• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Ay ben bu konu tasininca kacirmisim.En so kediyi arar gibi yapip bankta oturmustunuz ne oldu nasil gidiyor bir ozet rica etsem :KK70: MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall

Ahh bir sürü şey oldu ondan sonra :) Yine buluştuk fena değildi. Ara ara sinir olduğum davranışları oldu. Böyle olmaz vs. başladım :KK70: Sonra biz sevgili olamayacağız dedik. Onun bağlanma ile ilgili sorunları var sanırım. Ama dün tamamen arkadaşça buluştuk. Buluşmanın sonunda el eleydik, nasıl iş anlamadım :KK16:

Ahh bir sürü şey oldu ondan sonra :) Yine buluştuk fena değildi. Ara ara sinir olduğum davranışları oldu. Böyle olmaz vs. başladım :KK70: Sonra biz sevgili olamayacağız dedik. Onun bağlanma ile ilgili sorunları var sanırım. Ama dün tamamen arkadaşça buluştuk. Buluşmanın sonunda el eleydik, nasıl iş anlamadım :KK16:
Dengesizmisiniz :D
Asik olmussunuz yoksa ne diye bulustunuz arkadasmi yok hic.Yavas yavas ilerlersiniz cok hizli giris oldu angilayamamistir :D

Yaaaa öyle deme :)
Screenshot_20170227-141044.webp

Back
X