• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Ay ay ay çok sevindim.. hadi hayırlı olsun ikiniz için de.. çok daha güzel haberlerinizi de alırız inşallah.. bi gelişme var mı diye takip edip duruyorum habire magazin şeysileri gibi :D

Ay ay ay çok sevindim.. hadi hayırlı olsun ikiniz için de.. çok daha güzel haberlerinizi de alırız inşallah.. bi gelişme var mı diye takip edip duruyorum habire magazin şeysileri gibi :KK70:

Çoook teşekkür ederiim benimle mutlu oluyorsunuz ya inan kat kat fazlasını diliyorum sizlere :KK68:

Ben aslında her şeyi yazmak istiyorum ama nazara gelirsiniz diyen arkadaşlar oldu biraz çekindim açıkçası :KK48: Gerçi 33 sayfa oldu limon sıkan kimse olmadı, herkes benimle mutlu oldu ama ne bileyim... Önemli gelişmeleri yazıyorum bakalım yarın görüştükten sonra da yazarım :KK54:

Çoook teşekkür ederiim benimle mutlu oluyorsunuz ya inan kat kat fazlasını diliyorum sizlere :KK68:

Ben aslında her şeyi yazmak istiyorum ama nazara gelirsiniz diyen arkadaşlar oldu biraz çekindim açıkçası :KK48: Gerçi 33 sayfa oldu limon sıkan kimse olmadı, herkes benimle mutlu oldu ama ne bileyim... Önemli gelişmeleri yazıyorum bakalım yarın görüştükten sonra da yazarım :KK54:
Doğru diyolar kimin ne olduğu belli olmaz nazar değer Allah korusun.. çok mutlu olun inşallah.. daha önce de demiştim gerçi bu iş evliliğe gidiyo :)) benden demesi.. o enerjiyi çok yoğun alıyorum ikinizden de :nazar::KK200:

Doğru diyolar kimin ne olduğu belli olmaz nazar değer Allah korusun.. çok mutlu olun inşallah.. daha önce de demiştim gerçi bu iş evliliğe gidiyo :)) benden demesi.. o enerjiyi çok yoğun alıyorum ikinizden de :nazar::KK200:

Ay ay ay ağzım kulaklarımdaa :oops: Daha yolun çok başındayız zaman ne gösterir bilinmez ama olur da evlenirsek gelebilme imkanı olan herkesi çağıracağım bu konuda :KK200: Desteğiniz büyük... Çook teşekkür ederim :KK68:

ya evet kesinlikle nazar değer. ben buna inanıyorum ciddi ciddi. fazla detay paylaşma bizimle

Merhaba güzeller, nasılsınız?

Bugün buluştuk kısa bir süre için. Daha doğrusu işi uzadı ve biraz geç kaldı, o yüzden pek vaktimiz yoktu. Ben biraz heyheylendim tabii :olamaz: Ama görünce, karşılaşınca yumuşadım ne yalan söyleyeyim :oops:

Güzeldi, iyi vakit geçirdik. Tek sorun buluşma sonra erdikten sonra mesaj atmaması :KK53: Azıcık yontulmaya ihtiyacı var galiba :bicak:

Dün görüştükten sonra kursa gitti. (Malum dans kursu :bicak:) Saatlerce yazmadı etmedi. Sonra gece hiçbir şey olmamış gibi... Yani ne bileyim insan yoldayken bi "seni görmek güzeldi" demez mi?

Demeli bence. Bu adamın önceden sevgilisi olmamis mi bilmiyor mu bu isleri diycem de dans kursuna gidecek kadar bi kafadaysa bu seyleri hayli hayli bilmesi gerekirdi.

Back
X