sonra yanağımdan öptü

Şu anda ben ""

Temsili değil

Utanıyorum kızlar ayyy

Şu an magmadan yazıyorum Utandırma kız, yaşamakla herkesin içinde anlatmak bir mi

Ufak bir öpücük işte. Bir de eve bırakırken

Bak burada da senin konuyı farklı yere çekme çalışmaların... Fransız öpücüğünden başlayıp sevişmeye kadar getirmişsin. Hayır hayal gücün ne kadar geniş öyle, deniz kenarında manzara seyrederken ve etrafta başka insanlar varken neyin sevişmesi Başta nazikçe öyle olmadığını belirttim ama çok abartmadın mı sence de?

Çok utanıyorsan konunu kapattır bence
Biraz daha sorsalar ufak bir fransız öpücüğü diyeceksin gibi

Canım dur daha ilk buluşmada ufak sarılma minik fransız öpücüğü moda girmişsiniz adam becerilerini sergiler cvsini görmedin ki sonuçta

Yok ilk sevişmeli buluşma ondan ilk dedim diğeri buluşma mıydı allasen
Bu buluşma kayıtlara geçti

Sinirlendim çünkü ısrarla olmayan bir şeyi yaşanmış gibi lanse etmeye çalışıyorsun, öyle değil dediğimde de diretiyorsun. Yani bir insanın buna kızması için illa dediğin gibi mi olması gerekir? Nasıl bir psikoloji allah aşkına.

Adam benimle sevişse ve bir daha aramasa mutlu olacak gibisin resmen. O kadar mı mutsuzsun kıyamam :)

Şakşakçın da gözümden kaçmadı Başkalarının mutsuzluğuna gölge düşürmeye çalışacağınıza kendi mutluluğunuzu yaratmaya odaklanın.

Canım şakşakçılık demeye gerek yok sonuçta benim de sinsirellanın da kız whatsapp grubu gibi her flörtümüzü buraya yazıp tanımadıklarımıza "ay canım çok mutluyum valla" dememize gerek yok. Mutluluk konusuna girmeyeceğim ama şu da var eski flörtün için dediğim gerçeği pek sevmemiştin şimdi bunda da aynı hissi alıyorum bunla da olmayacak ha benle sinsirellanın nazarından mutsuzluğundan fesatlığından mı dersin hayır sen çok abartıyor acele ediyorsun ondan. Senin buraya yazdıklarından daha çok flörtümüz oluyordur sen emin ol bizim herkesle paylaşıp suni mutluluklar yaratmamıza gerek yok :)

Her flörtümü buraya yazmıyorum tabii ki, üstelik bunu sen de biliyorsun. Astroloji ile ilgili konumda bir sürü kişiden bahsetmişken hakkında konu açtığım ikinci flörtüm bu kişi. O da resmiyet içeren bir durum içerdiği için başta nasıl davranacağımı bilmediğimden... Ve devamlı yorum yapan insanlarla çok güzel bir enerji oluştu o yüzden yazmaya devam ettim. Bu şekilde egomu tatmin etmeye kasacak, buna ihtiyacı olan bir kız değilim. Öyle olsa kötü şeyleri yazmam?

Objektif bakarsan sinsirellanın art niyetle devamlı aynı konu üstünde durduğunu görürsün. Ben de buna sinirlendim. Yoksa bana burada "bu çocuğun niyeti iyi değil" diyen insanlar da oldu kimseye kötü bir şey söylemedim.

Önceki flörtüm de benden dolayı bitti, sıkıldım.

Mutluluğumun suni olduğunu iddia etmen? Yani çocuk bana birkaç gün içinde "ben tamamım sevgili olabiliriz" dedi ama ben acele ediyorum Burada "düğününe geleceğiz" diyen kişilere bile "öyle bir şey olursa" nın altını çizerek cevap vermeye çalıştım çünkü evlenesim yok, hakikaten yok. Kimseyle. Yorumunu gören beni çeyiz düzmeye başlamış modda sanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…