• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Tutulma var tutulma ondandır :KK70:

İ

İşte bunlar hep Neptün :dondurma:

Yok hemşirem güneş tutulması var dı:KK14:

Fazla bahane göz çıkarmaz hemşirem :KK37:

Benim için genelde işte bunlar hep Merkür oluyor :KK70: :63:

1

Merkür de geriliyo, venüste 1 martta gerilemeye başlıyo, hatta jüpiter de :confused:

Alayına isyan yani :KK70:

He valla hemşirem :KK53:

Oh oh biraz da şurama oh oh biraz da burama :KK70: :KK70:

Psikolojimiz bozuluyo bu gezegenler geriledikçe kardeş :confused::KK45::KK69:

Aynen merkür gerileyince benim eskiler hep aklıma gelir hiç sevmem :KK43:

Bütün hepsinin gerilemesi tutulması benim yeni ilişkiye başlayacağım zamanı mı bulur arkadaş ya vay anasını :KK51:

Napiim ben şimdi, tüm dünya bana karşı derler ya tüm evren bana karşı mübarek :KK53:

Aynen merkür gerileyince benim eskiler hep aklıma gelir hiç sevmem :KK43:
Merkür gerilemelerinde iletişim sorunları, elektrikli alet edavat arızaları der bazı astrologlar :KK45:Venüs gerilemeleri exleri belki akıla getirebilir, ama exler normalde iyi kötü ders deyip evrenin sonsuzluğuna kadar yolları var demek lazım:KK53:
Bütün hepsinin gerilemesi tutulması benim yeni ilişkiye başlayacağım zamanı mı bulur arkadaş ya vay anasını :KK51:

Napiim ben şimdi, tüm dünya bana karşı derler ya tüm evren bana karşı mübarek :KK53:
Tutulmalar genellikle yeni başlangıçlar aslında olumlu açıdan bakarsak.. Ayrıca gezegen etkilerine göre ilişkilere bakarsak, ohoo.. Gökyüzünün gel keyfim gel ini bekleyip hiç bi iş ilerlemez:KK69:

Back
X