• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Vay vay vay nasıl gelismeler olmus :KK200:
Bana niye bildirim gelmedi ya oylesine bakmasam gormeyecegim:sinirli:

Hayırlısı olsun cok iyi ilerliyor :))

Flört moduna da geçmişsiniz :KK37:

Çok teşekkürler :KK200:

Konunun yeri de değişti, artık burada bizbizeyiz :)

Çok teşekkür ederim tekrar, sanırım o moddayız evet :oops:

Korkumdan kaç gündür konuyu okuyamamıştım. Şimdi 30 sayfayı birden okudum, muhteşeeem:halay:

Çok sağoluun en güzel kısmı kedicik yaşıyor :dua:

Yemin dedin beni çağırmasını kedilerle ddüğününüzü başarım ona göre:duduk:
Hadi hayırlısı olsun çok sevindim sizin adınıza
İnşallah hep böyle mutlu olursunuz

Yoo sizsiz olmaz, burada benimle beraber mutlu olan herkesi çağıracağım :) Kedileri her halükarda getirsen olmaz mı, severdik :D

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarına minnettarım :KK200:

Vay anam vay neler dönmüş serhat ya :KK71:
Ben bu konuya ilk yorum attığımda buralar hep dutluktu sonradan uçmuş :KK55:

Konu sahibi tüm sayfaları tebessümle okudum, şuan gardrobumun karşısında düğünde ne giyeceğimi seçiyorum :KK70:

Hahaha aldık başımızı gidiyoruz :D
Konuyu açtığımda bir haftada bu seviyeye geleceğimizi söyleseniz ben inanmazdım şahsen :) Hayatında tatlı heyecanlar isteyen herkese kat kat fazlasını diliyorum :KK68:

Ayyy ne kadar tatlısınız kocaman gülümsedim, mevsime karar verelim söz beraber seçeceğiz :KK6:

bencede mjlarını burda paylaşma.
özet gec bıze.
bır arkadasın dediği gibi kendını kasıyor gıbısın.
boşver tatlım akışına bırak:)))))

Yoo sizsiz olmaz, burada benimle beraber mutlu olan herkesi çağıracağım :) Kedileri her halükarda getirsen olmaz mı, severdik :KK70:

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarına minnettarım :KK200:

Hahaha aldık başımızı gidiyoruz :KK70:
Konuyu açtığımda bir haftada bu seviyeye geleceğimizi söyleseniz ben inanmazdım şahsen :) Hayatında tatlı heyecanlar isteyen herkese kat kat fazlasını diliyorum :KK68:

Ayyy ne kadar tatlısınız kocaman gülümsedim, mevsime karar verelim söz beraber seçeceğiz :KK6:
Çok mutlu ol inşallah canım benim
Hep böyle uçuş uçuş olursun hep kıymetin bilinir inşallah

Benim de aklım 4 gündür düştüğü kanaldan çıkarılamayan yavru kangal köpeğinde.
Ne oldu acaba dünden beri???
Güncelleme zamanı :KK73:

Bizim yavru kangal kurtarıldı. Adını "kuyu" koymuşlar. Hatta itfaiye köpeği olmuş :) istanbul itfaiyesi beykoz grubu sahiplenmiş kangal sucuğu.

İlgililere duyrulur..

Konu sahibi güzelim sen nasılsın? Yolunda mı her şey?

Bizim yavru kangal kurtarıldı. Adını "kuyu" koymuşlar. Hatta itfaiye köpeği olmuş :) istanbul itfaiyesi beykoz grubu sahiplenmiş kangal sucuğu.

İlgililere duyrulur..

Evet Allaha şükür kurtuldu çok mutluyum.
"Kuyu" kurtuldu.
"Kıyı" isimli kayıp kediyi de meraktayım. İnşallah bulunur.

bencede mjlarını burda paylaşma.
özet gec bıze.
bır arkadasın dediği gibi kendını kasıyor gıbısın.
boşver tatlım akışına bırak:)))))

Çok iyisiniz çok teşekkür ederim :) Dediğiniz gibi yapayım en iyisi :KK48: Önemli bir şey olursa akıl almam gerekirse yine danışırım sizlere :KK19:

ne kediymis bee :))
sarkiyi ne zaman soyleyecekjsin dugun sarkiknizda o olsun bari :)))

Hakikaten yaa, bir Pasaklı'nın bizi getirdiği yere bakın :KK16: İyi ki var :KK200:

Bu akşam söylerim belki :KK48:

Çok mutlu ol inşallah canım benim
Hep böyle uçuş uçuş olursun hep kıymetin bilinir inşallah

Ahh çok çok teşekkür ederim iyi dileklerinize minnettarım, iyi ki varsınız yaa :KK68: Sen de hep çok mutlu ol arkadaşım :KK200:

şu sıkıcı iş gününde içimi aydınlattınız, en güzel en heyecanlı zamanlarınız inşallah çok mutlu olursunuz:KK200:

Çook sağolunn her beğeninizle ayrı mutlu oldum :KK200: Siz de hep çok mutlu olun :KK24:

İlgililere duyrulur..

O kadar mutluyum ki! Sabah uyanınca ekşi sözlüğe girdim ve gördüm. Zırıl zırıl ağladım yatakta. O insanların mutluluğu, o emek... Ne kadar mutlu bakar mısınız?

https://www.59saniye.com/kuyunun-son-goruntusu/

Biz de iyiyiz :) Senin gibi insanlar iyi ki var :KK200:

Evet Allaha şükür kurtuldu çok mutluyum.
"Kuyu" kurtuldu.
"Kıyı" isimli kayıp kediyi de meraktayım. İnşallah bulunur.

Ben de çokk mutlu oldum. Kıyı annesine kavuşunca çok daha mutlu olacağım. O kadını öyle iyi anlıyorum ki :(

MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall noldu, noldu?Gelişme varmı, ne konuştunuz, bulustunuz mu, mesaj attı mı, off:KK14::KK14:

Teşekkür ederim canımm :KK200:

Dün ufak bir anlaşmazlığımız oldu ama sonra toparladık. "Ben ilk defa bu kadar çabuk ısındım birine" dedi yumuşadım açıkçası :oops:

Yarın buluşacağız :KK6:

Hahah cok iyi ya :KK200::-) hadi yarin bi bulusun konuşun da biz de merakimizi giderelim :-)

İlk tribimi attım yani hayırlı uğurlu olsun :p

Yarın adını koyarız gibi geliyor ya çünkü "ben tamamım" falan dedi :oops:

Dualarınızı eksik etmeyin hepinize minnettarım çok :KK200::KK200::KK200:

Back
X