• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Merkür gerilemelerinde iletişim sorunları, elektrikli alet edavat arızaları der bazı astrologlar :KK45:Venüs gerilemeleri exleri belki akıla getirebilir, ama exler normalde iyi kötü ders deyip evrenin sonsuzluğuna kadar yolları var demek lazım:KK53:
Evet merkür gerilemelerinde iletişim sorunları oluyor elektronik eşyalar bozuluyor bunlardan haberim var ama benim aklım fikrim nedense o zamanlar başlangıcından bitişine kadar eximde :KK61:

Evet merkür gerilemelerinde iletişim sorunları oluyor elektronik eşyalar bozuluyor bunlardan haberim var ama benim aklım fikrim nedense o zamanlar başlangıcından bitişine kadar eximde :KK61:
Emeenn.. İyi bişi olsa ex olmazdı:KK14: Onu düşünmeyi bıraktığın an, normal birini çekersin hayatına:KK49:
Bu arada konu sahibinin konusu kediden gezegenlere atlattığım için kusura bakmasın :olamaz:

Benim için ümit yok(evliyim malesef).
Ama siz hakediyosunuz sevilmeyi merhameti. Maşallah size

Eşinizle çook mutlu olun niye ümit yok diyorsunuz :) Kocaman musmutlu bi aileniz olsun :KK200: Çok sağolun nasıl mutlu oldum ya :)

Hayırdır en son noldu çocuk aradım li seni napti merak ettim

İlk günden beri görüşüyoruz, bir ara olumsuz karar almıştık ama dün iyiydik :KK48:

Tutulmalar genellikle yeni başlangıçlar aslında olumlu açıdan bakarsak.. Ayrıca gezegen etkilerine göre ilişkilere bakarsak, ohoo.. Gökyüzünün gel keyfim gel ini bekleyip hiç bi iş ilerlemez:KK69:

Dün yeni bir başlangıç yapmamızı sağlayan tutulma mıydı acaba :) Ama doğru her şeyi de onlara bağlamamak gerek :KK48:

Yakarız bu gezeni yakarızzzz:KK53:

Hahaha valla en sonunda isyan ettirecekler beni

Emeenn.. İyi bişi olsa ex olmazdı:KK14: Onu düşünmeyi bıraktığın an, normal birini çekersin hayatına:KK49:
Bu arada konu sahibinin konusu kediden gezegenlere atlattığım için kusura bakmasın :olamaz:

Olur mu hiç yahu sorun değil :KK200:

Konu bitmiş nasıl olsa :p

Bitmedi bitemedi :KK53:

bu mesaj arada kaynamış ama ben kaçırmaaaam, anlatacaksın:confused:

Ayyy çok utandım :oops: Oturuyorduk manzarayı izliyorduk. Beni sevdiğim o yere getirdiği için teşekkür ettim sarıldım. Biraz da hani "her şey için teşekkürler" anlamındaydı, veda gibi. Sonra bir çekim oldu... Ayrılamadık :oops:

Ayyy çok utandım :oops: Oturuyorduk manzarayı izliyorduk. Beni sevdiğim o yere getirdiği için teşekkür ettim sarıldım. Biraz da hani "her şey için teşekkürler" anlamındaydı, veda gibi. Sonra bir çekim oldu... Ayrılamadık :oops:
çekim oldu derken:KK60::oops:

Back
X