• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Demeli bence. Bu adamın önceden sevgilisi olmamis mi bilmiyor mu bu isleri diycem de dans kursuna gidecek kadar bi kafadaysa bu seyleri hayli hayli bilmesi gerekirdi.

Yani bir de içten gelir bu tarz şeyler, hele flörtün ilk zamanlarında böyleyse ilerisi nasıl olacak? Neredeyse tüm ilişkileri ilgisizlikten bitmiş. Sabıkalıyım diyor :(

Yani bir de içten gelir bu tarz şeyler, hele flörtün ilk zamanlarında böyleyse ilerisi nasıl olacak? Neredeyse tüm ilişkileri ilgisizlikten bitmiş. Sabıkalıyım diyor :KK43:

Ya belki de ilgisizlik degildir o öyle göstermek istiyordur. Hani onlara cok baglanmadm da ilgilenmedim bak falan diye.

Sen yine cok kaptırma kendini ama minenin dedigi gibi de arabeske baglama :D gözlemle bakalım ne yapacak

Ya belki de ilgisizlik degildir o öyle göstermek istiyordur. Hani onlara cok baglanmadm da ilgilenmedim bak falan diye.

Sen yine cok kaptırma kendini ama minenin dedigi gibi de arabeske baglama :KK70: gözlemle bakalım ne yapacak

Ay öyle kurnazlıklara aklı basmaz gibi geliyor ama küçümsememek de lazım :KK70:

Bakalım birazdan yine görüşeceğiz belki yüz yüze daha iyi iletişim kurarız :)

16:30 olarak belirlediğimiz buluşmaya (kendisi 16:30 iyi olur dedi) hala gelmemesi? Benim için bitti galiba arkadaşlar, geldiğinde konuşacağım :)

Bir geçmiş olsun'unuzu alırım :D

16:30 olarak belirlediğimiz buluşmaya (kendisi 16:30 iyi olur dedi) hala gelmemesi? Benim için bitti galiba arkadaşlar, geldiğinde konuşacağım :)

Bir geçmiş olsun'unuzu alırım :KK70:

Niye geç kaldığını da bi öğren de önce sonra ne yapacağını düşün. Belki bir kedicik engel olmustur :D

Eger iliskiniz ilerlerse sen de onun muayenehanesine gidersin beklemezsin hiç, hem kedicikleri minnosları seversin :)

Kedicik köpekcik varsa işin ucunda :KK8:
Eve bırakacakken "ee ne düşünüyorsun ne hissediyorsun" falan dedim pancar gibi oldu yüzü :KK70: Çok çekingen ya. "Bu çekingenlik ne zaman biter peki" dedim "hiç bitmeyebilir" dedi yine utanarak. "İşte güzel sözler söyleyecekken de böyle utanıyorum" dedi sonra :)

Konuyu takibe almama rağmen anca buldum :110:
Başlamış ve bitmek üzere sanki
Bi geçmişi okuyayım :bicak:

Mune abla kovaladı bizi, "bu dert değil" dedi :KK48:

Bir Kova burcu olarak randevuma sağdığımdır.Belirtilen saatte orda olurum.
İşi çıkmış olması muhtemel
Harcamayın hemen :110:

Çok teşekkür ederim :KK200: Aşı yapılması gereken köpekler varmış bir barınağa gitmiş ve işi uzamış. İnsan bunu öğrenince kızamıyor tabii :oops:

Bakalım belki bu yoğun temposuna alışırım diyorum artık :)

Mune abla kovaladı bizi, "bu dert değil" dedi :KK48:

Çok teşekkür ederim :KK200: Aşı yapılması gereken köpekler varmış bir barınağa gitmiş ve işi uzamış. İnsan bunu öğrenince kızamıyor tabii :oops:

Bakalım belki bu yoğun temposuna alışırım diyorum artık :)
Hehe geçerli bir mazereti varmış işte sevindim :KK45:
Tekrar takibe alayım hatta iple bağlıyayım da rahat bulayım zira yaşlı bi insanım :KK48:

Kedicik köpekcik varsa işin ucunda :KK8:
Eve bırakacakken "ee ne düşünüyorsun ne hissediyorsun" falan dedim pancar gibi oldu yüzü :KK70: Çok çekingen ya. "Bu çekingenlik ne zaman biter peki" dedim "hiç bitmeyebilir" dedi yine utanarak. "İşte güzel sözler söyleyecekken de böyle utanıyorum" dedi sonra :)

Şaşkın :KK70: sen de bastırmışsın cocuga :D

Benim beraber olamayacağım kadar "düz adam"...

Dün görüştükten sonra kursa gitti. (Malum dans kursu :bicak:) Saatlerce yazmadı etmedi. Sonra gece hiçbir şey olmamış gibi... Yani ne bileyim insan yoldayken bi "seni görmek güzeldi" demez mi?

Demeli bence. Bu adamın önceden sevgilisi olmamis mi bilmiyor mu bu isleri diycem de dans kursuna gidecek kadar bi kafadaysa bu seyleri hayli hayli bilmesi gerekirdi.
demeyebilir bence. çok mu gerekli sanki? benim hiç öyle beklentilerim olmadı. düzüm, düzlüğü de severim:süslü:bu kadarcık şey için "bağlanmadan ayrılsam mı?" moduna geçilmez bence ya

Back
X