- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 28
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Hayırdır en son noldu çocuk aradım li seni napti merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet merkür gerilemelerinde iletişim sorunları oluyor elektronik eşyalar bozuluyor bunlardan haberim var ama benim aklım fikrim nedense o zamanlar başlangıcından bitişine kadar eximdeMerkür gerilemelerinde iletişim sorunları, elektrikli alet edavat arızaları der bazı astrologlarVenüs gerilemeleri exleri belki akıla getirebilir, ama exler normalde iyi kötü ders deyip evrenin sonsuzluğuna kadar yolları var demek lazım
![]()
Yakarız bu gezeni yakarızzzzBütün hepsinin gerilemesi tutulması benim yeni ilişkiye başlayacağım zamanı mı bulur arkadaş ya vay anasını
Napiim ben şimdi, tüm dünya bana karşı derler ya tüm evren bana karşı mübarek![]()
Emeenn.. İyi bişi olsa ex olmazdıEvet merkür gerilemelerinde iletişim sorunları oluyor elektronik eşyalar bozuluyor bunlardan haberim var ama benim aklım fikrim nedense o zamanlar başlangıcından bitişine kadar eximde![]()
Konu bitmiş nasıl olsaEmeenn.. İyi bişi olsa ex olmazdıOnu düşünmeyi bıraktığın an, normal birini çekersin hayatına
Bu arada konu sahibinin konusu kediden gezegenlere atlattığım için kusura bakmasın![]()
bu mesaj arada kaynamış ama ben kaçırmaaaam, anlatacaksınKızlar biz pek arkadaş olamadık ya![]()
Benim için ümit yok(evliyim malesef).
Ama siz hakediyosunuz sevilmeyi merhameti. Maşallah size
Hayırdır en son noldu çocuk aradım li seni napti merak ettim
Tutulmalar genellikle yeni başlangıçlar aslında olumlu açıdan bakarsak.. Ayrıca gezegen etkilerine göre ilişkilere bakarsak, ohoo.. Gökyüzünün gel keyfim gel ini bekleyip hiç bi iş ilerlemez![]()
Yakarız bu gezeni yakarızzzz![]()
Emeenn.. İyi bişi olsa ex olmazdıOnu düşünmeyi bıraktığın an, normal birini çekersin hayatına
Bu arada konu sahibinin konusu kediden gezegenlere atlattığım için kusura bakmasın![]()
Konu bitmiş nasıl olsa![]()
bu mesaj arada kaynamış ama ben kaçırmaaaam, anlatacaksın![]()
Ayyy çok utandımOturuyorduk manzarayı izliyorduk. Beni sevdiğim o yere getirdiği için teşekkür ettim sarıldım. Biraz da hani "her şey için teşekkürler" anlamındaydı, veda gibi. Sonra bir çekim oldu... Ayrılamadık
![]()
çekim oldu derkenAyyy çok utandımOturuyorduk manzarayı izliyorduk. Beni sevdiğim o yere getirdiği için teşekkür ettim sarıldım. Biraz da hani "her şey için teşekkürler" anlamındaydı, veda gibi. Sonra bir çekim oldu... Ayrılamadık
![]()
çekim oldu derken![]()
Gelir bahar ayları gevşer gönül yaylarıBen sarılınca o da sarıldı. Sonra saçlarımı kokladı, sonra yanağımdan öptü![]()
Gelir bahar ayları gevşer gönül yayları![]()
Uyumlu değildik ya... Bakış açımız farklı bayağı :)
Açıları tutturmuşsunuz işteDünden beri leyla gibiyim![]()
Açıları tutturmuşsunuz işte![]()
Pembe dizi izler gibi yaa ne sevimlisiniz.
Darısı başımıza![]()
Pembe dizi izler gibi yaa ne sevimlisiniz.
Darısı başımıza![]()