- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Oo bu is tamam o zaman hayırlısiyla![]()
İnşallaah, çok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo bu is tamam o zaman hayırlısiyla![]()
Ay ay ay çok sevindim.. hadi hayırlı olsun ikiniz için de.. çok daha güzel haberlerinizi de alırız inşallah.. bi gelişme var mı diye takip edip duruyorum habire magazin şeysileri gibi![]()
Doğru diyolar kimin ne olduğu belli olmaz nazar değer Allah korusun.. çok mutlu olun inşallah.. daha önce de demiştim gerçi bu iş evliliğe gidiyo :)) benden demesi.. o enerjiyi çok yoğun alıyorum ikinizden deÇoook teşekkür ederiim benimle mutlu oluyorsunuz ya inan kat kat fazlasını diliyorum sizlere
Ben aslında her şeyi yazmak istiyorum ama nazara gelirsiniz diyen arkadaşlar oldu biraz çekindim açıkçasıGerçi 33 sayfa oldu limon sıkan kimse olmadı, herkes benimle mutlu oldu ama ne bileyim... Önemli gelişmeleri yazıyorum bakalım yarın görüştükten sonra da yazarım
![]()
Doğru diyolar kimin ne olduğu belli olmaz nazar değer Allah korusun.. çok mutlu olun inşallah.. daha önce de demiştim gerçi bu iş evliliğe gidiyo :)) benden demesi.. o enerjiyi çok yoğun alıyorum ikinizden de![]()
O da senin için böyle düşünüyor olabilir en güzeli konuşmaya devam ettikçe öğrenebilirsin bunu:) kedi için çok teşekkürler :)
ya evet kesinlikle nazar değer. ben buna inanıyorum ciddi ciddi. fazla detay paylaşma bizimleÇoook teşekkür ederiim benimle mutlu oluyorsunuz ya inan kat kat fazlasını diliyorum sizlere
Ben aslında her şeyi yazmak istiyorum ama nazara gelirsiniz diyen arkadaşlar oldu biraz çekindim açıkçasıGerçi 33 sayfa oldu limon sıkan kimse olmadı, herkes benimle mutlu oldu ama ne bileyim... Önemli gelişmeleri yazıyorum bakalım yarın görüştükten sonra da yazarım
![]()
ya evet kesinlikle nazar değer. ben buna inanıyorum ciddi ciddi. fazla detay paylaşma bizimle
yaaaKendi nazarım değer senin nazarın değmez bence![]()
Kalp kalbe karşi, an itibari ile, bende yukarı msji okuyunca yaaa diyerek ayni tepkiyi vermiş bulunmaktayımm
Kalp kalbe karşi, an itibari ile, bende yukarı msji okuyunca yaaa diyerek ayni tepkiyi vermiş bulunmaktayımm![]()
Nolduu uBenim beraber olamayacağım kadar "düz adam"...
Aynı dilden konuşmuyoruz sanki![]()
Tam olarak ne oldu ki
Dün görüştükten sonra kursa gitti. (Malum dans kursu) Saatlerce yazmadı etmedi. Sonra gece hiçbir şey olmamış gibi... Yani ne bileyim insan yoldayken bi "seni görmek güzeldi" demez mi?