- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Okulda seçmeli flört dersi alıyorlarsa dimek![]()
Yok yahu öyle becerisi yok, alsa da dersi veremezdi benimki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okulda seçmeli flört dersi alıyorlarsa dimek![]()
Canım dur daha ilk buluşmada ufak sarılma minik fransız öpücüğü moda girmişsiniz adam becerilerini sergiler cvsini görmedin ki sonuçtaYok yahu öyle becerisi yok, alsa da dersi veremezdi benimki![]()
KesinAyyyBundan sonraki ilk buluşmamızda ikimizin yanakları da al al olur bir süre yüz yüze bakamayız eminim
![]()
yok onlar genellikle hayvanı cazibeleri oluğunu düşünüyorlar. hayvanlarla ilgilendikleri için . hahahahaOkulda seçmeli flört dersi alıyorlarsa dimek![]()
Canım dur daha ilk buluşmada ufak sarılma minik fransız öpücüğü moda girmişsiniz adam becerilerini sergiler cvsini görmedin ki sonuçta![]()
yok onlar genellikle hayvanı cazibeleri oluğunu düşünüyorlar. hayvanlarla ilgilendikleri için . hahahaha
Bence kova erkekleriyle flört dersi olmalı herkesin harcı değil sonuçta odunları yontmakOkulda seçmeli flört dersi alıyorlarsa dimek![]()
Bence kova erkekleriyle flört dersi olmalı herkesin harcı değil sonuçta odunları yontmak![]()
Hıı bu konudaki kedi gibi pısırıksa demekyok onlar genellikle hayvanı cazibeleri oluğunu düşünüyorlar. hayvanlarla ilgilendikleri için . hahahaha
Yok ilk sevişmeli buluşma ondan ilk dedim diğeri buluşma mıydı allasenİlk buluşma mı :) Konuya pek de vâkıf değilsin sinsicim![]()
Yok ilk sevişmeli buluşma ondan ilk dedim diğeri buluşma mıydı allasen
Bu buluşma kayıtlara geçti![]()
Yahu hiç mi türk filmi izlemedin sevişerek evlendik denilir vs.Ne sevişmesi yahu?
Yahu hiç mi türk filmi izlemedin sevişerek evlendik denilir vs.
E her ilişki de böyle temaslı başlamıyor ondan öyle dedim neden ciddiye bağladın ki kafamdan uydurmadım sonuçta![]()
Merak etme minerva konunu okuyordum.Ufak bir öpücüğü "sevişmişsiniz işte" ye bağlamanı pek iyimser bulmadım kusura bakma. Kurduğun cümle de hiç "sevişerek evlendik" cümlesindeki anlamla örtüşmüyor bunu okuyan herkes fark edecektir. Konuyu açtığım tarihe ve mesajlara baksaydın ne ilk buluşmamız ne de başlangıcımız bu değildi, görürdün.
Yakın gördüm benim için özel anları paylaştım diye kimsenin olayı farklı bir yere çekmeye hakkı yok.
Merak etme minerva konunu okuyordum.
Aynen herkes herşeyi görüyor.
İster seviş ister sevişme banane bizene.
Ha o söylediğim şeyi ciddiye alıp atarlanıyorsan da gerçeklik payı vardır öyleyse.
Gelip burada sarıldık deyip sonra da ufacık öpücük deyip konuyu değiştiren de sensin bunu tek farkeden bende değilim.
Madem çok ciddiye alıp içerledin al sana ciddi cevap.
Ayyy çok utandımOturuyorduk manzarayı izliyorduk. Beni sevdiğim o yere getirdiği için teşekkür ettim sarıldım. Biraz da hani "her şey için teşekkürler" anlamındaydı, veda gibi. Sonra bir çekim oldu... Ayrılamadık
![]()
Ben sarılınca o da sarıldı. Sonra saçlarımı kokladı, sonra yanağımdan öptü![]()
Şu anda ben ""
Temsili değil
Utanıyorum kızlar ayyy
Şu an magmadan yazıyorumUtandırma kız, yaşamakla herkesin içinde anlatmak bir mi
Ufak bir öpücük işte. Bir de eve bırakırken![]()
Çok utanıyorsan konunu kapattır bence
Biraz daha sorsalar ufak bir fransız öpücüğü diyeceksin gibi![]()
Canım dur daha ilk buluşmada ufak sarılma minik fransız öpücüğü moda girmişsiniz adam becerilerini sergiler cvsini görmedin ki sonuçta![]()
Yok ilk sevişmeli buluşma ondan ilk dedim diğeri buluşma mıydı allasen
Bu buluşma kayıtlara geçti![]()
Şiiii sakin kızlar.
Ama tartışmayın ablacım, birbirinizi kırmayın, beni de sizi cımbızlamak zorunda bırakmayın :)48 sayfalık konuda ilk defa biriyle tartışıyorum abla görüyorsun :)
Canım şakşakçılık demeye gerek yok sonuçta benim de sinsirellanın da kız whatsapp grubu gibi her flörtümüzü buraya yazıp tanımadıklarımıza "ay canım çok mutluyum valla" dememize gerek yok. Mutluluk konusuna girmeyeceğim ama şu da var eski flörtün için dediğim gerçeği pek sevmemiştin şimdi bunda da aynı hissi alıyorum bunla da olmayacak ha benle sinsirellanın nazarından mutsuzluğundan fesatlığından mı dersin hayır sen çok abartıyor acele ediyorsun ondan. Senin buraya yazdıklarından daha çok flörtümüz oluyordur sen emin ol bizim herkesle paylaşıp suni mutluluklar yaratmamıza gerek yok :)