- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Yoo çok şükür gayet mutluyumBak tüm mesajlarım burada, ilk mesajda da çekim oldu deyip sonucunu açık bıraktım çünkü yakınlaşma ne derece olursa olsun anlatmayı seven biri değilim. Sadece sarıldım demedim hiçbir mesajımda. Yanağımdan öptü dedim, ufak bir öpücük dedim o kadar. Senin aksine benim mutluluğumla mutlu olanlar var burada, onlarla paylaşmak istedim. Sağolsunlar hiçbiri de olayı senin gibi farklı yere çekmeye çalışmadı.
Bak burada da senin konuyı farklı yere çekme çalışmaların... Fransız öpücüğünden başlayıp sevişmeye kadar getirmişsin. Hayır hayal gücün ne kadar geniş öyle, deniz kenarında manzara seyrederken ve etrafta başka insanlar varken neyin sevişmesiBaşta nazikçe öyle olmadığını belirttim ama çok abartmadın mı sence de?
Sinirlendim çünkü ısrarla olmayan bir şeyi yaşanmış gibi lanse etmeye çalışıyorsun, öyle değil dediğimde de diretiyorsun. Yani bir insanın buna kızması için illa dediğin gibi mi olması gerekir? Nasıl bir psikoloji allah aşkına.
Adam benimle sevişse ve bir daha aramasa mutlu olacak gibisin resmen. O kadar mı mutsuzsun kıyamam :)
Şakşakçın da gözümden kaçmadıBaşkalarının mutsuzluğuna gölge düşürmeye çalışacağınıza kendi mutluluğunuzu yaratmaya odaklanın.

Hıı aylardır sen mutsuz ol diye bekliyorum tek odağım sensin

Bak önemseyip uzunca anlatmışsın ben seni önemsemediğim için ve ek olarak anlamayacağın için kısa kesiyorum. Buraya adam odun çıktı rıza baba dedikten sonra ay yine aşk böcüğü olduk demen nasıl bir psikoloji acaba

Şakşakçı hiç değilim hoşuma giden yorumları beğeniyorum ha bunun adı şakşakçılıksa öyle olayım, şıpsevdi olmaktan iyidir

Kendini Bihter sanıyordun dimi? Dahasına gerek yok