• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

demeyebilir bence. çok mu gerekli sanki? benim hiç öyle beklentilerim olmadı. düzüm, düzlüğü de severim:süslü:bu kadarcık şey için "bağlanmadan ayrılsam mı?" moduna geçilmez bence ya

Bence de geçilmez ama demesi gerekirdi. Sonucta ilk bulusma gibi bisey sevgili de degiller. Bi fikir elde etmek icin bulustular falan derken yazmalydı :D

demeyebilir bence. çok mu gerekli sanki? benim hiç öyle beklentilerim olmadı. düzüm, düzlüğü de severim:süslü:bu kadarcık şey için "bağlanmadan ayrılsam mı?" moduna geçilmez bence ya

Kendimi tanıyorum ya sevdiği kişiden ilgi görmeyi seven biriyim... Buradaki "sevgilim çok ilgisiz" konularını da gördükçe :KK51:

Bir de yaş 26'ya giderken ve gereksiz adamlarla fazlaca uğraşmışken vakit kaybetmeye pek tahammül olmuyor :KK48:

Bence de geçilmez ama demesi gerekirdi. Sonucta ilk bulusma gibi bisey sevgili de degiller. Bi fikir elde etmek icin bulustular falan derken yazmalydı :KK70:

Ay cidden hani sevgili olmuş olsak öyle mıç mıç "aşkım yine çok güzeldin" mesajları beklemem de sen önce beni bir tavla bir aklımı al di mi :KK53:

Bugün yanından ayrıldıktan 10 dakika sonra "seni görmek çok güzeldi" yazdı ama, ışık görüyorum :KK31:

İyi iyi hala devam :dondurma:
Kısmetiniz bey nasıllar ?:KK48:

İki ileri bir geri gidiyoruz şimdilik, bazen adeta bir meşe odunu bazen ise şirinlik abidesi :KK51:

Yarın kızımı kısırlaştıracak, lütfen dua edin sorunsuz geçsin operasyon :dua:

öncelikle sayenizde sokaktaki hayvancıkların bir yaşam şansı oluyor, duyarlı davranışınız için kediciğe yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah kedinize şifalar versin şimdiden. diğer konuda ise kendimi sizin yerinize koyuyor ve düşünüyorum, kendimi çok kaptırmamak şartıyla görüşmeye devam ederdim, tabi karşı taraf da arar ve adım atarsa. belki de iyi birer arkadaş olursunuz bu da çok önemli. sonuçta devamlı işinizin olabileceği bir yerde iyi bir arkadaş süper olur.

öncelikle sayenizde sokaktaki hayvancıkların bir yaşam şansı oluyor, duyarlı davranışınız için kediciğe yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah kedinize şifalar versin şimdiden. diğer konuda ise kendimi sizin yerinize koyuyor ve düşünüyorum, kendimi çok kaptırmamak şartıyla görüşmeye devam ederdim, tabi karşı taraf da arar ve adım atarsa. belki de iyi birer arkadaş olursunuz bu da çok önemli. sonuçta devamlı işinizin olabileceği bir yerde iyi bir arkadaş süper olur.

Asıl ben teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni... Tüm sokak hayvanlarına elim değebilse keşke. Umarım bundan sonra daha çok faydamız olur :dua:

Onunla ilişkimiz ise tanıma aşamasında diyelim... Hoşlanıyoruz ama iyi sevgili olabilir miyiz şüphelerim var, o yüzden ağırdan alıyorum :oops:

Konuuu kaybetmiştim, şimdi denk geldim.
Şurdan bir yer alayım da bir gelişme olursa haberim olsun :KK66:

Çok teşekkür ederim yazdığım gibiyiz şimdilik, kocaman sevgiler :KK200:

Ee tam olarak nasıl bitti MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall son sözler nasıl oldu bi anda bitti böyle?

Çok karışık aslında, o yüzden şimdiye kadar yazamadım. Hani kadın hisseder ya adamın kendisi için olmaz bi tarafı vardır. Bazı kadınlar "adam ederim ya düzeltirim" diye düşünür ama ben "amaan ne uğraşacağım elin kerestesiyle?" kafasındayım :D O yüzden o his oluşmaya başladığından beri içimden bir ses "bu iş olmayacak fazla uzatma" diyordu. Ben uzaklaştım o "yapma, etme" dedi vs. ama en sonunda o da "haklısın ben seni mutlu edemem" dedi.

İşin garibi birazdan buluşacağız. Olabildiğince arkadaşça :KK48:

Çok karışık aslında, o yüzden şimdiye kadar yazamadım. Hani kadın hisseder ya adamın kendisi için olmaz bi tarafı vardır. Bazı kadınlar "adam ederim ya düzeltirim" diye düşünür ama ben "amaan ne uğraşacağım elin kerestesiyle?" kafasındayım :KK70: O yüzden o his oluşmaya başladığından beri içimden bir ses "bu iş olmayacak fazla uzatma" diyordu. Ben uzaklaştım o "yapma, etme" dedi vs. ama en sonunda o da "haklısın ben seni mutlu edemem" dedi.

İşin garibi birazdan buluşacağız. Olabildiğince arkadaşça :KK48:
Buluşacak mısınız:deli:
Saçma olmamış mı yav :deli:

Back
X